Όσο υπάρχουν ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις υπάρχει ελπίδα να σώσουμε την Πατρίδα μας - Μη ξαναπείτε τους υπηρετούντες στις Ένοπλες Δυνάμεις «ένστολους», ούτε «Ένοπλους», έχουν αξίωμα ή/και βαθμό - του Στ. Σμυρλή


Όσο υπάρχουν ισχυρές
Ένοπλες Δυνάμεις
υπάρχει ελπίδα
να σώσουμε την Πατρίδα μας

Μη ξαναπείτε τους υπηρετούντες
στις Ένοπλες Δυνάμεις «ένστολους»,
ούτε «Ένοπλους»,
έχουν αξίωμα ή/και βαθμό...


ΟΧΥΡΟ ΡΟΥΠΕΛ: Εδώ που ο νικητής τίμησε τον ηττημένο...

«Η θεμελιώδης συνάφεια αυτοσυντήρησης και κοινωνίας καταφαίνεται στο απλό γεγονός ότι καμιά κοινωνική τάξη πραγμάτων δεν μπορεί να υπάρξει μακροπρόθεσμα αν δεν είναι σε θέση να εγγυηθεί τη συλλογική και ατομική ασφάλεια της μεγάλης πλειοψηφίας των μελών της» (Κονδύλης 1991α, σελ. 87).
 Όσο υπάρχουν ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις υπάρχει ελπίδα να σώσουμε την Πατρίδα μας.
 Όσοι προσπαθούν να κομματικοποιήσουν τις Ένοπλες Δυνάμεις, διαπράττουν έγκλημα και καταστρέφουν τη συνοχή του Στρατεύματος. Η κομματοκρατία και η συναλλαγή καταστρέφει την Ελλάδα.
 Αν αγαπάτε την Ελλάδα θα πρέπει να αγαπάτε τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, η αμοιβή τους είναι η αγάπη του Λαού. Το λειτούργημα που υπηρετούν απαιτεί υψηλό αίσθημα ευθύνης, ψυχική επαφή Διοικητού και υφισταμένων, πειθαρχία, συνεχή εκπαίδευση, αρετή και τόλμη καθώς και αναστολή ορισμένων ελευθεριών τους προς χάριν του συνόλου
 Παράκληση μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις ή λέξεις κατασκευασμένες από κέντρα ψυχολογικών επιχειρήσεων της Νέας Τάξης. Μη ξαναπείτε τους υπηρετούντες στις Ένοπλες Δυνάμεις «ένστολους», ούτε «Ένοπλους», έχουν αξίωμα ή/και βαθμό.
Ο Εθνομηδενισμός αποσκοπεί στη διάλυση των εθνών και την επικράτηση της Νέας Τάξης. Αυτός είναι ο λόγος που ανθελληνικές ομάδες στρέφονται κατά των Ενόπλων Δυνάμεων.


ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ: ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΚΟΝΔΥΛΗΣ, ΣΜΥΡΛΗΣ, ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ, Εθνομηδενισμος, Νεα Ταξη
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ