Η ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ του 1821. Τεκτονισμός, Φιλική Εταιρεία, Ιερός Λόχος, Δραγατσάνι, Εξέγερση, Απελευθέρωση - το νέο βιβλίο του Ελευθ. Διαμαντάρα




Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Λευτέρη Διαμαντάρα.
Είναι το 12ο βιβλίο του συγγραφέα.
Όπως λέει ο ίδιος «μετά από 30 μήνες έρευνας, μελέτης, πολύ σπουδαίων στοιχείων τα οποία έχουν στην αφάνεια και φυσικά δεν τα διδάσκουν σε καμμία βαθμίδα της εκπαιδεύσεώς μας, τα παρουσιάζω και αποκαλύπτω την απάτη, την διαχρονική προδοσία και την κακοδαιμονία που πλήττει την πατρίδα μας μέχρι σήμερα, η οποία έχει τις ρίζες της δυστυχώς στα τραγικά προεπαναστατικά διατρέξαντα και στα ηρωικά, αλλά προδομένα χρόνια του μοναδικού  απελευθερωτικού αγώνα των απλών Ελλήνων.
Ανατρέπονται τα της Φιλικής Εταιρείας, Ανωτάτης Αρχής, των δήθεν συμμάχων και άλλα παραμύθια γραμμένα από εξωνημένους και πληρωμένους κονδυλοφόρους.
Επίσης παρουσιάζονται οι Μυστικές – Τεκτονικές Εταιρείες οι σχέσεις τους με την Φιλική Εταιρεία  και ο κυριαρχικός ρόλος και η προσφορά των Ελλήνων Τεκτόνων στην προπαρασκευή, την εξέγερση,  την επανάσταση και τον απελευθερωτικό αγώνα του Έθνους.
Φυσικά δεν παραλείπεται και ο ρόλος της εκκλησίας και των ηγετών της.
Όταν όλα γύρω σου είναι ψεύτικα πως να διαγνώσεις την ΑΛΗΘΕΙΑ…».


ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ: ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ, ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ, 1821, Τεκτονισμος, Φιλικη Εταιρεια, Ιερος Λοχος, Δραγατσανι, Διαμανταρας, Μυστικες Εταιρειες, Τεκτονικες Εταιρειες, Φιλικη Εταιρια, Τεκτονες, εκκλησια, Τεκτονας, Τεκτων, μασονια, μασονισμος, μασονος, μασονοι
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ