1ος Δημοσιογραφικός Διαγωνισμός συγγραφής άρθρου με θέμα «Ένα άρθρο για την Κάσο»

1ος Δημοσιογραφικός Διαγωνισμός
συγγραφής άρθρου
με θέμα
«Ένα άρθρο για την Κάσο»

Η Ένωση Συντακτών Επαρχιακού Τύπου (Ε.Σ.Ε.Τ.), σ’ αυτή την κρίσιμη συγκυρία και ιδιαίτερα στη δύσκολη προσπάθεια όλων για μια θετική επανεκκίνηση μετά την πανδημία, επιχειρεί να αναπτύξει συνεργασίες που θα αποτελέσουν αφετηρία θετικών δράσεων με αμοιβαίο όφελος για τα μέλη της και τους συνεργαζόμενους φορείς.

Μεταξύ των πρωτοβουλιών που υλοποιεί είναι και η συνεργασία με τους Δήμους μικρών ακριτικών νησιών με σκοπό την αρωγή στην προσπάθεια τους για την προβολή των νησιών στα περιφερειακά Μέσα Ενημέρωσης.

Η πρώτη συνεργασία υλοποιείται με τον Δήμο της Ηρωικής Νήσου Κάσου και περιλαμβάνει την προκήρυξη του 1ου Δημοσιογραφικού Διαγωνισμού συγγραφής άρθρου με θέμα «Ένα άρθρο για την Κάσο», καθώς και την δωρεάν προβολή της Κάσου από την ιστοσελίδα της Ε.Σ.Ε.Τ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για την ΚΑΣΟ, ΕΔΩ.

Στην προσπάθεια αυτή συνδράμουν η Ένωση Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου (Ε.Ι.Ε.Τ), η Εταιρεία Επιστημόνων Επικοινωνίας & Δημοσιογράφων Τ.Α.Δ. (ΕΠΕΤΑΔ) και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Επιστημόνων Επικοινωνίας, Δημοσιογραφίας, ΜΜΕ & Πολιτισμού (Π.Σ.Ε.Ε.ΔΗ.ΜΜΕ.Π).

Ο 1ος Δημοσιογραφικός Διαγωνισμός συγγραφής άρθρου με θέμα «Ένα άρθρο για την Κάσο» ξεκινά στις 10.9,2021 και ολοκληρώνεται στις 31.12.2021. Τα άρθρα που θα κατατεθούν για τον διαγωνισμό από δημοσιογράφους των συνεργαζόμενων Ενώσεων - Σωματείων, θα έχουν ένα κύκλο δημοσιεύσεων σε Περιφερειακά Μέσα σε όλη την Ελλάδα. Μετά από αξιολόγηση ο/η συντάκτης - τρια του 1ου άρθρου θα έχει ως βραβείο δωρεάν φιλοξενία στο νησί της Κάσου (πέντε μέρες για δύο άτομα) το επόμενο καλοκαίρι.

ΠΗΓΗ-Πληροφορίες: Ένωση Συντακτών Επαρχιακού Τύπου, 8.9.2021. 

ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 9.9.2021.


Δημοσιογραφικος Διαγωνισμος συγγραφη αρθρο Κασος Δημοσιογραφια
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ