Πρόδωσαν την Μακεδονία μας και οι 300, και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Με την συμμετοχή τους, ακόμα και με το ΟΧΙ, οι βουλευτές ενέκριναν την εκτροπή κι έγιναν συνεργοί στο έγκλημα - Του Γ. Σγούρδου


Πρόδωσαν την Μακεδονία μας
και οι 300,
και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Με την συμμετοχή τους,
ακόμα και με το ΟΧΙ,
οι βουλευτές ενέκριναν την εκτροπή
κι έγιναν συνεργοί στο έγκλημα

Του ιατρού Γιώργου Σγούρδου

Την πρόδωσαν την Μακεδονία μας. Και οι 300, μαζί με τον ΠτΔ. Η καρέκλα, η βουλευτική αποζημίωση, οι εντολοδόχοι του Σόρος, κέρδισαν. Παρά την πολιτειακή εκτροπή, παρ' όλες τις εξόφθαλμες παρατυπίες, η ολομέλεια της Βουλής συμμετείχε κανονικά και πειθαρχημένα στην διαδικασία ψηφοφορίας για τις «Πρέσπες», γνωρίζοντας μάλιστα εξ αρχής το ολέθριο αποτέλεσμα. 

«Ο Ρήγας σπέρνει τον σπόρο της λευτεριάς».
Λεπτομέρεια από τον πίνακα του Παν. Ζωγράφου
«Η πτώσις της Κωνσταντινουπόλεως» (1836).
Σαν να επρόκειτο για κανονική συνεδρίαση, σε κανονικό κράτος. Πρέπει να το καταλάβουμε: Με την συμμετοχή τους, ακόμα και με το ΟΧΙ, οι βουλευτές ενέκριναν την εκτροπή κι έγιναν συνεργοί στο έγκλημα. Όλοι. Έπρεπε να παραιτηθούν οι ψευτοπατριώτες! Κι ας μην έπεφτε η κυβέρνηση, έπρεπε να καταγγείλουν την ανωμαλία θεσμικά. Έστω για την «τιμή των όπλων», για την υστεροφημία τους (την ποια;). Κι όμως, κανείς δεν το έκανε. Προτίμησαν να εκφωνήσουν προεκλογικά λογύδρια και να ψηφίσουν. Το έκαναν επειδή δεν τους επιτράπηκε να κάνουν διαφορετικά. 

Τους κανόνες του «παιχνιδιού» τους βάζουν άλλοι. Είμαστε μια αποικία. Ας συνειδητοποιήσουμε την σκλαβιά μας, επί τέλους. Είμαστε μια αποικία με τοποτηρητή τον - κατά σύμπτωση ελληνόφωνο - Τσίπρα και με κοινοβουλευτική ομερτά να τον υποστηρίζει (όπως και τους προηγούμενους). Η Βουλή επιτρέπεται να υπάρχει για την έξωθεν καλή μαρτυρία, μόνο ως θεατρικός θίασος με στημένες αντιπαραθέσεις για τα μάτια του κόσμου. Στην ουσία έχει ως αποστολή να εφαρμόσει το συμβόλαιο θανάτου του Ελληνισμού (κάποιοι εκεί μέσα δεν το έχουν καταλάβει ακόμα, όμως αυτό δεν είναι ελαφρυντικό). Στην τελευταία παράσταση του θιάσου, παζάρεψαν και πούλησαν την Μακεδονία - και όλοι τους είχαν προκαθορισμένο ρόλο στην προδοσία. Απ' ό,τι λένε οι ειδικοί, μόνο σε συνθηκολόγηση μετά από συντριπτική στρατιωτική ήττα θα μπορούσαμε να υπογράψουμε κάτι τέτοιο. Κι όμως! Γλυκειά η δόξα, όμως πιο γλυκειά η βουλευτική αποζημίωση. Ακόμα κι εκείνος ο τόσο κακός ηθοποιός, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, λάβρος – εσχάτως - ενάντια στις Πρέσπες, λέει τώρα (επί λέξει) ότι θα αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις για να... αμβλύνει τις συνέπειες της συμφωνίας! Αυτός ο τύπος είναι εν αναμονή Πρωθυπουργός! Ψωνίσαμε από σβέρκο, δηλαδή. Φτάσαμε να έχουμε μόνον έναν άνθρωπο να μιλά στην Βουλή όπως το 80% του λαού: Ο Β. Λεβέντης - μα κι αυτός, πιθανότατα, προσβλέποντας σε εκλογικά κέρδη. Όπως έλεγε ο Κ. Καρυωτάκης (στην «Πρέβεζα»): «Αν τουλάχιστον, μέσα στους ανθρώπους αυτούς, ένας επέθαινε από αηδία...». Αλίμονο.

Αυτές τις ημέρες έπεσαν πολλές μάσκες, μάθαμε ποιος είναι ποιος, ποιον να εμπιστευόμαστε και ποιον όχι. Είδαμε κατά πρόσωπο μια κανονική χούντα, με τον στρατό της, είδαμε αδίστακτους πραιτωριανούς να επιτίθενται σε γυναικόπαιδα με την Ελληνική Σημαία στο χέρι. Έχουμε πόλεμο, αδέρφια. Και, προς το παρόν, μετράμε ήττες.
Όλοι εμείς που αγαπάμε την Πατρίδα μας και υποψιαζόμαστε κατά πού πηγαίνει το πράμα, αναζητούμε (και θα βρούμε) λύση έξω από το πλαίσιο της φαυλοκρατίας που πίνει το αίμα της Πατρίδος μας. Το παρόν πολιτικό προσωπικό είναι πλήρως απαξιωμένο, στο σύνολό του. Είναι νεκρό. Οι ζωντανοί Έλληνες εντός κι εκτός Ελλάδος, ενωμένοι θα αναλάβουμε δράση για να σταματήσει η πορεία του Ελληνισμού προς τον αφανισμό.
Παρά την ήττα σε μια μάχη (Πρέσπες), αισιοδοξώ, διότι βλέπω το μέτωπο ενισχυμένο με πολλούς ανθρώπους σπάνιας ποιότητας, εντός κι εκτός Ελλάδος, με γνώση και με το θάρρος της γνώμης, που θα κάνουν το Χρέος τους προς τον Ελληνισμό την ώρα που πρέπει. Κι εμείς, οι ταπεινοί στρατιώτες, εμπνεόμαστε από αυτούς τους ωραίους Έλληνες, τους νέους φίλους που κάναμε αυτό τον καιρό του αγώνα (και τους παλιούς που συναντήσαμε στο Σύνταγμα και επιμένουν), και γινόμαστε καλύτεροι. Ώστε να είμαστε πιο έτοιμοι για τα Μεγάλα που έρχονται.
«Η Ελλάδα που αντιστέκεται, η Ελλάδα που επιμένει» είναι εδώ!
Καλή λευτεριά στην Πατρίδα, αδέρφια.
Ψηλά το κεφάλι και προσήλωση στον στόχο.

Λωζάννη, 26.1.2019.

ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ: Μακεδονια, μακεδονικο, σκοπια, σκοπιανο, ΠΓΔΜ, FYROM, Σγουρδος, Ρηγας, Μητσοτακης, Τσιπρας, Λεβεντης, Παυλοπουλος
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ