ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» στους Θρακομακεδόνες

ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
ΣΤΗΝ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
«ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»
στους Θρακομακεδόνες

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να μοιραστούμε μαζί σας κάποια από τις δραστηριότητές μας για τη νέα σχολική χρονιά που για όλους ξεκινάει αύριο. Είμαστε σίγουροι πως σε κάποιο από τα τμήματά μας θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και συμμετέχοντες θα γνωριστούμε καλύτερα και θα συμπορευθούμε τη χρονιά που ξεκινάει για εμάς 1η Οκτωβρίου 2018.


Μια μικρή περιήγηση σας:
Στο τμήμα της Αγιογραφίας με την βοήθεια της εκπαιδεύτριας-μέλους μας, κ. Αναστασίας Σιούτα, θα μυηθείτε στον όμορφο κόσμο των εικόνων και της τεχνικής τους.
Στο τμήμα της Ραπτικής με την βοήθεια των μελών μας εκπαιδευτριών Δέσποινας και Μαγδαληνής Πιοτοπούλου θα διδαχθείτε, οι καινούργιες, την τέχνη του ραψίματος εύκολα και χωρίς γεωμετρία και οι παλαιότερες, θα ολοκληρώσετε τα μοντέλα σας που εκκρεμούν από την προηγούμενη χρονιά (το αποτέλεσμα θα σας καταπλήξει).
Ελάτε να χορέψουμε όλοι μαζί με κέφι ακολουθώντας τον δάσκαλό μας Ανδρέα Ατζάμπο (θα χορέψουμε και με το χορό θα περπατήσουμε σε όλες τις περιοχές της πατρίδας μας, θα τραγουδήσουμε και θα γνωρίσουμε από κοντά τα ήθη και τα έθιμά μας). Περιμένουμε και τους μικρούς μας φίλους. Και μην ξεχνάτε ο χορός είναι μια ικανότητα που όταν τον γνωρίσουμε δεν θα μας εγκαταλείψει μέχρι τα βαθειά μας γεράματα.
Στην χορωδία μας θα τραγουδήσουμε σκοπούς της πατρίδας μας και όχι μόνον. Στη χορωδία μας σας περιμένουμε όλους, ανεξάρτητα αν σας θεωρούν καλλίφωνους ή όχι , αν έχετε και κάποιο ξεχασμένο μουσικό όργανο πάρτε το μαζί σας, ο δάσκαλός μας έχει πολύ μεράκι και πολύ πρωτότυπες ιδέες.
Και τέλος στη ζούμπα θα γυμναστούμε όλοι (μικροί και μεγάλοι) χορεύοντας σε μοντέρνους ρυθμούς. 
Από την Τετάρτη 12.9.2018 και κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 6-8 μ.μ. σας περιμένουμε στα γραφεία μας Καβάλας 41 (πίσω από την εκκλησία της Αγίας Τριάδας).

Για το Διοικητικό Συμβούλιο 
ΑΡΓΥΡΩ ΖΗΣΙΜΟΥ 
6941-641.844.

ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ: ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ, ΡΑΠΤΙΚΗ, ΧΟΡΟΣ, ΧΟΡΩΔΙΑ, ΖΟΥΜΠΑ, ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ