10ο Διεθνές Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών Αμοργού αφιερωμένο στον Γάλλο σκηνοθέτη Λυκ Μπεσόν για την συνεισφορά του στην ανάπτυξη της Αμοργού χάριν στην διάσημη ταινία του «Απέραντο Γαλάζιο» και 17ο Συνέδριο Πολιτισμού και Τουρισμού «ΥΠΕΡΙΑ» 2019

10ο Διεθνές Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών Αμοργού

Αφιερωμένο στον Γάλλο σκηνοθέτη
Λυκ Μπεσόν
για την συνεισφορά του
στην ανάπτυξη της Αμοργού
χάριν στην διάσημη ταινία του
«Απέραντο Γαλάζιο»

Και 17ο Συνέδριο Πολιτισμού και Τουρισμού
«ΥΠΕΡΙΑ» 2019

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Θολαρίων Αμοργού και το Aegialis Hotel & Spa είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν το 17ο Διεθνές Συνέδριο Αμοργού για τον Πολιτισμό & τον Τουρισμό «ΥΠΕΡΙΑ» 2019 και το 10ο Διεθνές Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών Αμοργού το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αμοργό από τις 31 Οκτωβρίου ως τις 5 Νοεμβρίου, 2019.


Το Συνέδριο έχει ως στόχο την προώθηση του πολιτισμού και του αειφόρου τουρισμού της Αμοργού, της περιφέρειας των Κυκλάδων & της Ελλάδας, καθώς και τη διαφύλαξη του τοπικού και διεθνούς περιβάλλοντος.
Ο κύριος στόχος του Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών Αμοργού είναι να δημιουργήσει μία διεθνή πλατφόρμα, που θα συμβάλλει στον παγκόσμιο τουρισμό μέσω των οπτικοακουστικών μέσων.


Το 17ο Διεθνές Συνέδριο Αμοργού «ΥΠΕΡΙΑ» 2019 για τον Πολιτισμό και τον Τουρισμό είναι αφιερωμένο στο «Πολιτιστικό Περιβάλλον» και θα εστιάσει:

• Στην Γαστρονομία
• Στην Οικολογία
• Στην Αγροτική Αρχιτεκτονική Αμοργού και στην Unesco.

Το 10ο Διεθνές Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών Αμοργού είναι αφιερωμένο στον Γάλλο σκηνοθέτη Λυκ Μπεσόν για την συνεισφορά του στην ανάπτυξη της Αμοργού χάριν στη διάσημη ταινία του «Απέραντο Γαλάζιο», και έχει προσκληθεί να παραστεί ως επί τιμή καλεσμένος.

Το Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών Αμοργού είναι μέλος της CIFFT (Comité International des Festivals du Film Touristique.), μιας Διεθνούς Ομοσπονδίας Φεστιβάλ με 18 μέλη.
 Όλες οι προβολές και οι διαλέξεις θα είναι ανοιχτές στους κατοίκους και στους επισκέπτες της Αμοργού ώστε να συλλέξουν πληροφορίες για τις τρέχουσες εξελίξεις στους τομείς του πολιτισμού και του τουρισμού που θα βοηθήσουν στην τουριστική ανάπτυξη της περιφέρειάς μας.
Για συμμετοχή στο «ΥΠΕΡΙΑ» καθώς και για την υποβολή ταινίων στο Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών Αμοργού, παρακαλώ επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας 
Τηλ.: +302285073393, e-mail.

Video του Bryson Kuan, το οποίο γυρίστηκε κατά την διάρκεια του 8ου Διεθνούς Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών Αμοργού, ΕΔΩ.

Αιγιάλη, 5 Μαρτίου 2019.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για το ΥΠΕΡΙΑ, ΕΔΩ.



ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑΔιεθνες Φεστιβαλ Τουριστικων Ταινιων, Αμοργος, Γαλλος, σκηνοθετης, Μπεσον, ταινια, Απεραντο Γαλαζιο, Συνεδριο, Πολιτισμος, Τουρισμος, ΥΠΕΡΙΑ, Θολαρια, Αιγιαλις
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ