Δραστηριότητες της «ΤΙΜΗ ΣΤΟ 21» για τον εορτασμό της επετείου των 200 ετών, από το 1821 - της Μ. Νεγρεπόντη-Δελιβάνη

Δραστηριότητες της «ΤΙΜΗ ΣΤΟ 21»
για τον εορτασμό της επετείου
των 200 ετών,
από το 1821

Της καθηγήτριας Μαρίας Νεγρεπόντη-Δελιβάνη

Η ΤΙΜΗ ΣΤΟ 21 αναρτά σήμερα τις δραστηριότητες της για τον εορτασμό της επετείου των 200 ετών, που καλύπτουν 258 σελίδες, και μπορείτε να μπείτε σε αυτές ΕΔΩ.

Η ΤΙΜΗΣΤΟ 21 επιθυμεί να έχει τις απόψεις σας, σχετικά με τις επιλογές των δραστηριοτήτων της για τον εορτασμό της επετείου των 200 ετών από την Επανάσταση, καθώς και σχετικά με την εμβέλειά τους. Τις προσεχείς ημέρες θα ανακοινώσουμε δημόσια συζήτηση (Zoom-μεταξύ 8 και 9/1.2022) προκειμένου να αξιολογηθεί η ποσότητα, η ποιότητα των επιλογών, καθώς και η εμβέλεια των δραστηριοτήτων της ΤΙΜΗΣΤΟ 21, με βάση απόψεις, κρίσεις και υποδείξεις για το μέλλον της, από όλους εσάς. Τα σχόλιά σας μπορεί να εμφανιστούν στο Λογαριασμό μας ΤΙΜΗΣΤΟ 1821 στο ΦΒ, πριν από το Zoom, αλλά και κατά τη διάρκειά του ή ακόμη και μετά.

Εξυπακούεται ότι τα όποια σχόλια θα πρέπει να βασίζονται στο περιεχόμενο των 258 σελίδων, που περιλαμβάνονται στο διαδικτυακό βιβλίο των δραστηριοτήτων της ΤΙΜΗΣΤΟ 21-Βλ. το LINK παραπάνω, ώστε να αποφευχθούν κατά το δυνατόν επιπόλαιες ή και εκτός θέματος τοποθετήσεις, οι οποίες θα καταναλώσουν αναιτίως πολύτιμο χρόνο δικό σας και δικό μας.

Να υπενθυμίσουμε:

*Ότι πρόκειται για κίνηση (χωρίς κομματικές ή πολιτικές επιδιώξεις) που αυθόρμητα δημιουργήθηκε ως αντίδραση στις ανθελληνικές/μηδενιστικές και πολύ επικίνδυνες για την επιβίωση της πατρίδας μας, θέσεις μελών της επίσημης Επιτροπής Ελλάδα 21, όπως ανάμεσα και σε άλλες ότι: δεν υπήρξε εθνική επανάσταση, περνούσαμε πολύ ευχάριστα υπό τους Τούρκους, ουδεμία σχέση έχουμε με τους αρχαίους Έλληνες, αλλά αντιθέτως πάσχουμε από προγονοπληξία, τα 200 χρόνια θα πρέπει να αποτελέσουν την ευκαιρία επανεγγραφής της ιστορίας μας, το ελληνικό ΕΘΝΟΣ και κράτος έχει ζωή 200 μόνον ετών, και τελευταίως έγινε και "συνέδριο για τον Αλή πασά"!!!!! και άλλα ανάλογα. Και το αυθόρμητο ερώτημα είναι που οδεύουμε!

*Ότι η κίνηση μας αυτή, χωρίς καμία απολύτως στήριξη από την Πολιτεία ή από τα συστημικά ΜΜΕ, αλλά όμως με τη συμπαράσταση 72000 υποστηρικτών, ανεξάρτητων ΜΜΕ, πληθώρας πνευματικών και σκεπτόμενων Ελλήνων και απεριόριστης πατριωτικής εθελοντικής εργασίας, αγωνίστηκε για να αναπληρώσει το κενό της ουσιαστικής έλλειψης εορτασμού για την Επανάσταση (ή και ίσως τον εκ των προτέρων σχεδιασμό υποβάθμισης του εορτασμού της επετείου ή/και αποτυχίας του)

*Ότι η (ανεπίσημη) Επιτροπή μας ΤΙΜΗΣΤΟ 21 είχε μια χειμαρρώδη δραστηριότητα που συνεχίζεται (παρότι σκιώδης, εφόσον τα συστημικά ΜΜΕ την αγνοούν) σε όλους τους τομείς του εορτασμού της επετείου, που επέτρεπε η πανδημία, αλλά και τα περιορισμένα οικονομικά μέσα μας (από την πώληση του βιβλίου μας και από μικρές ιδιωτικές δωρεές). Το κέντρο των προσπαθειών μας ήταν η αντίδραση στον εθνομηδενισμό, που τρώει ως σαράκι την πατρίδα μας, καθώς και η διαπίστωση ότι από τους δύο βασικούς στόχους της Επανάστασης: ελευθερία και ανεξαρτησία, ο δεύτερος δεν υλοποιήθηκε και ρίχνει τη βαριά του σκιά στο σύνολο του χειρισμού των προβλημάτων μας, εθνικών, οικονομικών, δημογραφικών, κλπ. Με επίκεντρο την υποτέλεια και τις δυσμενείς της συνέπειες διοργανώσαμε ήδη 3 διαδικτυακά συνέδρια και ετοιμάζουμε το 4ο, που θα αναφέρεται στους χειρισμούς για το μεταναστευτικό/λαθρομεταναστευτικό.

*Οτι το ΦΒ, χωρίς αιτία και δικαιολογία κατάργησε τον Μάιο του 2021 το Λογ. μας ΤΙΜΗ ΣΤΟ 21 με 70.000 υποστηρικτές και αναγκαστήκαμε να δημιουργήσουμε άλλον ως ΤΙΜΗ ΣΤΟ 1821.

ΤΙΜΗ ΣΤΟ 21 (1821)

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2020-ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2021

39 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΣΕ ΜΜΕ

01 ΕΚΔΟΣΕΙΣ

04 ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΙΜΗ ΣΤΟ 1821

04 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ ΦΟΡΕΩΝ

01 ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 25/3/2021

25+ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ

01 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

19+ ΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΤΟ 1821

51+ ΑΡΘΡΑ-ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

01 ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΡΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ

01 ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ (ΒΟΣΤΙΤΣΑ)

01 ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

02 ΟΜΑΔΕΣ FACEBOOK «ΤΙΜΗ ΣΤΟ 21» (κατέβηκε), «ΤΙΜΗ ΣΤΟ 1821» (λειτουργεί)

01 ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK «ΤΙΜΗ ΣΤΟ 21-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ»

ΗΜΕΡΙΔΕΣ-ΦΟΡΟΥΜ-ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΑΛΛΩΝ ΦΟΡΕΩΝ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΙΜΗ ΣΤΟ 1821 ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ & ΠΡΟΣΩΠΑ

ΠΗΓΗ: ΤΙΜΗ στο 21. ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 3.12.2021.

Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ