ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ, τ. 30.3.2022

ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ,

30.3.2022

ΙΑΠΩΝΙΑ, Φουκουσιμα: Μια φορά ακόμα οι αναζητούντες την αλήθεια για το χειρότερο πυρηνικό ατύχημα της γης μένουν κατάπληκτοι για το πως η υπεύθυνη ηγεσία της Ιαπωνίας ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ να υποτιμά (κάθε χρόνο) την κοινή νοημοσύνη μπροστά στον ανοιχτό κίνδυνο ολικής μόλυνσης του Ειρηνικού…

Και εάν ήθελε κανείς να συμβιβαστεί με την επίμονη υποβάθμιση από τις αρχές -  Ιαπωνικές, Διεθνείς - του τεράστιου προβλήματος, ήρθε ο σεισμός την 16 Μαρτίου 2022 (παρά την εμφανή αφωνία των διεθνών ΜΜΕ να βάλλουν σε προτεραιότητα την υπεύθυνη ενημέρωση στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ αυτό πρόβλημα). 

Ένας μικρός Αμαζόνιος ή μάλλον ένα ακόμα οικολογικό έγκλημα, η συνεργασία Κινέζου (με χρήμα) και Νικαραγουανών (με την βολική τοποθεσία); Θέλουν να κατασκευάσουν νέες διώρυγες, με λεκάνες μπετόν κλπ. για να ενώσουν τους δύο ωκεανούς. Δηλ. εναλλακτική λύση της διώρυγας Παναμά: και ενώ οι ηγέτες προχωρούν οι ντόπιοι τρέμουν και απορούν! Η προσπάθεια απαιτεί επέμβαση στη θαυμάσια άγρια με παρθένα δάση φύση, στον ποταμό Σαν Χουάν και στην λίμνη Νικαράγουα. Παραλογισμός πέραν της λογικής. 

Πως θα δεχτεί ο μέσος άνθρωπος την τεράστια επένδυση 100 δισεκ. ευρώ από την Γερμανία σε πολεμικούς εξοπλισμούς; Όταν η ίδια όπως κι άλλες οικονομίες της ΓΗΣ, παραπαίουν και προβληματίζονται για επείγοντα σημερινά έξοδα μέσα στην παγκόσμια αναταραχή (πόλεμος στην Ουκρανία, πανδημία). 

Και να η αποθέωση του παράλογου: ανακατασκευάστηκε στην Αμερική ένα αυτοκίνητο (λιμουζίνα), για το οποίο καταναλώθηκαν χιλιάδες ώρες εργασίας. Αυτό το «σκουλήκι», μήκους 30 μ. περίπου, ποιος γήινος αγοραστής άραγε θα το αγοράσει; 

Ο Παγκόσμιος οργανισμός υγείας ανακοίνωσε πως για κάθε επόμενο ιό (πανδημία) προωθεί μια διεθνή συμφωνία ή ένα (ΥΠΕΡ νομοσχέδιο) που θα μπορούσε να είναι υπεράνω νόμων κάθε κράτους. 

Η θρησκεία λάμπει με τα συνεχή σκάνδαλα υπό την αβλεψία των αρχών των εκπροσώπων της. Στην Κρήτη π.χ. 3 περιπτώσεις παιδοφιλίας στα δικαστήρια, ενώ σε άλλα μέρη μεμονωμένοι κατηγορούμενοι ιερείς 80 και 82 ετών δεν παρουσιάζονται καν στο δικαστήριο κλπ. Πάρα ταύτα αντιπρόσωποι του Κλήρου γίνονται δεκτοί από υψηλόβαθμους πολιτικούς (όπως πχ. το κόμμα του ΚΚΕ όπου τους δέχθηκε με κατανόηση) και συζητούν όλα τα θέματα (ΚΟΝΤΡΑ).

Έκπληξη για όσους νόμιζαν ότι το γυναικείο φύλο θα υστερούσε σε χουλιγκανισμό. Η 27χρονη (…) αρχηγός των πράσινων χούλιγκαν εξώθησε τους φανατικούς της ομάδας σε αποτρόπαιους ξυλοδαρμούς αντιπάλων. Κατάληξη: αυτόφωρο, νοσοκομείο, φυλάκιση…27 ετών μόνο!!!.Ο αθλητισμός αντιθέτως στην αρχαία Ελλάδα εξημέρωνε τα ήθη, ακόμα και οι πόλεμοι σταματούσαν στην διάρκεια ολυμπιάδων

Κανένας δεν περίμενε τέτοιου είδους εξέλιξη, ότι κόμμα που φαινόταν προοδευτικό, με δημοκρατικές καταστατικές διαδικασίες πειθαρχικού (όπως ΜΕΡΑ 25) συγκλονίζεται εκ θεμελίων με τις σχετικές διαρροές στα ΜΜΕ. Πρόκειται για 3 θηλυκού γένους βουλευτές, που υπέστησαν αντικαταστατική-αντιδημοκρατική μεταχείριση από το κόμμα σε θέματα προσωπικής προσβολής κυρίως λόγω της γυναικείας φύσης (πχ. η τεκνοποίηση κ.α.).

 

ΠΗΓΗ: ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 1.4.2022.

 

(*) Αυτό το Δελτίο είναι συνέχεια μιας προσπάθειας ελεύθερης έρευνας και ενημέρωσης, που κράτησε 21 χρόνια. Κάθε μήνα περ. αποστέλλεται μεταφρασμένο σε 13 γλώσσες Έτσι μπορεί να διαβαστεί σε 128 χώρες. Καλό είναι να προωθείται όπου πιστεύετε ότι θα πιάσει τόπο. Το παραπάνω Δελτίο είναι προσπάθεια εμπνευσμένη από τον Σταύρο Ιωνίδη, Αρχιτέκτονα, ιδρυτή της Ελληνικής Εστίας Ελεύθερης Έρευνας- Ενημέρωσης (5Ε).Επικοινωνία stavros5e@gmail.com.

 

ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ, ΙΑΠΩΝΙΑ, Φουκουσιμα αληθεια χειροτερο πυρηνικο ατυχημα της γης κοινη νοημοσυνη κινδυνος ολικη μολυνση Ειρηνικος αρχες Ιαπωνικες, Διεθνεις προβλημα σεισμος 16 Μαρτιου 2022 αφωνια διεθνη ΜΜΕ οικολογικο εγκλημα, συνεργασια Κινα χρημα Νικαραγουα διωρυγα λεκανη μπετον ωκεανος Παναμας αγρια παρθενα δαση φηση, ποταμος Σαν Χουαν λιμνη Παραλογισμος λογικη επενδυση Γερμανια πολεμικος εξοπλισμος οικονομια ΓΗ παγκοσμια αναταραχη πολεμος στην Ουκρανια, πανδημια Αμερικη αυτοκινητο λιμουζινα Παγκοσμιος οργανισμος υγειας ιος διεθνης συμφωνια ΥΠΕΡνομοσχεδιο νομος κρατος θρησκεια σκανδαλα αβλεψια Κρητη παιδοφιλια δικαστηριο, ιερεας Κληρος πολιτικος κομμα του ΚΚΕ εκπληξη γυναικειο φυλο χουλιγκανισμο 27χρονη αρχηγος πρασινοι χουλιγκαν φανατικος ομαδα ξυλοδαρμος αθλητισμος αρχαια Ελλαδα πολεμοι ολυμπιαδα προοδευτικο δημοκρατια πειθαρχικο ΜΕΡΑ 25 διαρροη βουλευτης, αντικαταστατικη αντιδημοκρατικη μεταχειριση κομματα προσωπικη προσβολη γυναικεια φυση τεκνοποιηση Δελτιο Ελληνικη Εστια Ελευθερης ερευνας- Ενημερωσης 5Ε
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ