Είμαι παιδί, είμαι άγγελος και ήρθα να σε διδάξω - της Ν. Χρονοπούλου

Είμαι παιδί, είμαι άγγελος
και ήρθα να σε διδάξω

Σε μια προσπάθεια αποδοχής της αναπηρίας από μια άφιλη κοινωνία σε οτιδήποτε «διαφορετικό», το Υποστηρικτικό και Κοινωνικό Δίκτυο ΑμεΑ - 4ΑΜΕΑ μέσα από ένα βιβλίο, γραμμένο με ευαισθησία και ευθύνη στοχεύει να καλλιεργήσει σε όλα παιδιά τη γνώση και το σεβασμό για κάθε συνάνθρωπο έτσι ώστε να καταφέρουμε να φτάσουμε στην πολύτιμη «αποδοχή» των ανθρώπων ΑμεΑ.

«Είμαι παιδί, είμαι άγγελος και ήρθα να σε διδάξω»

Ένα παιδικό διδακτικό βιβλίο κατά του bullying και γνωριμίας με την αναπηρία που απευθύνεται σε παιδιά «τυπικής» ανάπτυξης από τριών έως και οκτώ ετών.

Γιατί μόνο όταν η παιδική ψυχή πλουτίσει με γνώση και συναίσθημα από νωρίς θα μπορέσουμε να ελπίζουμε σε έναν καλύτερο κόσμο, δίχως εκφοβισμό και βία.

Είμαι παιδί, είμαι άγγελος και ήρθα να σε διδάξω για την κινητική αναπηρία, για την τύφλωση, για τις επίκτητες αναπηρίες, για το σύνδρομο down, για τον αυτισμό και για την άνοια – altsheimer, για την αγάπη και τη φιλία αλλά και για τη μοναδική σχέση ανθρώπων και ζώων.

Ένα βιβλίο γραμμένο με αγάπη προς όλα τα παιδιά με την ελπίδα πως θα διαβαστεί από τους γονείς και από τους διδασκάλους τους, γιατί όλοι μαζί πρέπει να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε ό,τι πονά την παιδική ψυχή.

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Νένα Χρονοπούλου – Μητροπούλου

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: 5.12.2022 και ώρα 18:00, στο Θέατρο ΒΕΜΠΟ

ΕΚΔΟΣΕΙΣ: Υποστηρικτικό και Κοινωνικό Δίκτυο ΑμεΑ – 4ΑΜΕΑ

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 694.000.4544.

E-mail: nenaxronopoulou@hotmail.com

ΠΗΓΗ: ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 1.11.2022.

 

Ειμαι παιδι, ειμαι αγγελος και ηρθα να σε διδαξω αποδοχη αναπηρια αφιλη κοινωνια διαφορετικο Υποστηρικτικο και Κοινωνικο Δικτυο ΑμεΑ 4ΑΜΕΑ βιβλιο, ευαισθησια παιδια συνανθρωπος μπουλινγκ bullying παιδικη ψυχη γνωση συναισθημα καλυτερος κοσμο, εκφοβισμος βια κινητικη τυφλωση, επικτητη συνδρομο νταουν down, αυτισμος ανοια – altsheimer, αγαπη φιλια σχεση ανθρωπων και ζωων παιδι γονεις διδασκαλος Χρονοπουλου – Μητροπουλου
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ