Αυτή την στιγμή βρισκόμαστε στην δυσκολότερη καμπή της σύγχρονης ιστορίας μας - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ του Ερευνητικού Οργανισμού Ελλήνων ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ - βίντεο

Αυτή την στιγμή βρισκόμαστε
στην δυσκολότερη καμπή
της σύγχρονης ιστορίας μας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ
του Ερευνητικού Οργανισμού Ελλήνων
ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

Μέσα σε ένα μη φιλικό περιβάλλον που η κάθε γειτονική χώρα ζητά παράλογα πράγματα ως προς την ιστορία αλλά και ως προς το δίκαιο. Μέσα λοιπόν σε μια τέτοια γειτονιά έφτασε στην βουλή των Αθηνών η συνθηκολόγηση για το Σκοπιανό. Από το 1992 έως σήμερα όσοι συντέλεσαν στην συνέχιση αυτής της ανιστόρητης ιστορίας είναι συνυπεύθυνοι στο ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας αλλά και στο καλωσόρισμα του ναζιστικού κρατιδίου στους κόλπους της ιστορίας!
Όλοι μας πλέον συμμέτοχοι σε όλα αυτά με την στήριξή μας στους εκατέρωθεν «κλαιόμενους εθνάρχες» ήρθε η ώρα να δράσουμε ή να σωπάσουμε για πάντα. Από το δικό μας μετερίζι, αυτό που φυλάμε Θερμοπύλες στην Μακεδονία, καλούμε όλους τους υγιείς σκεπτόμενους Έλληνες αλλά και τους λοιπούς συνανθρώπους μας που έχουν γνώση ιστορίας και δικαίου να αντιδράσουν!
Προσκαλούμε λοιπόν για άμεση στάση πληρωμών προς όλους αυτούς που ξεπούλησαν το σπίτι μας, σε γενική απεργία όλων για να καταστεί κατανοητό ότι τα λεφτά δεν αξίζουν όσο αξίζει η ιστορία μας. Συμμετοχή σε όλα τα συλλαλητήρια όπου και όποτε λάβουν χώρα. Σε διαρκής τηλεφωνικές, ηλεκτρονικές αλλά και δια ζώσης διαμαρτυρίες σε όλους τους βουλευτές, υπουργούς και Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς κατά μεμονωμένα ή και συλλογικά για παραβίαση του Συντάγματος με την Συνθήκη των Πρεσπών.
Πρέπει τώρα να κοιταχτούμε στο καθρέπτη και να δούμε ο καθένας μας τον εαυτό του σαν αυτό που είμαστε και όχι σαν σκλάβο της ψευτο-εξέλιξης και της ψευτο-δημοκρατίας που ζούμε!
Εάν όχι τώρα τότε πότε;
Εάν όχι εδώ τότε που;
Εάν όχι εμείς τότε ποιοι;
Έχουμε όλοι καθήκον απέναντι στους εαυτούς μας, τις οικογένειές μας, στα πιστεύω μας και στην χώρα.

ΠΗΓΗ: Διοικητικό Συμβούλιο του Ερευνητικού Οργανισμού Ελλήνων.


ΔΕΙΤΕ το βίντεο:ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ: ΣΚΟΠΙΑ, ΣΚΟΠΙΑΝΟ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ, ΠΓΔΜ, FYROM, ΕΟΕ
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ