Οι μυστηριώδεις χαραγμένες πέτρες της πόλης Ica του Περού! - του Φ. Τούμπανου

Οι μυστηριώδεις χαραγμένες πέτρες

της πόλης Ica

του Περού!!

Του μουσικού Φώτιου Τούμπανου

Το Περού είναι το λίκνο του Piedras de Ica (πέτρες τής Ίκα[*]), μιας ομάδας από αρχαίες πέτρες στις οποίες είναι χαραγμένες μυστηριώδεις εικόνες της αρχαιότητας.

Το Περού είναι μια χώρα μυστηρίων, που όχι μόνο κρύβει αρχαίους πολιτισμούς, όπως των Ίνκα ή των Κέτσουα, ή των Τιχουανάκου, τις περίφημες Γραμμές της Νάζκα, αλλά μας προσφέρει και ένα κοινό νήμα που διατρέχει όλα αυτά!!!

Τις μυστηριώδεις χαραγμένες πέτρες τής πολιτείας Ίκα.

Οι πέτρες Ica είναι μια συλλογή από πέτρες ανδεσίτη, που υποτίθεται ότι περιέχουν αρχαίες απεικονίσεις δεινοσαύρων και προηγμένη τεχνολογία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ανακαλύφθηκαν σε μια σπηλιά κοντά στην πόλη Ίκα του Περού, αρκετά κοντά από τις γραμμές της Nazca.

Ο ανδεσίτης είναι ένα γκρίζο έως μαύρο ηφαιστειακό πέτρωμα και ένα πολύ σκληρό ορυκτό, που θα δυσκόλευε αρκετά την χάραξη με πρωτόγονα εργαλεία, από έναν τοπικό ποταμόβραχο, καλυμμένο με ένα στρώμα φυσικής οξείδωσης. Εργαστήρια στην Γερμανία έχουν επικυρώσει τις τομές που αποτελούν τα σκαλίσματα ως εξαιρετικά αρχαίες. Τα κοντινά απολιθώματα δείχνουν ότι η περιοχή είναι γεμάτη με θραύσματα οστών εκατομμυρίων ετών.

Αυτές οι μυστήριες πέτρες, με μέγεθος που κυμαίνεται από 2,5 - 40 εκατ., έχουν την ιδιαιτερότητα να είναι χαραγμένες με σκηνές και παραστάσεις της καθημερινής ζωής, που οι δημιουργοί τους μας άφησαν ως μαρτυρία της ύπαρξής τους.

Οι πέτρες είναι σε όλα τα μεγέθη. Υπάρχουν μικρές, που μπορούν να χωρέσουν στην παλάμη του χεριού σας, ενώ άλλες είναι πιο ογκώδεις. Όλες οι πέτρες έχουν εικόνες που έχουν σκαλιστεί με συνεχείς γραμμές χαραγμένες στην επιφάνεια του βράχου. Η χάραξη αποκαλύπτει ένα πιο ανοιχτό χρώμα από το αρχικό σκούρο της παλαιάς εποχής, ωστόσο οι χαραγμένες αυλακώσεις φέρουν επίσης ίχνη αυτού του βερνικιού, υποδεικνύοντας ότι το σκάλισμα έγινε στην αρχαιότητα.

Απεικονίζουν μια μεγάλη ποικιλία σκηνών:

        - χάρτες από αστερισμούς (λ.χ. Πλειάδες), γαλαξίες, ακόμα και χάρτη της Παγγαίας,

        - Δεινόσαυροι που επιτίθενται, ή βοηθούν τους ανθρώπους[1],

        - προηγμένη τεχνολογία (τηλεσκόπια),

        - προηγμένες ιατρικές πράξεις (όπως μεταμόσχευση καρδιάς, εγχείρηση εγκεφάλου, καισαρικές τομές), ιατρικούς χάρτες,

Εγχείρηση καρδιάς...

Απεικόνιση-χάρτης της καρδιάς.

    αλλά και

        - σεξουαλικές απεικονίσεις...

Οι πέτρες Ica διαδόθηκαν από τον Javier Cabrera, έναν Περουβιανό ιατρό που έλαβε μια χαραγμένη πέτρα ως δώρο γενεθλίων το 1961. Ο Cabrera προσδιόρισε το εικονιζόμενο στην πέτρα ως μια στυλιζαρισμένη απεικόνιση ενός «εξαφανισμένου ψαριού», που ζούσε εκατομμύρια χρόνια πριν.

Γυναίκα-ιχθύς (ψίσχημο) με κάσκα, σε στάση δέησης, ημισέληνος και πύλη.
Άνδρας-σαύρα, πλανήτες.

Ο Carlos και ο Pablo Soldi, δύο συλλέκτες αντικειμένων που δεν είχαν καταφέρει να κεντρίσουν το ενδιαφέρουν των συλλεκτών αρχαιοτήτων με τα ευρήματά τους, βρήκαν έναν ενδιαφερόμενο, τον dr. Cabrera, στον οποίο πούλησαν 341 παρόμοιες πέτρες. Ο Cabrera βρήκε σύντομα έναν άλλο προμηθευτή, έναν αγρότη που ονομαζόταν Basilio Uschuya.

Φίδι (Ασκληπιού)-DNA, άστρα...

Από αυτές και άλλες πηγές, ο Cabrera συνέλεξε πάνω από 15.000 χαραγμένες πέτρες τα επόμενα 35 χρόνια!

Ο δρ. Cabrera πίστευε (δεν τα λέω εγώ για να μην υπάρξει οποιαδήποτε παρεξήγηση) ότι λίγο καιρό μετά την δημιουργία ανθρώπων και μεγαλιθικών μνημείων, αρχαίοι αστροναύτες έφυγαν, χρησιμοποιώντας τις κοντινές στην Ίκα «γραμμές Nazca» με «διαστημόπλοιο βασισμένο στην δέσμη ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας για την πρόωση διαστημικών οχημάτων». Ολόκληρη η περιοχή αποτελείτο από τεράστια κοιτάσματα σιδηρομεταλλεύματος, που συγκέντρωναν την μαγνητική ενέργεια, δημιουργώντας ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο εξαιρετικής ισχύος.

Σπείρα, αετόμορφο πλάσμα-γυναίκα με κεραία-αντένα,
κάκτος-τρίαινα, φύτεμα ή αναζήτηση σπόρων...

Ο δρ. Cabrera συνέχισε την έρευνά του με γεωλόγους για να ερμηνεύσει τους χάρτες σε πολλές πέτρες, που δείχνουν μια περίεργη διαμόρφωση του κόσμου. Μερικές γωνίες και μάζες της Γης έμοιαζαν αόριστα οικεία, αλλά η πλειονότητα ήταν άσχημα παραμορφωμένη σε περίεργα σχήματα. Οι γεωλόγοι έχουν επιβεβαιώσει ότι με βάση τις τρέχουσες προβλέψεις υπολογιστών, τα σχήματα που υποδεικνύονται στις πέτρες Ίκα είναι πράγματι ακριβή για τον πλανήτη Γη, αλλά όπως ήταν πριν από περίπου 13.000.000 χρόνια!

Το άσχημο, όμως, σε αυτήν την ιστορία είναι ότι έδωσαν το πράσινο φως σε παραχαράκτες να φτιάχνουν παρόμοιες πέτρες για να τις πουλούν σε τουρίστες, με διάφορες άλλες άσχετες απεικονίσεις για να ξεφύγει ο κόσμος από την πραγματική και αινιγματική ιστορία μιας πραγματικότητας..

Παντού στάχτη!!!

Σας δίνω μία σελίδα διαδικτύου ΕΔΩ, όπου θα δείτε πάρα πολλές φωτογραφίες από όλα αυτά που σας περιγράφω!!!

Κάντε την έρευνά σας και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

ΠΗΓΗ: ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 29.3.2023.

[1] Σ.σ.: Άλλη μια «απόδειξη»-αναφορά συνύπαρξης ανθρώπων και δεινοσαύρων.

[*] Στον 14ο παράλληλο14°04′S 75°44′W. 

μυστηριο χαραγμενη πετρα πολη Ica Περου Τουμπανος Piedras de Ica πετρες ικα αρχαιες χαραγμενο μυστηριωδης εικονα αρχαιοτητα μυστηρια αρχαιος πολιτισμος, ινκα ινκας Κετσουα, Τιχουανακου, Γραμμες γραμμη Ναζκα, συλλογη ανδεσιτης, αρχαια απεικονιση δεινοσαυρος προηγμενη τεχνολογια σπηλια ηφαιστειο ορυκτο χαραξη εργαλειο ποταμοβραχος, οξειδωση Γερμανια σκαλισμα απολιθωμα θραυσμα οστα οστο οστουν σκηνες παρασταση καθημερινη ζωη εικονες βραχος σκαλισμα Δεινοσαυροι ανθρωπος προηγμενες ιατρικη πραξη, μεταμοσχευση καρδιας, εγχειρηση εγκεφαλου, καισαρικη τομη τηλεσκοπιο, χαρτης αστερισμος πλειαδες γαλαξιας, Παγγαια σεξ καμπρερα Javier Cabrera, Περουβιανος ιατρος δωρο γενεθλια 1961 εξαφανισμενο ψαρι σολντι Soldi, συλλεκτης αντικειμενο συλλεκτες αρχαιοτητες ευρημα πωληση αγροτης ουσουγια Uschuya μεγαλιθικο μνημειο αρχαιοι αστροναυτης Nazca διαστημοπλοιο δεσμη ηλεκτρομαγνητικη ενεργεια προωση διαστημικο οχημα κοιτασμα σιδηρομεταλλευμα μαγνητικη ηλεκτρομαγνητικο πεδιο εξαιρετικη ισχυς γεωλογια χαρτες κοσμος Γη γεωλογος πλανητης πριν 13.000.000 χρονια παραχαραξη παραχαρακτης τουρισμος, απεικονιση αινιγμα συνυπαρξης ανθρωποι δεινοσαυροι 14ο παραλληλος Σπειρα, αετομορφο πλασμα γυναικα κεραια αντενα, κακτος τριαινα, φυτεμα αναζητηση σπορος αετος αντεννα, σποροι Φιδι Ασκληπιου DNA, αστρα οφις Ασκληπιος αστρο ιχθυς κασκα, σταση δεησης, ημισεληνος πυλη ανδρας σαυρα, πλανητες σαυροσχημος δεηση μηνισκος ψισχημα ψισχημο
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ