Η επίδραση του Διαστήματος στον ευρύτερο χώρο της περιοχής της Μεσογείου - 23 Σεπτεμβρίου 2019 στην Αθήνα


Η επίδραση του Διαστήματος
στον ευρύτερο χώρο
της περιοχής της Μεσογείου

23 Σεπτεμβρίου 2019
στην Αθήνα


Επιστημονική ημερίδα θα  γίνει στην Αθήνα στις 23 Σεπτεμβρίου 2019, στο Εντευκτήριο «Το Καποδιστριακό: Κωστής Παλαμάς» με θέμα «Η επίδραση του Διαστήματος στον ευρύτερο χώρο της περιοχής της Μεσογείου», στα πλαίσια του ερευνητικού προγράμματος της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Διαστήματος: «ESA SSA Space Weather User Needs for the Mediterranean Region SWE MED».


Η ημερίδα αυτή διοργανώνεται από την Ομάδα Κοσμικής Ακτινοβολίας και το Κέντρο Πρόγνωσης Διαστημικού Καιρού του Τμήματος Φυσικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με επί κεφαλής την Ομότιμη Καθηγήτρια του Τμήματος Φυσικής κα. Ελένη Μαυρομιχαλάκη.

Έχει σκοπό να συγκεντρώσει τους χρήστες του Διαστημικού καιρού που δραστηριοποιούνται στον Ελλαδικό χώρο και να εντοπίσει τις ανάγκες τους. Αντίστοιχες ημερίδες θα γίνουν και στις χώρες της Μεσογείου (Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία και Γαλλία), που συμμετέχουν σε αυτό το πρόγραμμα.

ΠΗΓΗ: ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 22.9.2019.






ΛΕΞΕΙΣ: ημεριδα, επιδραση του Διαστηματος στον ευρυτερο χωρο της περιοχης της Μεσογειου, Ευρωπαικη Υπηρεσια Διαστηματος, Κοσμικη Ακτινοβολια, Κεντρο Προγνωσης Διαστημικου Καιρου, Φυσικη, Μαυρομιχαλακη, Διαστημικος καιρος, Μεσογειος, Ισπανια, Ιταλια, Πορτογαλια, Γαλλια, Διαστημα
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ