Ευάγγελος Αρτέμης, ο Έλλην κατασκευαστής των πρώτων τηλεκατευθυνόμενων πυραύλων / βλημάτων παγκοσμίως!!! - ΔΕΙΤΕ βίντεο

Ευάγγελος Αρτέμης,
ο Έλλην κατασκευαστής
των πρώτων τηλεκατευθυνόμενων
πυραύλων / βλημάτων
παγκοσμίως!!!

Ο Ευάγγελος Αρτέμης, είναι ο κατασκευαστής των πρώτων τηλεκατευθυνόμενων πυραύλων / βλημάτων διεθνώς, από το 1930-1940, στην Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ και τα 4 συνεχή δημοσιεύματα της εφημ. ΝΕΑ (Δεκέμβριος του 1981) με

την σχετική έρευνα, και ΕΔΩ.

ΔΕΙΤΕ και τα παρακάτω 2 video με τον Αννίβα Αρτέμη, τον υιό του Ευάγγελου, τον σχεδιαστή / κατασκευαστή των σκαφών Hannibal, και τα καταπληκτικά που λέει και κυρίως ΔΕΙΧΝΕΙ.

Τα video αυτά αποτελούν την μεγάλη απόδειξη της μεγάλης μαύρης τρύπας που βρίσκεται η Ελλάδα, αλλά είναι και τα τροχιοδεικτικά πως μπορούμε να βγούμε, στηρίζοντας ποιες προσπάθειες.

Όσοι νομίζουν ότι γνωρίζουν, ας κάνουν τον κόπο να δούν τουλάχιστον το πρώτο video ως το τέλος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΑΥΤΙΚΑ, ΕΔΩ.

- ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ 2014:

Αννίβας Αρτέμης. Ζωντανή συνέντευξη / μαρτυρία, όπου μιλά για τον πατέρα του, τον Ευάγγελο Αρτέμη, με πάρα πολλές λεπτομέρειες, και το εκπληκτικό έργο του επάνω στην πρωτοεφευρισκόμενη από τον ίδιο τεχνολογία στα τηλεκατευθυνόμενα βλήματα ΚΑΙ H TΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΤΙΘΕΣΗ, ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΧΟΙ ΥΠΟΒΑΘΡΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ VIDEO.

ΔΕΙΤΕ την ΕΔΩ.

- ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ 2019:

Αννίβας ΑΡΤΕΜΗΣ. Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΩΝ HANNIBAL ON CAMERA!

ΟΙ ΦΟΒΕΡΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ, ΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΦΟΒΕΡΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ Αννίβα, ΟΙ ΦΟΒΕΡΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΤΟ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ, Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ, Η ΝΑΥΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ!!!

ΔΕΙΤΕ το ΕΔΩ.


Αρτεμης, ελλην ελληνας ναυπηγος, ναυπηγοι ελληνες κατασκευαστης τηλεκατευθυνομενος πυραυλος / βλημα τηλεκατευθυνομενοι πυραυλοι / βληματα 1930 1940, Ελλαδα, σχεδιαστης σκαφος Hannibal, τεχνολογια ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΑΥΤΟΣΥΝΗ, ναυπηγηση ταχυπλοα σκαφη, ναυπηγειο ταχυπλοο πλοιο πλοια σκαφος
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ