Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ»

Πραγματοποιήθηκε
με μεγάλη επιτυχία
η εκδήλωση

«ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ»

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε (8.5.2019) η απαγορευθείσα εκδήλωση «Μακεδονία, η επόμενη μέρα» σε κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου RoyalOlympic Αθηνών.

Από την κατάμεστη αίθουσα της εκδήλωσης...

(Η εκδήλωση είχε προγραμματιστεί για τις 29.1.2019 στο Πολεμικό Μουσείο, αλλά απαγορεύτηκε μετά την αιφνιδιαστική  άρνηση του Πολεμικού Μουσείου, ένα μόλις 24ωρο πριν από την πραγματοποίηση της, να παραχωρήσει την αίθουσα!!!).
Συνδιοργανώθηκε από το International Hellenic Association/ΙΗΑ και την Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού/ΕΑΑΣ, για την «Συμφωνία των Πρεσπών», η οποία επέρασε από το ελληνικό Κοινοβούλιο με τρόπους και μεθοδεύσεις που θυμόμαστε όλοι, εστάλη άρον-άρον(!!!), στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ακολούθως δημοσιεύθηκε αυθημερόν(!!!) στο ΦΕΚ/25.1.2019!!!
Χαιρετισμό εκ μέρους της Ε.Α.Α.Σ. απηύθυνε ο αντιστράτηγος ε.α. Β. Ροζής, τονίζοντας την εθνική ανάγκη να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά οι καταστροφικές συνέπειες της «Συμφωνίας».
Εκ μέρους του ΙΗΑ ο καθηγητής Ηλ. Σταμπολιάδης ετόνισε ότι ελληνικός λαός έδειξε με κάθε νόμιμο τρόπο την μαζική του αντίθεση στην μεθόδευση και στο περιεχόμενο της συμφωνίας αυτής, αλλά αγνοήθηκε, κακοποιήθηκε με ωμή βία και λοιδορήθηκε με την λάσπη ακραίων χαρακτηρισμών.
Ο ιστορικός-ερευνητής Γ. Ρωμανός αποκάλυψε εντυπωσιακά ντοκουμέντα, τα οποία θεμελιώνουν την ακυρότητα της «Συμφωνίας των Πρεσπών».
Ο πρέσβυς ε.τ. Περ. Νεάρχου, ανέλυσε το ιστορικό του Σκοπιανού «προβλήματος» από την εφεύρεσή του…
Συντονιστής της εκδήλωσης, ήταν ο Σ. Καλεντερίδης.

ΒΙΝΤΕΟ στην ιστοσελίδα ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ:



ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ: Μακεδονια, Πολεμικο Μουσειο, λογοκρισια, απαγορευση, Συμφωνια των Πρεσπων, Κοινοβουλιο, Προεδρος της Δημοκρατιας, Ροζης, Σταμπολιαδης, Ρωμανος, Νεαρχου, Σκοπιανο, Καλεντεριδης, Μακεδονικο, ΠΓΔΜ, FYROM
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ