Κινέζοι θα βάλουν το δίκτυο 5G στην Βρετανία! Το ενέκρινε η βρετανική κυβέρνηση παρά τους φόβους ασφαλείας! Σημαντική ήττα των ΗΠΑ


Κινέζοι θα βάλουν το δίκτυο 5G
στην Βρετανία!

Το ενέκρινε η βρετανική κυβέρνηση
παρά τους φόβους ασφαλείας!

Σημαντική ήττα των ΗΠΑ


Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου αποφάσισε να επιτρέψει στην τεχνολογία της κινεζικής εταιρείας Huawei να χρησιμοποιηθεί για το δίκτυο 5G της χώρας, παρά την έντονη πίεση των ΗΠΑ για απαγόρευση!!!

Η απόφαση που πήρε ο πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον, χαρακτηρίστηκε ως «σημαντική ήττα για τις ΗΠΑ»…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για την 5G, ΕΔΩ.


Η Huawei είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός εξοπλισμού τηλεπικοινωνιών παγκοσμίως, αλλά οι επικριτές προειδοποίησαν ότι η υπάρχει κίνδυνος εθνικής ασφάλειας και οι ΗΠΑ απειλούν να διακόψουν την ανταλλαγή πληροφοριών, εάν η συμφωνία προχωρήσει!

Αυτό δεν εμπόδισε το Ηνωμένο Βασίλειο να δώσει πρόσβαση στην Huawei, αν και με αρκετούς περιορισμούς.
Το Εθνικό Κέντρο Cyber ​​Security του Ηνωμένου Βασιλείου θα ενημερώσει τους φορείς εκμετάλλευσης τηλεπικοινωνιών ότι η Huawei - και οι άλλοι "προμηθευτές υψηλού κινδύνου" - πρέπει να αποκλειστούν από τις "βασικές" λειτουργίες που διαχειρίζεται το δίκτυο, καθώς και από την κρίσιμη εθνική υποδομή.
Η τεχνολογία της εταιρείας θα αποκλειστεί επίσης από πυρηνικούς και στρατιωτικούς χώρους.

Εκτός από τον κίνδυνο εθνικής ασφάλειας για τον κίνδυνο εθνικής υγιείας των πολιτών, θα μιλήσει κανείς;ΠΗΓΗ: New Scientist, 28 Ιανουαρίου 2020. ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 28.1.2020.

ΛΕΞΕΙΣ: Ηνωμενο Βασιλειο, τεχνολογια, κινα, δικτυο 5G, ΗΠΑ, Τζονσον, εξοπλισμος, τηλεπικοινωνιες, εθνικη ασφαλεια, ανταλλαγη πληροφοριων, πυρηνικα, στρατοπεδα, υγιεια, υγεια,
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ