ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ Σ.τ.Ε. ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΟΥ ΠΔ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ Σ.τ.Ε.

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ
ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΟΣ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
(ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ)

Του ΙΩΑΝΝΗ-ΠΕΤΡΟΥ ΜΑΚΡΙΔΗ (*), ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ

Προς το Σ.τ.Ε. (κοινοποίηση: Σ.Α.Δ.Α.Σ, Κ.Α.Σ.).

Θέμα: Η κατάρτισις του Προεδρικού Διατάγματος για τις επεμβάσεις στο Ελληνικό, του οποίου η συμβολή είναι να προσδιορίσει, για τα έργα της Lamda Development, στον ως άνω χώρο, το ποιες πρέπει να είναι οι βασικές αρχές που οφείλουν να τα χαρακτηρίζουν για να δικαιούνται τον τίτλο του τοπόσημου (ως η Ακρόπολη των Αθηνών).

Σαφέστατα οι βασικές αρχές δεν πρέπει να διαφέρουν από τα μέχρι τούδε στοιχεία στο διαρκές επί χιλιετίες-χιλιετιών γίγνεσθαι του Ελληνικού χώρου, ώστε τα προαπαιτούμενα του ανωτέρω προεδρικού διατάγματος να μην ενέχουν όχι μόνο περιθώρια αμφισβήτησης από τους στόχους της Ιστορίας μας, αλλά και να αποκλείουν διαστρεβλώσεις και διαβολές, προστατεύοντας τις επερχόμενες γενεές του Έθνους μας ώστε να είναι τέκνα τα οποία δεν θα παραστρατήσουν ψάχνοντας το εύκρατο κλίμα σε μεγαλομανείς αρρώστιες ουρανοξυστοειδών έργων μακριά από την φύση και την ευωδιά των καρπών της γης, των οποίων σημερινών επενδυτών με τα έργα τους, ο στόχος τους είναι να εξαφανιστεί η προσωπικότητα από το κάθε ανθρώπινο ον που βιώνοντας το βίο του, να νιώθει ότι δεν υπάρχει ως ον πνευματικής προσωπικότητας - υπόστασης παρά μόνο ως κόκκος άμμου στον χώρο, για τον οποίο αγωνίσθηκε με γυμνά τα στήθη, για να ελευθερωθεί και να μην επιζήσει κοινώς ως «κιμάς». Δηλαδή επιχειρείται να εξαφανισθεί από τις τραγωδίες μας η διδακτική ρήση των τέκνων προς τους γεννήτορές τους «άμμες δε γ’ εσόμεθα πολλώ κάρρονες».
Ως Έλλην πολίτης οφείλω βάσει του Συντάγματος άρθρο 120 § 4 να υπερασπίζομαι μέχρις τελευταίας ρανίδας του αίματός μου την Ελλάδα: ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ 384-322 π.Χ. «Αισχρόν έστι σιγάν της Ελλάδος πάσης αδικουμένης». (Ους νόμους, επί αδικία της πόλης τιθέασι) παροιμίες λαού: «της αδικίας τον θησαυρό τον τρώει η αμαρτία» ή «ποτέ δεν την χαίρεται δεύτερος κληρονόμος»!!!
Οι Ελληνικές αξίες βιωσιμότητας υλικές και άυλες - πνευματικές, δοκιμάστηκαν επί αιώνες και χιλιετίες στην Υδρόγειο σφαίρα με λόγο και έργο, κοινώς αποδεκτό και αναγνωρίσιμο ως προς την σχέση του ανθρώπου με το Σύμπαν. Απόδειξη το Ιωνικό κιονόκρανο του οποίου οι εκατέρωθεν συστροφές του, φανερώνουν τα ανωτέρω και ως άρθρωση λόγου εκ κρανίου κροτάφων (κρότημα = το δια σφυρηλατήσεως γενόμενο έργο) αλλά και ως δομικό στατικό στοιχείο κατασκευών. Εξάλλου ο κρανίου τόπος έγινε Αναστάσιμος όταν οι ήλοι κάρφωσαν τα άρθρα (αρθρώσεις παλάμης - ποδιών) του Θεανθρώπου, Του οποίου ο Λόγος όταν τον συνάντησαν οι Έλληνες κατεγράφη έναρθρα στην Ελληνική γλώσσα (Ευαγγέλια) ίνα αργότερα επαληθευθεί ο Λόγος Του. «ΕΛΥΛΗΘΕΝ Η ΩΡΑ ΙΝΑ ΔΟΞΑΣΘΕΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ». Επιπροσθέτως την σήμερον ημέραν η Ε.Ε. όταν θέλει να ακριβολογήσει εκφράζεται μέσω των Ελληνικών λέξεων στα νομοθετήματά της. ΕΜΜΑΝΟΥΕΛ ΚΑΝΤ, Γερμανός φιλόσοφος 1724-1804 μ.Χ. ιδρυτής του κριτικού ιδεαλισμού «ό,τι δεν το κινεί η φύσις το κινεί ο Ελληνικός πολιτισμός» (Τόσα τρισεκατομμύρια συνδυασμοί αρμονίας από ποιόν δημιουργήθηκαν ώστε να συνταιριάζουν, συμπληρωθούν και συγκινηθούν;). Ούτως εχόντων των πραγμάτων, άρα πρώτιστη αξία μαζί με την Φύση είναι και η Δομή της Ελληνικής Αλφαβήτου - Γλώσσας.

ΕΛΕΝΗ ΓΛΥΚΑΝΤΖΗ-ΑΡΒΕΛΕΡ, Πρύτανης Πανεπιστημίου Σορβόννης, Ιστορικός, Βυζαντινολόγος, Πρέσβειρα καλής θελήσεως: «Η Δομή της Ελληνικής Αλφαβήτου εμπεριέχει την Δομή της συνεχούς αλλαγής του Σύμπαντος και οι συλλαβές της γλώσσας της, το λογισμικό του Πολιτισμού της».

Όσες φορές η Οικουμένη βρίσκεται σε κρίση, της κρίσης, αυτό οφείλεται σε διαβολή και διαστροφή των εννοιών των λέξεων, που από έννοιες αξιών πνευματικών γεγονότων και φαινομένων μετατρέπονται σε παράγωγα επιφαινομένων εννοιών όπως την τελευταία δεκαετία έχουν μετατρέψει, διαστρεβλώσει την έννοια της ΜΝΗΜΗΣ μέσω του «μνημονίου», ως έχουσα σχέση επί των οικονομικών συστημάτων τους και έχουν εγκλωβίσει, αιχμαλωτίσει τους πολίτες της Οικουμένης ως δούλους, σκλάβους χειρότερους από σκουλήκια, χωρίς λογική, χωρίς ένστικτο.
Ενώ για να δομηθεί μια Πολιτεία, οι ακράδαντοι πυλώνες που πρέπει να στηριχτεί είναι τρεις: ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ. Η οικονομία είναι επιφαινόμενο γεγονός που κάθε ημέρα αλλάζει και ούτε καν την συνειδητοποιείς με αισθήσεις-αισθήματα ή και ένστικτο.
Αυτό που ζούμε, λέγοντάς το οικονομία, καμία σχέση δεν έχει με τις έννοιες αυτής της σύνθετης λέξης (νέμω τα του οίκου) που νέμονται μέσω της αγάπης, η οποία συνδέει τα μέλη της οικογένειας και τα οποία δεν κινούνται μεταξύ τους με μετρητά - χρήματα. Η αγάπη πολλαπλασιάζει το έργο, την παραγωγή και έτσι έρχονται τα χρήματα. Τα χρήματα της εποχής μας μάλιστα ούτε καν τα βλέπεις λόγω της προσαρμογής μας στην πλαστική καθημερινότητα.
Όλα τα ανωτέρω περιγράφονται και εμπεριέχονται «ανερυθρίαστα» στους τίτλους, των υπό κατασκευή έργων της Lamda Development που δεν έχουν καμία σχέση με την Ιστορία του τόπου και του Λαού μας. Στην έκταση των 6.300 στρ. του Ελληνικού, όπου σε απόσταση 1000 μ.-2000 μ. περιμετρικά του, και επί μήκους 4.000 μ. ζουν και μεγαλώνουν τα παιδιά μας - 800.000 πολίτες - χωρίς μέχρι σήμερα «κάκιστα» να έχουν καμία λειτουργική ανάγκη που να δημιουργεί σχέση με την καθημερινότητά τους. Τα 6.300 στρέμματα του Ελληνικού θα συνεχίσουν να είναι αποκλεισμένα από την καθημερινότητα του Λαού λόγω αναπτυξιακού προγράμματος και ποιων;. Των αναρχικών και των φοροφυγάδων; Ότι είναι να κατασκευάσει η ανωτέρω εταιρεία είναι μόνο για το θεαθήναι των επισκεπτών και την αλλοτρίωση της σκέψης και του ήθους των Ελλήνων που θα ζουν, αναπνέουν, γεύονται σε οπτικώς βατή απόσταση, αυτήν την αδικία ως ελεύθεροι πολίτες, ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Οι τίτλοι που χαρακτηρίζουν τις προθέσεις της Lamda Development είναι από γεννησιμιού τους, ακόμη και από τον τίτλο της ίδιας της εταιρείας εκτός θέματος, αφού το δωδέκατο γράμμα της ελληνικής αλφαβήτου με τις έννοιες των συμβόλων της δεν ονομάζετε Lamda (που δεν σημαίνει τίποτε αυτό) αλλά λάμβδα - από το λαμβάνω δάδα για την μεταφορά των εννοιών των συμβόλων που ακολουθούν μέσω της Παιδείας στον Λαό. Δηλαδή, ο ίδιος ο τίτλος κατοχυρώνει τους κτήτορές του στο να διαστρεβλώνουν, ασχημονούν, χρησιμοποιώντας την αλήθεια της Ελληνικής αλφαβήτου. Κάνουν την αρχή κατάργησης των εννοιών των συμβόλων της και με την αδιαφορία μας στα τεκταινόμενα γινόμαστε συμμέτοχοι στη διαστροφή της γλώσσας μας. Σε οποία κατάσταση μας έχουν επιφέρει και πώς τους δίνουμε δικαιώματα να μας χρησιμοποιούν! Μόνο με την απόφαση του ΣτΕ μπορεί να σταματήσει το θράσος τους, αυτή η κατρακύλα. Αδρανώντας, μας πήραν ζωφόρους και ναούς, Αφροδίτη της Μήλου, Νίκη της Σαμοθράκης. Σκαιώς πρέπει να τονιστούν τα ανωτέρω από το ΣτΕ για να αρχίσουν να τα επιστρέφουν τα κλεμμένα, όχι να τους δίνουμε δείγματα ότι αποδεχόμεθα την αμάθειά τους ως μέθοδο ανάπτυξης αναπτυξιακών προγραμμάτων. Ο νόμος της Ελλάδος της κλασικής εποχής για τις αξίες βιωσιμότητας της Ελληνικής Παιδείας πρέπει να επανέλθει στα θεμέλιά του.

ΑΚΡΙΒΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΤΙΤΛΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ.

1ΟΝ) ΚΤΗΡΙΑ ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΩΝ ΤΟΠΟΣΗΜΑ, ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΤΙΟ ΜΕΤΩΠΟ 200-300Μ. ΥΨΟΥΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΓΡΑΦΕΙΩΝ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ, ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ.

2ΟΝ) ΣΕΙΡΑ ΥΨΗΛΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ ΣΕ ΖΩΝΕΣ Ή ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ (LAND MARK DESTINATION).

3ΟΝ) ΚΤΗΡΙΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ (σ.σ. Αδιευκρίνιστα δεν αποκλείουν και κτήρια ανώτερα του Παρθενώνος!!!... Για κατώτερα δεν κάνουν λόγο ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΤΟΜΗΣ).

4ΟΝ) ΚΤΗΡΙΑ 195Μ. ΥΨΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ «ΤΟΠΟΣΗΜΟΥ» ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΩΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΛΟΣ ΕΛΞΗΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ.

5ΟΝ) ΔΙΕΘΝΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΘΕΡΕΤΡΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ 1.200 ΔΩΜΑΤΙΩΝ (σ.σ. τους ενδιαφέρει η αφόδευση να γίνεται σε ύψος 250μ. πολύ μεγαλύτερο από αυτό της ιδίας της Ακρόπολης που είναι σε ύψος 156μ. ή και του Παρθενώνα στα 169,72 μ. Η ΣΦΡΑΓΙΣ ΤΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟΧΟΥ).

Τα ανωτέρω ύψη των ουρανοξυστών από 195-300 μ. δεν συναντώνται μέχρι τώρα σε κανένα κτίσμα στην Ελλάδα εκτός από δύο - τρία κτήρια με μέγιστο ύψος 70-100 μ. σε ένα σύνολο ενός εκατομμυρίου κτισμάτων, στοιχεία που ανατρέπουν το μέγεθος του θράσους μιας τέτοιας πρότασης του τι θα επιφέρει στο μέλλον αυτής της χώρας ως περιβάλλον φύσης και στην ανθρώπινη συμπεριφορά. Ξενόφερτη και αλλοπρόσαλλη απόφαση που μόνο αναίδεια και ευτελισμό θα επιφέρει στον λαό και στον τόπο. Σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής ο μόνος δομημένος όγκος που προβάλλετε ως τοπόσημο επί 2.500 χρόνια και δεν βρέθηκε κανείς να τον αμφισβητήσει μέσω της δικής του εταιρείας είναι ο Παρθενώνας με 13,72 μ. ύψος επί του λόφου της Ακρόπολης των 156 μ. ύψους. Μπορεί οι γύρω λόφοι, οι βουνοπλαγιές να έχουν κτισθεί με οικοδομές 10-15 μ. ύψους αλλά αυτό έγινε από τον Λαό για να καλύψουν αναγκαστικώς απαιτήσεις στέγασης της οικογένειάς τους, ελλείψει ορθολογικού πολεοδομικού σχεδίου εκ μέρους των κυβερνώντων προς εκμαίευση ψήφων και εν επιγνώσει τους η καταστροφή της φύσης και των παραδοσιακών κτισμάτων, και ποτέ με την προκάλυψη επένδυσης αναπτυξιακού προγράμματος εταιρείας στο φιλέτο των φιλέτων του λεκανοπεδίου. Το χρέος χρήσης του, όφειλε να είναι χώρος παιδείας όπου οι νέοι Έλληνες πολίτες από τα 5 πρώτα χρόνια της ζωής τους, όχι μέσω του Ι.Χ. αλλά χρησιμοποιώντας τα μέσα σταθερής τροχιάς θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν πρόσβαση μέσα σε ένα φυσικό περιβάλλον -ως δημόσια σχολεία- ώστε σε διάρκεια 12 ετών επί 12 ώρες ημερησίως να εμπεδώσει η νεολαία το τι εστί νόμιμα οργανωμένος χώρος. Μόνον έτσι, καταπολεμείται η αναρχία του Λαού, των άναρχα δομημένων πόλεων όταν υπάρχει ένας πυρήνας φωτός παιδείας Ελληνικής βιωσιμότητας, ούτως ώστε και όλοι οι άλλοι ελεύθεροι ή άνευ χρήσης χώροι, όπως και των στρατοπέδων στις πόλεις να αντέγραφαν την έννοια της λέξης Σχολείο και έκτιζαν με την ορθή έννοια της λέξης «σχόλη» τα Σχολεία τους. Οι εκφράσεις για τις προτεινόμενες κατασκευές τους ως «σημεία προορισμού, τοπόσημα, κτήρια ειδικής αρχιτεκτονικής σχεδίασης» είναι απορριπτέες γιατί κτήρια τέτοιας χρήσης και λειτουργίας δεν τα χαρακτηρίζει ο κάθε άνθρωπος και πολύ περισσότερο μία εταιρεία τέτοιου βεληνεκούς, όπως η συγκεκριμένη, που έχει το ίδιο συμφέρον, αλλά Η ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ ΤΟΥ φ=1,61 βάσει της οποίας διαμορφώνονται οι διαστάσεις με ακρίβεια μήκους, πλάτους, ύψους ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΚΤΙΣΜΑΤΩΝ ΩΣ ΤΟΠΟΣΗΜΩΝ, και όποιος τα παραβαίνει ασχημονεί απέναντι στην Ιστορία και την Πολιτεία αφού δεν χρησιμοποιεί τις σωστές μεθόδους για τον ορισμό, καταφεύγοντας σε ονομασίες που εμπεριέχουν διαστρεβλωμένες έννοιες για να υποδουλώσουν με δόλο τον Λαό σε έννοιες λανθασμένες με ανεύθυνους χειρισμούς.

Στα μαθηματικά, την τέχνη και τις κατασκευές δύο ποσότητες έχουν αναλογία χρυσής τομής, αν ο λόγος του αθροίσματός τους προς την μεγαλύτερη ποσότητα είναι ίσος με τον λόγο της μεγαλύτερης ποσότητας προς την μικρότερη, και εν κατακλείδι, για να γίνω σαφέστατος ως προς τον ρόλο ύπαρξης στην ζωής μας, της χρυσής τομής. Να έχουμε υπόψη μας ότι γεννιόμαστε ως: ΟΥΣ-ΝΟΥΣ (ους = τροφή του νου για να λειτουργήσει ο νους) από την γαστέρα της μάνας μας, όπου οι πόροι των οστών της (πόρος = ο πατέρας του έρωτα κατά την μυθολογία) παίζουν τον ρόλο όχι μόνο τον ηχομονωτικό αλλά και της μετατροπής των οποιωνδήποτε ήχων σε ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ. Μέσω αυτής εξ άλλου, η πρώτη αίσθηση που δημιουργείται στο έμβρυο είναι η ακοή. Η δε δεύτερη αίσθηση εις απάντηση των όποιων αποριών έχουν δημιουργηθεί από το ως άνω κείμενο περί της σημασίας των αρθρώσεων στο κορμί μας και στο λόγο μας, είναι ότι η δεύτερη αίσθηση που πλάθεται, είναι η αφή μέσω των δακτύλων και των 24 αρθρώσεών τους και στις δύο παλάμες. Τα δε σύμβολα της άρθρωσης γραπτού και προφορικού λόγου είναι 24.
Το ότι για την περίπτωση της αναπτυξιακής επένδυσης στο Ελληνικό βρέθηκε η «Lamda» είναι ευτυχής συγκυρία, διότι αφ' ενός υπάρχουν τα ανωτέρω συνταρακτικά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η υπόθεση «Lamda» μπάζει από παντού σαν θεμέλια επένδυσης πνευματικών γεγονότων και από οικονομικής πλευράς οι αποδοχές για την Ελλάδα θα είναι πομφόλυγες. Αφ' ετέρου, υπάρχουν επαΐοντες παγκοσμίου κύρους που θα ανατρέψουν άμεσα τα αίολα και εύθραυστα «δεδομένα τους», όπως έγινε με το κάλεσμα της μυθωδίας προς το Σύμπαν του Ευάγγελου Παπαθανασίου από τους στύλους του Ολυμπίου Διός με εντολή της NASA (28.6.2001), αφού για την Ελλάδα δεν υπάρχει ακόμη από καμία κυβέρνηση Ελληνική ή Παγκόσμια το στρατηγικό σχέδιο σωτηρίας, που θα καλεί για την ανασύσταση της ήδη εφαρμόσιμης - αναγνωρίσιμης κλασσικής Ελληνικής Παιδείας. Παρά μόνο ξεπουλήματος των όποιων φιλέτων ή αναξιοποίητων ελεύθερων χώρων ή κτισμάτων μέσω του κατοχικού ταμείου ΕΕΣΥΠ Α.Ε. ώστε να διαλυθεί η Ελλάδα προτού ενταχθούν οι ελεύθεροι χώροι της σε κάποιο στρατηγικό σχέδιο αναπτυξιακού Ελληνικού προγράμματος.
Μόνον όσοι σέβονται δεόντως τα ανωτέρω στοιχεία της αληθινής πορείας φωτός -τα οποία αποκρύπτει η προσφερόμενη παιδεία σκότους- μπορούν να προχωρήσουν στο παραπέρα της λύσης των, βέβαιοι όντες για την άμεμπτη λειτουργία του Σύμπαντος Κόσμου βάσει της ρήσης «Ο ΟΡΘΟΤΟΜΩΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΣΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ» που ισχύει εδώ και δισεκατομμύρια χρόνια. Αν προηγουμένως, δεν προβούμε στην ύπαρξη στρατηγικού αναπτυξιακού σχεδίου που να αγκαλιάζει όλη την Ελλάδα (αναγέννηση της κλασικής Παιδείας), σημαίνει ότι, θα ξαναζήσουμε μετά από 200 χρόνια, το 1922 της Σμύρνης, όπου, αυτοί που μας κοίταζαν να καιγόμαστε μέσα στη θάλασσα, είναι οι ίδιοι που μας τάζουν σήμερα αναπτυξιακά προγράμματα.

Γλυφάδα 28.12.2017.

(*) τηλ. 211.40.22.615 , 6936.528.528.

ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ: ΣΤΕ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗ, ΤΟΠΟΣΗΜΟ, ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ, ΜΑΚΡΙΔΗΣ
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ