ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΝΑ 90ΧΡΟΝΟ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙ, ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ - του Κων. Κωνσταντινίδη


ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΡΑ
ΣΕ ΕΝΑ 90ΧΡΟΝΟ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙ, ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Του υποστράτηγου ε.α., Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη (*)



Τώρα κάνουν σε μένα στο 90χρονο γεροντάκι αυστηρότατη λογοκρισία, διακόπτοντας μου το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο εδώ και μήνες. Μου απαγορεύουν να επικοινωνώ με τον έξω κόσμο για να μην τον μολύνω με τους πατροπαράδοτους ιούς της πατρίδας, της φυλής, του έθνους και του Ελληνικού πολιτισμού. Και κανένας δεν ενοχλείται. Οι πολλοί λένε:
«Εμένα δεν με νοιάζει. Αρκεί που εμένα δεν με ενοχλούν. Φαίνεται ήταν κακός γέροντας για να του βάζουν «δαγκάνα». Ίσως και να ήταν εξαιρετικά επικίνδυνος, πιο επικίνδυνος και από τους τζιχαντιστές, ναρκεμπόρους, παιδεραστές, αναρχικούς, εγκληματίες και προδότες που είναι ελεύθεροι να επικοινωνούν ακόμη και μέσα από τις φυλακές. Επομένως καλά να πάθει!!!
Σε λίγο όταν θα βάλουν σε περισσότερους το «φίμωτρο» της λογοκρισίας διότι και αυτοί ομιλούν απρεπώς προς την τοπική και διεθνή εξουσία, οι άλλοι θα πουν ότι: «ήταν και αυτοί κακοί σκύλοι που «γαύγιζα» πολύ. Ίσως και να ήταν επικίνδυνοι για την διεθνή ασφάλεια και θα ήθελαν να ρίξουν το καθεστώς της «δημοκρατίας» και επομένως καλά να πάθουν. Ας είχαν το στόμα τους κλειστό και να ήσαν ευπειθείς στην διεθνή εξουσία και στους τοπικούς εκπροσώπους της να μην τα πάθουν.. Επομένως δικαίως τα παθαίνουν. Εμάς τι μας νοιάζει;»
Οπότε πλησιάζει ο καιρός που θα βάλλουν σε όλους μας φίμωτρο και έλεγχο της γνώμης με την Αυτόματη Νοημοσύνη, αλλά τότε θα είναι αργά γιατί δεν θα υπάρχει κάποιος υπεύθυνος να παραπονεθούν και να στοχοποιήσουν. Θα χτυπάνε σε πόρτες κλειστές που κανείς δεν θα τους ακούει, κανείς δεν θα τους βλέπει, κανείς δεν θα τους συμπονά, γιατί θα έχουν αχρηστεύσει την ακοή, όραση, την ομιλία και την σκέψη.
Θα έχουμε γίνει όπως το κοπάδι που εκτελεί εντολές του τσοπάνη και το έχουν περιορισμένο στη στρούγκα, με την διαφορά ότι ο τσοπάνης θα είναι απρόσωπος, άτεγκτος, ανελέητος, ανοικτίρμων και αδιάφορος για την ζωή, την ελευθερία, την δημοκρατία, τα ανθρωπινά δικαιώματα, τα αισθήματα, τον ανθρωπισμό, τον πολιτισμό, τα γράμματα, τις τέχνες, την οικογένεια κλπ Θα είναι σαν να ομιλείς στον αυτόματο τηλεφωνητή, θα εκτελείς την εντολή και θα σωπαίνεις.
Το καθεστώς Στάλιν θα φαντάζει παιδική χαρά μπρος σ’ αυτό που τώρα δοκιμάζουν.
Όλα ξεκινούν από το πρώτο δειλό βηματάκι. Και αυτό έγινε με την στοχοποίηση ενάντια στο σύγχρονο γεροντάκι, γιατί αυτό ακόμη σκέπτεται με τα παλιά μυαλά και γι’ αυτό ο εδώ εκπρόσωπος τους πήρε εντολή από την τρόικα να δώσει την «τελική λύση» στην σκεπτόμενη γενιά. «Θάνατος στα γεροντάκια» και σε όσους έχουν μολυνθεί με τους ιούς τύπου «πάτρια». Για τους νέους υπάρχουν τα ΜΜΕ και οι Γαβρόγλου που φροντίζουν.

16.10.2018

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για την ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ, ΕΔΩ.

(*) ή Αμφικτύων, συγγραφεύς, μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών.

ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ: ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ