4η Έκδοση του Διεθνούς Φεστιβάλ Χαρακτικής και Εκτυπώσεων, που διοργανώνεται από την Ένωση Ελλήνων Χαρακτών "Signs and Portents"


4η Έκδοση του
Διεθνούς Φεστιβάλ Χαρακτικής
και Εκτυπώσεων,
που διοργανώνεται
από την
Ένωση Ελλήνων Χαρακτών

"Signs and Portents"

Με την έκθεση "Signs and Portents" που θα εγκαινιαστεί στις 5 Οκτωβρίου 2018, το ΙΣΟΓΕΙΟ συμμετέχει με ιδιαίτερη χαρά στην μεγάλη γιορτή της Χαρακτικής, το Athens Printfest (fourthedition) που εφέτος φέρει τον γενικό τίτλο «Νόστος».


Πρόκειται για την 4η Έκδοση του Διεθνούς Φεστιβάλ Χαρακτικής και Εκτυπώσεων που διοργανώνεται από την Ένωση Ελλήνων Χαρακτών και θα διαρκέσει όλον τον Οκτώβριο. Για 4η φορά, καλλιτέχνες και φορείς δίνουν το ραντεβού τους σε Αθήνα και Πειραιά με καινοτόμες δημιουργίες. Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες θέτουν τους προβληματισμούς και τις αναζητήσεις της τέχνης τους για τον Νόστο σε έναν ταχύτατα μεταβαλλόμενο κόσμο. Ο Νόστος, όμως, εδώ δεν συνεπάγεται μόνον την επιθυμία της επιστροφής στην πατρίδα, αλλά και στην παιδική ηλικία, την «πραγματική πατρίδα του καθ’ ενός». Και οι δυο (πατρίδα και παιδική ηλικία), μεταφερόμενες στο πεδίο της γεύσης, ισούνται με την ευχαρίστηση του γλυκού: Γλυκειά παιδική ηλικία, νόστιμη πατρίδα.
Σ’ αυτήν την γιορτή της χαρακτικής θα παρουσιαστούν σε όλη την Αθήνα και τον Πειραιά περισσότερα από 750 έργα Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, ενώ οι εκθέσεις θα πλαισιώνονται από πολλές και ποικίλες εκδηλώσεις.

Το Athens Print Fest / FourthEdition - NOSTOS εγκαινιάσθηκε με την κεντρική έκθεση της Ένωσης Ελλήνων Χαρακτών την Δευτέρα 1η Οκτωβρίου 2018, ώρα 19:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων «Μελίνα», Ηρακλειδών 66 και Θεσσαλονίκης, στο Θησείο.

Για το πλήρες πρόγραμμα εκδηλώσεων θα βρείτε πληροφορίες ΕΔΩ.

Έκθεση Χαρακτικής στο ΙΣΟΓΕΙΟ "Signs and Portents" by Athens Print Fest / Fourth Edition: “NOSTOS”.
Διεύθυνση: Χώρος Τέχνης ΙΣΟΓΕΙΟ, Αγ. Δημητρίου 14, Κηφισιά, τηλ. 6973.388.620.
Ωράριο λειτουργίας: Τρίτη-Σάββατο 10:00-23:00, Κυριακή & Δευτέρα κλειστά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για την ΧΑΡΑΚΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ, ΕΔΩ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ, ΕΔΩ.

ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ: Διεθνες Φεστιβαλ Χαρακτικης και Εκτυπωσεων, Ενωση Ελληνων Χαρακτων, Χαρακτικη, Νοστος, πατριδα, παιδικη ηλικια, γευση, γλυκο, νοστιμο πατρίδα
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ