Εκδήλωση Ενδιαφέροντος για το "YogaYourVoice" - An alternative voice approach - της Τζ. Πούλου

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
για το "YogaYourVoice"

An alternative voice approach

Της Τζίνας Πούλου (*)​


Η ModusVivendi by Krateros Katsoulis ανακοινώνει τη συνεργασία με την υψίφωνο/Yoga Vocalist Τζίνα Πούλου και σας προσκαλεί να γνωρίσετε το YogaYourVoice, που αποτελεί πρωτοποριακό βήμα και μέγιστη εξέλιξη στον τομέα των τεχνών και του θεάματος.
​Ο σκοπός της πρωτοποριακής πρακτικής είναι θεραπευτικός και εκπαιδευτικός, καθώς επιδιώκεται η αυτογνωσία/ενδοσκόπηση. Η ανάπτυξη της φωνητικής αυτογνωσίας οδηγεί στην ειλικρινή αυτοέκφραση, απαραίτητο συστατικό της ερμηνείας, αλλά και της καθημερινότητας. Η απελευθέρωση της ενέργειας και των συναισθημάτων μέσω της φωνής συνεπάγεται κατανόηση και εδραίωση της φωνητικής τεχνικής και του λόγου. Μέσω της πρακτικής YogaYourVoice, ο ασκούμενος επιτυγχάνει την ισορροπία και την ακεραιότητα του φυσικού φωνητικού οργάνου του, ενώ ταυτόχρονα ενεργοποιείται ο δημιουργικός εαυτός του. Η συγκεκριμένη μέθοδος ως εκπαιδευτικό εργαλείο βοηθά τον ασκούμενο να ανακαλύψει την αυθεντική φωνή του, αφυπνίζει την αυτοσυνειδητοποίησή του και τον εξελίσσει σε ολοκληρωμένο performer.
​Η πρακτική YogaYourVoice ενεργοποιεί το σώμα και τη φωνή, συνδυάζοντας απλές στάσεις Yoga με φωνητικές δονήσεις σε συγκεκριμένες συχνότητες. Μέσω της πρακτικής ενεργοποιούνται τα 7 ενεργειακά κέντρα του σώματος, γνωστά ως chakras, ώστε να επιτραπεί η ελεύθερη ροή του ήχου/φωνής, με στόχο την ανάδειξη της πραγματικής/αυθεντικής φωνής. Η έκφραση, η τονική αστάθεια, ο φόβος της σκηνής, το άγχος, η συναισθηματική αποστασιοποίηση, η ευκινησία της φωνής και πλήθος άλλων σχετίζονται με τα "κλειδωμένα" chakras και η συγκεκριμένη μέθοδος αναλαμβάνει να τα "ξεκλειδώσει".
​Η πρακτική απευθύνεται σε όσους η φωνή κατέχει κυρίαρχο ρόλο στην καθημερινότητά τους (εργασιακά και προσωπικά). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για το open course που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 18:00, προκειμένου να κατανοήσουν τη λειτουργία της πρακτικής και να λύσουν τυχόν απορίες σχετικά με αυτή. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Διάρκεια παρουσίασης: 1-1,5 ώρα (παρουσίαση, απορίες, συζήτηση).

Σε συνεργασία με το Expressive Healing Movement στη Φλόριντα Η.Π.Α.
Επικοινωνία για δηλώσεις ενδιαφέροντος στο email.


(*) Η Τζίνα Πούλου​ είναι καθηγήτρια Α' φωνητικής, μέλος του National Association Of Teachers Of Singing (U.S.A), λυρική καλλιτέχνης - υψίφωνος, καλλιτεχνική παραγωγός.

ΛΕΞΕΙΣ: τεχνη, θεαμα, αυτογνωσια, ενδοσκοπηση, φωνητικη, αυτοεκφραση, ερμηνεια, καθημερινοτητα, απελευθερωση, ενεργεια, συναισθημα, φωνη, τεχνικη, λογος, ισορροπια, αυτοσυνειδητοποιηση, περφορμερ, σωμα, γιογκα, δονηση, συχνοτητα, 7, ενεργειακα κεντρα, τσακρας, ηχος, τονικη ασταθεια, φοβος, αγχος, χιλινγκ
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ