Να μην αυτοκτονήσουμε σήμερα από φόβο μήπως και πεθάνουμε αύριο - του Παν. Ήφαιστου

Να μην αυτοκτονήσουμε σήμερα
από φόβο
μήπως και πεθάνουμε αύριο 

Του καθηγητή Παν. Ήφαιστου

Πολιτικός ορθολογισμός γράφαμε σε πλήθος κειμένων και συνεντεύξεων πριν ακριβώς 32 χρόνια και εκατοντάδες άλλα τις τρεις τελευταίες δεκαετίες, είναι «να μην αυτοκτονήσουμε σήμερα από φόβο μήπως και πεθάνουμε αύριο». Ταυτόχρονα να συγκροτήσουμε κρατικά επιτελεία και αξιόπιστη εθνική στρατηγική που θα εκπληρώνει τις πρόνοιες του διεθνούς δικαίου που αφορούν την Ελληνική Επικράτεια και την Κυπριακή Δημοκρατία όπου πέραν του γεγονότος ότι η Ελλάδα είναι εγγυήτρια εδώ και χιλιετίες είναι η πατρίδα Ελλήνων που σήμερα είναι το 1/10 του Ελληνισμού. Η συνέντευξη φορούσε το κυπριακό σε συνάρτηση με την Ελληνική στρατηγική και έγινε ταυτόχρονα με την ένταξη στην "Ελληνική πανεπιστημιακή, πολιτική και στοχαστική Ιερουσαλήμ". Αναπαράγεται και αναρτάται η συνέντευξη γιατί εκτιμάται ότι ενόψει καταιγιστικών στρατηγικών ανακατατάξεων και με δεδομένη πλέον την εδραία υπερίσχυση της "υπερκυβέρνησης Καζάν-Καζάν" - καμμιά σχέση με πρόσωπα ή κόμματα πρόκειται εντέλει για εγγενή παθογένεια του Ελλαδικού κράτους εδώ και δύο αιώνες - οι νεοέλληνες εισέρχονται σε τροχιά που ενόψει μεγάλων διεθνών ανακατατάξεων όλα είναι πιθανά. Στις καθημερινές συζητήσεις δεν ακούγονται πολλά γιατί με αφορμή το Ουκρανικό η οχλαγωγία γνωμών, ξένης προπαγάνδας και άγνοιας περί τα διεθνή θολώνει τα πάντα και διευκολύνει την αθόρυβη και αθέατη διολίσθηση σε κατήφορο άνευ επιστροφής:

α) Μεταβίβαση του 1/10 του Ελληνισμού στα πεδία της Τουρκικής επικυριαρχίας με την δολοφονική και αυτοκτονική ΔΔΟ (οι βρισκόμενοι μακράν Έλληνες εκεί άντεξαν μισό αιώνα αλλά τώρα απελπισμένοι και απεγνωσμένοι και στερημένοι και αυτοί πολιτικής ηγεσίας κάμπτονται) (όλα δείχνουν ότι του Καζάν-Καζάν για όλα που αφορούν τους Νεοέλληνες προηγείται το Καζαν-Καζάν ΝεοΑναν) (Διευκρινίζεται ότι το καζάν-καζάν δεν σημαίνει μισά-μισά αλλά σταδιακή ακύρωση της εθνικής ανεξαρτησίας)

β) Στρατηγική παγίδευση της Ελλάδας συν μαζί με πολλά άλλα που καταμαρτυρούνται καθημερινά συν γεωπολιτική και στρατηγική αναβάθμιση της Τουρκίας στα αναδυόμενα πεδία της νέας φάσης ηγεμονικών διενέξεων.

γ) Ανεπίστροφη δρομολόγηση Καζαν-Καζαν στάσεων της παγιδευμένης πλέον Ελλάδας που θα τίθεται διαρκώς στην Κλίνη του Προκρούστη των καταιγιστικών στρατηγικών παιγνίων σε όλα τα πεδία του Αιγαίου, της Θράκης με ανοικτό το ερώτημα της "αλλαγής λαού" που ουκ ολίγοι πλέον ανοικτά και ανενδοίαστα το υπονοούν εμμέσως πλην σαφώς.

δ) Οι πατερναλιστικές και αυταρχικές νοοτροπίες της νομενκλατούρας των εκάστοτε καρεκλοκένταυρων του μέλλοντος λογικά θα ενταθούν και θα αυξηθούν.

Ειλικρινά ευχόμαστε και προσευχόμαστε να κάνουμε λάθος όσον αφορά τις πιο πάνω εκτιμήσεις.

ΠΗΓΗ: Παν. Ήφαιστος, ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 20.3.2022.

Κυπριακη Δημοκρατια Ελλαδα εγγυητρια ελληνισμος ελληνικη πανεπιστημιακη, πολιτικη και στοχαστικη Ιερουσαλημ υπερκυβερνηση Καζαν Καζαν παθογενεια Ελλαδικο κρατος νεοελληνες Ουκρανικο ουκρανια Τουρκια αυτοκτονια ΔΔΟ Αναν Αιγαιο, Θρακη εθνικη ανεξαρτησια
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ