Η Τουρκία κήρυξε πόλεμο στην Ελλάδα! Είναι πια εγκληματικό να κοιμόμαστε! - του Κρ. Σαντζίλιο


Η Τουρκία κήρυξε πόλεμο
στην Ελλάδα!
Είναι πια εγκληματικό να κοιμόμαστε!

ελληνιστή, συγγραφέα


Η Τουρκία μόλις κήρυξε έναν ασύμμετρο πόλεμο στην Ελλάδα: και αντί των όπλων, χρησιμοποιεί ανθρώπινα όντα που μετατρέπει επαίσχυντα και εγκληματικά σε όπλα!

 Σε μια δράση ξέρουμε πως αντιστοιχεί μια αντίδραση, ανάλογη με την δράση. Αυτήν λοιπόν περιμένουμε απ’ την Ελλάδα, με όλου του είδους μέσα που υπάρχουν και διαθέτει, εντός της χώρας και σε διεθνείς εφαρμογές.

 Με την παρούσα τουρκική δράση – απόπειρα εισβολής σε ελληνικά εδάφη δεκάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών που με τον πόλεμο στη Συρία δεν έχουν καμία σχέση, βίαιης εισβολής (είναι κάτω από τα μάτια των πάντων) την οποία κανένα δίκαιο δεν μπορεί να δικαιολογήσει – παύουν αυτομάτως, εκ των ιδίων των γεγονότων, να υπάρχουν οποιεσδήποτε ενδεχόμενες ανθρωπιστικές επιταγές και μέριμνες:


 πρόκειται καταφανώς για μια οργανωμένη τουρκική επίθεση στην Ελλάδα με σκοπό να προκαλέσει εκτεταμένες ζημιές, άμεσες και μακρόχρονες, στον ελληνικό δημογραφικό ιστό, στην ελληνική κοινωνία και οικονομία, βλάβη στην ελληνική γεωγραφική κυριαρχία και αναξιοπιστία στην ελληνική πολιτική.

 Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως η βίαια απόπειρα εισβολής από στεριά και θάλασσα συνιστούν μια φανερή πράξη πολέμου, και ως τοιαύτη πρέπει να λογίζεται και να αντιμετωπίζεται,

 Η Ελλάδα λοιπόν να ζητήσει αμέσως και επειγόντως την ενεργοποίηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων αλληλεγγύης και προστασίας για μια κοινοτική χώρα στην οποία επιτίθεται μια μη κοινοτική χώρα.

 Ταυτόχρονα η Ελλάδα να προβεί στις κατάλληλες παραστάσεις και καταγγελίες σε επίπεδο ΟΗΕ – Συμβούλιο Ασφαλείας, Γενική Συνέλευση, κλπ.) ώστε η κατάσταση που δημιουργείται από Έβρο έως Καστελόριζο, σε όλο το τόξο της ελληνικής επικράτειας – βίαιες επιθέσεις εισβολής ανεξέλεγκτων λαθρομεταναστατικών στοιχείων υποκινούμενων και υποβοηθούμενων από την τουρκική κυβέρνηση (άφθονα υπάρχουν τεκμήρια καταγγελίας) – να τεθεί σε γνώση όλων των κρατών και τα αρμόδια όργανα του ΟΗΕ να προβούν στις δέουσες παραγγελίες και ενέργειες.

 Ταυτόχρονα τμήματα του ελληνικού στρατού και αστυνομίας/χωροφυλακής να περιπολούν νυχθημερόν σε όλη τη μεθοριακή γραμμή, από βορρά ως νότο, ώστε με όλα τα τεχνικά μέσα σε διάθεση, να απαγορεύουν αυστηρά και αμετάκλητα σε οποιονδήποτε ξένο να εισέλθει σε ελληνικό έδαφος.

 Ταυτόχρονα ελληνικά πολεμικά πλοία και ακτοφυλακή να τεθούν στη μεσαία συνοριακή γραμμή με την Τουρκία από Λήμνο έως Καστελόριζο με συνεχείς περιπολίες ελικοπτέρων, με εντολή την απόλυτη απαγόρευση εισόδου πλωτών μέσων (ή και μεμονωμένων κολυμβητών!) στα ελληνικά χωρικά ύδατα. Όσοι προσπαθούν να εισέλθουν θα απωθούνται εκτός της μεσαίας γραμμής.
 Ταυτόχρονα όλοι όσοι κατορθώνουν να περάσουν ή να αποβιβαστούν σε ελληνικό έδαφος και όσοι βρίσκονται να έχουν ήδη εισχωρήσει στο εσωτερικό, θα συλλαμβάνονται και, με συνοπτικές διαδικασίες ταυτοποίησης της εθνικότητάς των, όντας παράνομοι και λάθρα εισελθόντες σε ελληνικό έδαφος, θα επιβιβάζονται σε αεροσκάφη και θα απελαύνονται στις χώρες τους.

 Επίσης η ελληνική κυβέρνηση είναι νομιμοποιημένη να προβεί σε όλες τις δυνατές διεθνείς δικαστικές καταγγελίες (ΔΕΚ, ΕΔΔΑ, ΔΠΔ, κλπ.) εναντίον της Τουρκίας για απάνθρωπη, εγκληματική οργάνωση και χρήση ανθρώπων ως όπλο επίθεσης και εισβολής στην Ελλάδα μέσω κυβερνητικών επιχειρήσεων, κυβερνητικής τουρκικής υποκίνησης και χορήγησης πολεμικών εφοδίων.

 Εκείνο που σήμερα προέχει είναι η Ελλάδα να πάρει υπερεπειγόντως όλα τα μέσα, έστω και υπερβολικά, όχι μόνο για να αποτρέψει οποιαδήποτε προσβολή της ελληνικής επικράτειας, αλλά και για να θέσει την Τουρκία ως υπόδικο σε όλα τα διεθνή κέντρα αποφάσεων.

 Πέρασε πλέον η εποχή μιας «πολιτικής με τα γάντια»: σε σκληρή δράση των Τούρκων απαντάμε με αντίστοιχη σκληρή και συνεχή δράση.

 Βγαίνει ο Ερντογάν και μας δηλώνει πως άνοιξε τα τουρκικά σύνορα γιατί η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν τήρησε δήθεν τις υποσχέσεις της, γι’ αυτό κι αυτός – υπονοεί – για να «την τιμωρήσει» στέλνει όλους αυτούς τους λαθρομετανάστες στην Ευρώπη.

 Ψέματα και υποκρισία γιατί ο Ερντογάν στέλνοντας αυτές τις ορδές μουσουλμάνων ξέρει πολύ καλά πως δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ απ’ την Ελλάδα και ούτε να πάνε σε καμιά «Ευρώπη» γιατί ξέρει επίσης καλά πως καμία ευρωπαϊκή χώρα δεν πρόκειται ποτέ να τους δεχτεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για το ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ, ΕΔΩ.

 Έτσι, λέγοντας «Ευρώπη» εννοεί μόνο Ελλάδα, και αυτός είναι ο πόλεμος που της κάνει με κληρονομιά τουλάχιστον το 90% όλων αυτών των μουσουλμάνων να γεμίσει οριστικά την ελληνική επικράτεια, μια άλλη βόμβα έτοιμη να εκραγεί ανά πάσα στιγμή.

 Και για να συμπληρώσει «περιποιημένα» το σχέδιο του ο διεθνής εκβιαστής ταραχοποιός Ερντογάν αμολάει καλά δασκαλεμένα γυναικόπαιδα και γέρους στη πρώτη γραμμή χρησιμοποιώντας τους σαν «δύναμη συναισθηματικού εκβιασμού» για να μπορεί να κατηγορήσει την Ελλάδα ότι διώχνει ή πνίγει ή σκοτώνει μικρά παιδιά, γυναίκες και γέρους ανήμπορους.

 Η τέλεια σατανική εκβιαστική παγίδα που συγκινεί τον κόσμο, ειδικά τους ξένους(!) που «εξάπτεται» απ’ την «κακία» των Ελλήνων!.

 Μετά απ’ αυτά, φτάνει πια τα αισχρά φοβικά σύνδρομα προς εχθρούς και φίλους. Η Ελλάδα γίνεται στόχος άγριου πολέμου εξόντωσής της: όλοι έχουμε το χρέος να υπερασπιστούμε την χώρα μας και να κτυπήσουμε όσους την υπονομεύουν. Αλλιώς όλη η Ελλάδα θα έχει αξεπέραστο ανθρωπιστικό πρόβλημα. Αλίμονο της!

ΠΗΓΗ: ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 2.3.2020.


ΛΕΞΕΙΣ: τουρκια, ερντογαν, μεταναστες, προσφυγες, μεταναστευτικο, προσφυγικο, Σαντζιλιο
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ