Η καθημερινή κυκλοφορία των εφημερίδων αντανακλά την δημοτικότητα των κομμάτων - του Ν. Καρπούζη


Η καθημερινή κυκλοφορία
των εφημερίδων
αντανακλά την δημοτικότητα
των κομμάτων

Του Νικόλα Καρπούζη

Έπειτα από την... αγορά συνειδήσεων και ψήφων οι δημιουργοί του... Προικοσύμφωνου των Πρεσπών είναι όλο χαρά (ενώ πιο περιχαρής είναι η τσέπη τους), γιατί κατόρθωσαν να τακτοποιήσουν κάποιες... «ιστορικές εκκρεμότητες». Επειδή, όμως, το θράσος τους δεν έχει όρια φιλοδοξούν στις επόμενες εκλογές να κερδίσουν ένα σοβαρό ποσοστό ψήφων, ισχυριζόμενοι δημόσια, για να συνεχίσουν το... «έργο» τους.
Βέβαια, από χρόνια τώρα, δεν έχω καμμιά εμπιστοσύνη στις δημοσκοπήσεις. Ωστόσο, μια αναμφισβήτητη πηγή που αντανακλά την δημοτικότητα των κομμάτων είναι η καθημερινή κυκλοφορία των εφημερίδων, οι οποίες, για λόγους οικονομικής επιβίωσης, όπως είναι γνωστό, λιβανίζουν τον πάτρωνά τους.
Εν προκειμένω, θέλω να επιστήσω την προσοχή των φίλων ότι σύμφωνα με το πρακτορείο διανομής τού ημερήσιου τύπου, η «ΑΥΓΗ» (επίσημο δημοσιογραφικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ) δεν πουλάει μήτε… χίλια φύλλα την ημέρα!


            Η πληροφορία είναι από τον περασμένο χρόνο (δεν βρήκα πιο ενημερωμένη), αλλά είμαι βέβαιος ότι και αν υπάρχει, δεν θα πρόκειται για σημαντική διαφορά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ των ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ, ΕΔΩ.

Υ.Γ.: Η έκδοση της «ΑΥΓΗΣ», μ' αυτήν την κυκλοφορία είναι ζημιογόνος, αλλά με κάποιες επιδοτήσεις όλο και κάποιοι... «ημέτεροι» δεν έχουν κάρτα ανεργίας.


ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ: εφημεριδα, τυπος, κυκλοφορια εφημεριδων, δημοτικοτητα, κομμα, Καρπουζης, συνειδηση, ψηφος, Συμφωνια Πρεσπων, κομματα, δημοσκοπηση, ΑΥΓΗ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΕΛΤΙΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ, επιδοτηση,
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ