Να αποφευχθεί η υπόθεση του Ταμείου Πυροπαθών ΜΟΛΥΒΙΑΤΗ, όπου τα χρήματα τα έδωσαν στους… δανειστές!!! Ξένα κέντρα εμβόλισαν τις πυρκαϊές ηλεκτρονικά!



Να αποφευχθεί
η υπόθεση του
Ταμείου Πυροπαθών ΜΟΛΥΒΙΑΤΗ,
όπου τα χρήματα τα έδωσαν
στους... δανειστές!!!


Ξένα κέντρα εμβόλισαν τις πυρκαϊές ηλεκτρονικά!


«Με γνώμονα τας εξελίξεις των βιβλικών καταστροφών στην Ελλάδα μας συνεδρίασε διαδικτυακά την 25 Ιουλίου 2018 με πρόταση του κ. Γ. Μανίκα επιτετραμμένου γενικής εκπαιδεύσεως της ομοσπονδίας μας και συνεδριάζει το Δ.Σ. της Ομοσπονδία μας σε καθημερινή βάση.
Ο γραμματέας μας κ. Ν. Σερβές ανέγνωσε την επιστολή του ΕΕΣ-HANC, τριτοβάθμιας οργανώσεως των ΗΠΑ, όπου το Δ.Σ. ομόφωνα έλαβαν την απόφαση ο Ελληνισμός των ΗΠΑ, να βοηθήσει την δοκιμασμένη πατρίδα παντοιοτρόπως.
Ο επιτετραμμένος πολιτικής ευνομίας κ. Γ. Αργυρός έκανε πρόταση δια να αποφευχθεί η υπόθεση του ταμείου πυροπαθών ΜΟΛΥΒΙΑΤΗ, όπου τα χρήματα τα έδωσαν στους δανειστές. Υπέβαλε πρόταση να αποσταλούν άμεσα χρήματα σε συγγενείς και φίλους προκειμένου να αποδοθούν σε όσους δοκιμάζονται οικονομικά πάσχοντας, η οποία υπερψηφίστηκε.
Ο εκτελεστικός διευθυντής της ομοσπονδίας μας κ. Γ. Λαφασάκης, πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικών Θεμάτων, δήλωσε στο Δ.Σ. ότι ξένα κέντρα εμβόλισαν τας πυρκαϊάς που έγιναν στην πατρίδα ηλεκτρονικά. Ζητώντας από τον κ. Πρόεδρο του Δ.Σ., Στ. Μανή, να ενημερώσουν απόρρητα τούς συμβούλους, το οποίο έπραξαν. Έλαβαν την απόφαση να ενημερώσουν την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία Ελλάδος και Κύπρου και τας αρμοδίας Αρχάς, ως και τον πρόεδρο του ΕΕΣ-HANC, κ. Β. Ματαράνκα».

ΠΗΓΗ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΗ, ΑΛΙΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΗΡΕΥΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΗΠΑ ΔΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, N.Υόρκη.

ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ: βιβλικη καταστροφη, 2018, Μανικας, Σερβες, ΗΠΑ, Αργυρος, πυροπαθεις, ΜΟΛΥΒΙΑΤΗΣ, δανειστες, Λαφασακης, Μανης, Ματι, Κινετα, Κινεττα, πυρκαια
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ