Η 8η ATHENS INTERNATIONAL TOURISM & CULTURE EXPO 2021 έρχεται πιο στοχευμένη και με καινοτομίες

Η 8η ATHENS INTERNATIONAL
TOURISM & CULTURE
EXPO 2021
έρχεται πιο στοχευμένη
και με καινοτομίες

Η Athens International Tourism & Culture Expo έρχεται με καινοτομίες και δυναμική παρουσία στην αγορά.

Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί σε φυσική μορφή, θα οργανωθεί στο εμβληματικό Ζάππειο Μέγαρο 25-27 Νοεμβρίου 2021 προσφέροντας στους Εκθέτες της νέες επιτυχημένες συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες από την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Οι Εκθέτες θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν με φυσική παρουσία:

Ø     Β2Β συναντήσεις με 150 Hosted Buyers από 50 χώρες, τους οποίους θα φιλοξενήσει η έκθεση καθώς και

Ø     Συναντήσεις με τους Επαγγελματίες Επισκέπτες της έκθεσης από την Ελλάδα και το Εξωτερικό.


Η επιτυχία που είχε η Έκθεση το 2020, που λόγω της πανδημίας διοργανώθηκε Online, οδήγησε τους διοργανωτές της Έκθεσης του 2021 σε μια καινοτομία. Οι Εκθέτες θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν, εκτός από το φυσικό, και με Virtual περίπτερο.

Με το Virtual extra περίπτερο οι εκθέτες θα έχουν πραγματικά μεγάλες επί πλέον δυνατότητες και θα μπορέσουν:

·  Να πραγματοποιήσουν επικοινωνίες με χιλιάδες On Line επισκέπτες από το Εξωτερικό και την Ελλάδα μέσω teleconference από την πλατφόρμα της Έκθεσης.

·  Να παρουσιάσουν On Line την εταιρεία και τα προϊόντα τους καθώς και τους Τουριστικούς προορισμούς της περιοχής τους με τους Αρχαιολογικούς και Πολιτιστικούς θησαυρούς τους.

 

Παράλληλα, συνεχής είναι η προβολή της Έκθεσης και των Εκθετών σε 60.000 τουριστικές επιχειρήσεις, Tour Operators, Travel Agents, MICE και Associations από την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

 

 Όσον αφορά στις Παράλληλες Εκδηλώσεις της Έκθεσης , αξίζει να σημειώσουμε ότι έχει ξεκινήσει ήδη η προετοιμασία του μεγάλου Διεθνές Συνέδριο που σκοπεύει στο καθοριστικό ρόλο που έχει παίξει ο Πολιτισμός στη τόνωση του τουρισμού.

Το θέμα του Συνεδρίου είναι « Η Αρχαιολογική και Πολιτισμική κληρονομιά μας πόλος έλξης του Διεθνούς Τουρισμού».

Διεθνείς Ομιλητές έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους στις εργασίες του Συνεδρίου και θα παρουσιάσουν μια πληθώρα από πολύ ενδιαφέροντα θέματα. Πολλοί Φορείς του Τουρισμού και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα είναι Ομιλητές ή Σύνεδροι στις εργασίες του Συνεδρίου.

 

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, Χορηγός της Έκθεσης , με τους Chefs και τους σπουδαστές του, θα προβάλλει την Ελληνική γαστρονομία και θα επιμεληθεί τα γεύματα των Hosted Buyers. Επίσης οι σπουδαστές του θα έχουν ενεργό ρόλο στην εξυπηρέτηση τόσο των Επισκεπτών όσο και των Εκθετών.

 

Η 8η ATHENS INTERNATIONAL TOURISM & CULTURE EXPO θα πραγματοποιηθεί με την Αιγίδα του Υπ. Τουρισμού, της Περιφέρειας Αττικής, του ΣΕΤΕ και της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» και θα έχει, όπως κάθε χρόνο, τη στήριξη του ΕΟΤ.

Χορηγοί της Έκθεσης είναι οι εταιρείες: GREECE INSIDERS.TRAVEL, ATHENS WALKING TOURS, MAZI.TRAVEL, DOMOTEL KASTRI, RADISSON BLU PARK HOTEL, CAPITAL H, UNIQUE TRANSFERS & TOURS, TRUE VOYAGERS, KLEESTO & ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

Η Είσοδος στην Έκθεση είναι δωρεάν με Ηλεκτρονική προεγγραφή.

Διαρκής ενημέρωση για την Έκθεση παρέχεται στο website της Διοργανώτριας εταιρείας Leadertech ( Τηλ. 210-6141164, e-mail : info@leaderexpo.gr)

ΠΗΓΗ: ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 7.10.2021.


8η ATHENS INTERNATIONAL TOURISM & CULTURE EXPO 2021 τουρισμος, εκθεση τουρισμου Ζαππειο Μεγαρο
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ