Φύλλα ελιάς εναντίον του κορωνοϊού - της δρ. Ιφ. Καραμπάτσου

Φύλλα ελιάς
εναντίον του κορωνοϊού 

Της δρ. Ιφιάνασσας Καραμπάτσου

 

Σήμερα η τουρκική εφημερίδα «Νέα Αυγή», εδημοσίευσε μελέτη που έγινε με τα φύλλα ελιάς, εναντίον του κορωνοϊού, σε νοσοκομείο και σε εργοστάσιο - ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για την ΕΛΙΑ, ΕΔΩ, το ΕΛΑΙΟΔΕΝΔΡΟ, ΕΔΩ και το ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΕΔΩ.

Το φύλλο ελιάς είναι δωρεάν.

Ενώ τα εμβόλια γεμίζουν τσέπες, όπως έχω πει από το 1995 στο βιβλίο μου «Η φυσική Ιατρική διώκεται».


ΑΚΟΥΣΤΕ ραδιοφωνική εκπομπή της Ιφ. Καραμπάτσου
με τον Γ. Λεκάκη, ΕΔΩ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ
στο άρθρο «Φύλλο ελιάς κατά του κορωνοϊού»:

Το φύλλο ελιάς, η ισχυρότερη αντιοξειδωτική και αντιική ουσία στον κόσμο, αποτρέπει την μετάδοση του covid-19 και διευκολύνει την θεραπεία. Το τσάι με φύλλα ελιάς, το οποίο πίνεται τακτικά σε δύο ιδιωτικές εταιρείες και τρία νοσοκομεία στην Κωνσταντινούπολη, απέδωσε πολύ εκπληκτικά αποτελέσματα.

Η αδυναμία της σύγχρονης ιατρικής σχετικά με την επιδημία του κορωνοϊού και τον προσανατολισμό της σε εμβόλια με άγνωστα αποτελέσματα και παρενέργειες, ως η μόνη σωτηρία, ώθησε την ανθρωπότητα σε νέες αναζητήσεις. Η έρευνα αποκαλύπτει ότι το φύλλο ελιάς, η πιο ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιική ουσία στον κόσμο, σχετίζεται με το covid-19. Η ουσία olyuropein (oleuropein / ολευρωπαΐνη), η οποία είναι άφθονη σε φύλλα ελιάς και πράσινες ελιές, αποτρέπει την μόλυνση από κορωνοϊό καθώς και την θεραπεία της. Και σημειώνει: «94 άτομα μολύνθηκαν από τον κορωνοϊό στο εργοστάσιο τρακτέρ TÜMOSAN, το οποίο απασχολεί 500 υπαλλήλους. Ο αριθμός των περιπτώσεων στους εργαζομένους και στις οικογένειές τους που έπιναν τσάι με φύλλα ελιάς κάθε πρωί και βράδυ για 2 μήνες μηδενίστηκε. Παρόμοια αποτελέσματα ελήφθησαν σε δοκιμές στο Varaka Paper Factory. Δεν υπήρχαν περιπτώσεις σε 460 άτομα που έπιναν φύλλα ελιάς 3 φορές την ημέρα. Η έρευνα των επιστημόνων θα τεκμηριώσει το θαυμαστό αποτέλεσμα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: «Koronaya karşı zeytin yaprağı», στην εφημ. Yeni Safak, 25.11.2020. 

ΠΗΓΗ: ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 26.11.2020.

ΛΕΞΕΙΣ: Φυλλα ελιας, κορωνοιος, Καραμπατσου, τουρκικη εφημεριδα, Νεα Αυγη, μελετη, φυλλο ελιας, κορονοιος, νοσοκομειο, ελια, εμβολια, 1995, φυσικη Ιατρικη, αντιοξειδωτικη ουσια, αντιικη ουσια, covid-19, θεραπεια, τσαι με φυλλα ελιας, τσαι ελιας, Κωνσταντινουπολη, ιατρικη, επιδημια κορωνοιου, εμβολιο, ολευρωπαινη, πρασινη ελια, μολυνση, ελαιολαδο
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ