ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ-ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΑΝ 114 ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΣΥΖΥΓΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ - του Ν. Χειλαδάκη

ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ
ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ-ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΑΝ
114 ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΣΥΖΥΓΟΙ
ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!

 Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης,
δημοσιογράφος-συγγραφέας-τουρκολόγος

Φρικτό απολογισμό κακοποίησης και εν ψυχρώ δολοφονιών στην Τουρκία, κάνουν οι ίδιες οι τουρκικές εφημερίδες. Όπως αναφέρεται, μέσα σε πέντε μήνες 114 παντρεμένες γυναίκες, στην συντριπτική τους πλειοψηφία μητέρες, σφαγιάστηκαν με άγριο τρόπο από τους συζύγους τους καθώς το Κοράνι δίνει την απόλυτη εξουσία στο άντρα να συμπεριφέρεται στην γυναίκα σύζυγο του σαν το ιδιωτικό του χωράφι, που το κάνει ότι θέλει, όποτε θέλει το σπέρνει, όποτε θέλει το.. αφήνει «απότιστο».
Αλήθεια τι έχουν να πουν για όλα αυτά οι διάφορες «προοδευτικές» και κυρίως φεμινιστικές οργανώσεις, που συνηθίζουν να φωνασκούν για τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και οι οποίες έχουν «τυφλωθεί» μπροστά στα ανείπωτα και φρικτά εγκλήματα των Τζιχαντιστών στην Συρία και στο Ιράκ;;;
Όπως αναφέρουν τα ίδια τα τουρκικά δημοσιεύματα, οι κυριότεροι λόγοι των εγκλημάτων κατά των παντρεμένων γυναικών, είναι η αντίδραση στην κακοποίηση τους από τον άντρα τους και η απαίτηση για διαζύγιο γιατί την χτυπούσε. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Ayşe Güzel από την İsparta (Σπάρτη), της δυτικής Μικράς Ασίας, που εδώ και τέσσερα χρόνια είχε χωρίσει τον άντρα της αλλά δεν μπορούσε να πάρει διαζύγιο. Ένα πρωί εδώ και λίγες μέρες η Ayşe Güzel, η οποία είχε αψηφήσει τις απειλές του συζύγου της να γυρίσει πίσω, δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από τον σύζυγο της.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία μέσα σε πέντε μήνες από τις 114 γυναίκες που σκοτώθηκαν εν ψυχρώ από τους συζύγους τους, οι 63 από αυτές ήταν ηλικίας 25-45 ετών, 24 γυναίκες ήταν ηλικίας 18-24 ετών και 19 άνω των 45 ετών. 8 γυναίκες δεν είχαν περάσει ούτε την ηλικία των 18 ετών, γεγονός που δείχνει για άλλη μια φορά πως εκμεταλλεύονται τις ανήλικες που συχνά καταλήγουν σε φρικτό θάνατο. Από τις 114 γυναίκες θύματα, οι 60 δολοφονήθηκαν από τους συζύγους τους ήταν δηλαδή παντρεμένες, οι 26 από τους μνηστήρες τους, οι 8 από τους... πεθερούς (εγκλήματα τιμής), οι 6 ήταν χωρισμένες και έπεσαν θύματα εκδικήσεως γιατί είχαν φύγει από το σπίτι, οι 5 από τους κουνιάδους τους, οι 3 από τον θείο τους, οι δυο από τον ίδιο τον πατέρα τους, οι 2 από τον γαμπρό τους, μια από το ίδιο το παιδί της και άλλη μια από τον… εγγονό της.
Βλέπουμε δηλαδή πως στις δολοφονίες αυτές συμμετέχει όλο το οικογενειακό φάσμα, γεγονός που δίνει άλλη μια δραματική διάσταση στο φαινόμενο. Οι 21 εκτελέστηκαν εν ψυχρώ με ντουφέκι, οι 67 με περίστροφο, οι 30 κυριολεκτικά σφαγιάστηκαν με μαχαίρι ή χαντζάρα (!!!), 4 γυναίκες σκοτώθηκαν από άγριο ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου, μια σφάχτηκε από χτύπημα μπαλτά και μια με…ηλεκτροσόκ!! Οι περιοχές όπου σημειώνονται τα περισσότερα εγκλήματα κατά των ανυπεράσπιστων γυναικών βρίσκονται σε όλη την έκταση της Τουρκίας. Συγκεκριμένα στην Νοτιοανατολική Τουρκία είχαμε 24 περιπτώσεις, 18 περιπτώσεις στην περιοχή της Μεσογείου, 11 περιπτώσεις στην δυτική Τουρκία και στην περιοχή του Αιγαίου, 17 περιπτώσεις στην εσωτερική Ανατολία και 9 περιπτώσεις στην περιοχή του Πόντου.
Και ενώ το Ισλαμ δείχνει τα «δόντια» του, η εισβολή των μουσουλμάνων μετά τα τελευταία γεγονότα στην Μέση Ανατολή στην Ευρώπη έχει πάρει την μορφή χιονοστιβάδας καθώς καθημερινά δεκάδες εισέρχονται ανεξέλεγκτα στο ελληνικό έδαφος.ΔΕΙΤΕ το Bir Kadın Tanıdım Dizisi Tecavüz Sahnesi:ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑΒΙΑΣΜΟΣ, ΣΦΑΓΗ, ΓΥΝΑΙΚΑ, ΣΥΖΥΓΟΣ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ανθρωπινα δικαιωματα, κορανι, τζιχαντιστες, ισλαμ
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ