4η έκθεση Κασιωτών Δημιουργών - Και ομιλία: Ρομποτική Χειρουργική, Αεροδιαστημική Τεχνολογία στα Χέρια Σύγχρονου Χειρουργού, του καθηγητού Κ. Μ. Κωνσταντινίδη στην Κάσο

4η έκθεση Κασιωτών Δημιουργών

Και ομιλία
Ρομποτική Χειρουργική,
Αεροδιαστημική Τεχνολογία
στα Χέρια Σύγχρονου Χειρουργού

Του καθηγητού Κ. Μ. Κωνσταντινίδη
στην Κάσο


Την Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018 η ΚΑΣΙΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ και η Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών – Πειραιώς συνδιοργάνωσαν εκδήλωση με ομιλητή τον, καρπαθιακής καταγωγής, καθηγητή Χειρουργικής, κ. Κωνσταντίνο Μ. Κωνσταντινίδη με θέμα: «Ρομποτική Χειρουργική, Αεροδιαστημική Τεχνολογία στα Χέρια Σύγχρονου Χειρουργού».
Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Γυμνασίου Κάσου, άρχισε με ένα καλωσόρισμα από τον πρόεδρο της ΚΑΣΙΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ κ. Μηνά Μαλανδρή και στη συνέχεια, η Δήμαρχος Κάσου κ. Μαίρη Σορώτου Τσανάκη έκανε ένα σύντομο χαιρετισμό και ευχαρίστησε τον κ. Κωνσταντινίδη, για την παρουσία του στο νησί.Μετά το πέρας της ομιλίας, ο κ. Κωνσταντινίδης συνοδευόμενος από τα μέλη της οικογένειάς του και αρκετούς φίλους, που ήλθαν μαζί του από την Κάρπαθο, επισκέφθηκαν την Έκθεση Κασιωτών Δημιουργών, που διοργανώνει για 4η συνεχή χρονιά η ΚΑΣΙΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ στον χώρο του παλαιού ιατρείου στο Φρυ, υπό την αιγίδα του Δήμου Κάσου.


Ακολούθησε γεύμα που παρέθεσαν οι συνδιοργανωτές προς τιμήν των προσκεκλημένων, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και με πολλούς γνωστούς τους στην Κάσο και ιδιαίτερα με το ζεύγος Νίκου και Χάϊντι Παπαδάκη, που διατηρεί στενή σχέση φιλίας με τον κ. Κωνσταντινίδη.
Η σύντομη παραμονή του ιατρού κ. Κωνσταντινίδη και της συνοδείας του ολοκληρώθηκε υπό τους ήχους λύρας και μαντινάδων στον προβλήτα του λιμανιού, λίγο πριν την αναχώρησή τους για το λιμάνι των Πηγαδίων.
 Όπως τόνισε και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών – Πειραιώς κ. Γιάννης Φραγκούλης, τέτοιου είδους εκδηλώσεις με προσκεκλημένους καταξιωμένους Δωδεκανησίους, όπως ο κ. Κωνσταντινίδης, είναι εξαιρετικά σημαντικές για την Κάσο και θα πρέπει να καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια από όλους για την όσο το δυνατόν συχνότερη πραγματοποίησή τους.

ΠΗΓΗ: Η Διοικούσα Επιτροπή της «ΚΑΣΙΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ».


ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ: ΚΑΣΟΣ, ΚΑΡΠΑΘΟΣ, Κωνσταντινιδης, Ρομποτικη, Χειρουργικη, Αεροδιαστημικη, Τεχνολογια, Χειρουργικη, Μαλανδρης, Σορωτου Τσανακη, Φρυ, Δημος Κασου, Παπαδακηςλυρα, μαντιναδα, Πηγαδια, Φραγκουλης, Δωδεκανησα, Kasos, Kassos

Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ