Ο Δήμαρχος Λέρου εκφράζει την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του στον δίκαιο αγώνα και στα αιτήματα των νησιωτών και των Δημοτικών Αρχών του Βορείου Αιγαίου!


Ο Δήμαρχος Λέρου
εκφράζει την συμπαράσταση
και την αλληλεγγύη του
στον δίκαιο αγώνα
και στα αιτήματα των νησιωτών
και των Δημοτικών Αρχών
του Βορείου Αιγαίου!

O δήμαρχος Χίου, Σταμάτης Κάρμαντζης, μεταφέρεται στο νοσοκομείο...

«Ο Δήμαρχος Λέρου, κ. Μιχάλης Κόλιας, εκφράζει τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του στον δίκαιο αγώνα και στα αιτήματα των νησιωτών και των Δημοτικών Αρχών του Βορείου Αιγαίου, οι οποίοι τις τελευταίες ώρες δέχονται τις ακραίες πρακτικές της Κυβέρνησης, η οποία προσπαθεί να επιβάλλει τη βούλησή της μέσω ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων.

Ο κ. Κόλιας καλεί την κυβέρνηση να δεχθεί και να σεβαστεί τα δίκαια αιτήματα των κατοίκων και του Δημοτικών Αρχών των νησιών του Βορείου και Νοτίου Αιγαίου και να απομακρύνει ΑΜΕΣΑ τις Μονάδες Μέτρων Τάξης, οι οποίες προκαλούν το κοινό αίσθημα, θυμίζοντας άλλες εποχές.


ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΕΠΩΜΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ

ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ!».

ΠΗΓΗ: ΔΗΜΟΣ ΛΕΡΟΥ, 25.2.2020. ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 25.2.2020.ΛΕΞΕΙΣ: Δημαρχος Λερου Μιχαλης Κολιας, δημαρχος Χιου, Χιος, Καρμαντζης, Αιγαιο, Κυβερνηση, αστυνομικες δυναμεις, Μοναδα Μετρων Ταξης, ΜΜΤ, ΜΑΤ, ΝΗΣΙΩΤΕΣ, ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ, ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ, τραμπουκοι, μεταναστευτικο, μεταναστες, προσφυγες
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ