Έλληνες αθλητές σε μία από τις πιο ακραίες υπερμαραθώνιες διαδρομές του κόσμου: Στο Νεπάλ (Nepal project 2017)The Extra Mile: Με επιτυχία στέφθηκε
το Nepal project 2017!

Αθήνα, 4 Μαΐου 2017.

Η The Extra Mile ανακοινώνει ότι το Nepal project 2017 ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία!

Ο Λευτέρης Παρασκευάς πέτυχε το νέο ρεκόρ διαδρομής του Annapurna Circuit να είναι ελληνικό! Η έναρξη της προσπάθειας του έγινε στις 28 Απριλίου στις 06:00 π.μ. και ολοκληρώθηκε την 1 Μαΐου στις 02:20 π.μ.! Ο συνολικός χρόνος της προσπάθειας του ήταν 68 ώρες και 20 Λεπτά και η συνολική διάρκεια ύπνου έφτασε τις 5,5 ώρες.

Ο Νικόλαος Μαγγίτσης κατάφερε να δαμάσει το Pisang peak!
Tα ξημερώματα της Δευτέρας 24 Απριλίου, ξεκίνησε μετά από έντονη χιονόπτωση με 2 Sherpa αποφασισμένος να φτάσει στην κορυφή. Με πάρα πολύ καλό ρυθμό, παρόλη τη δυσκολία του βουνού, έφτασε γρήγορα στα 5.900 μ. Μία ανάσα από την κορυφή, όμως, η αποστολή εγκατέλειψε λόγω της ιδιομορφίας του βουνού σε συνδυασμό με τον υπερβολικό αέρα, με ταχύτητα που ξεπερνούσε τα 70 km/h.Το επί πλέον μίλι έγινε!
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα που τους στήριξε και συνεχίζει να τους στηρίζει κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς και υποστηρικτές που βοήθησαν στην υλοποίηση της αποστολής.
Η επιτυχία κρύβεται όχι μόνο στο αποτέλεσμα αλλά και τη θέληση.

Ακολουθήστε την ιστορία τους στο facebook: https://www.facebook.com/theextramilegr/


Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ