Για την οχύρωση του οργανισμού μας ενάντια στους εισβολείς ιούς, πρώτιστη είναι η Διατροφή - της Ιφ. Καραμπάτσου


Για την οχύρωση
του οργανισμού μας
ενάντια στους εισβολείς ιούς,
πρώτιστη είναι η Διατροφή
Της δρ. Ιφιάνασσας Καραμπάτσου,
δρ. Διατροφικής Ιατρικής Κολλεγίου των Παρισίων
ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ως Βιολογο και Ιατρο!
Γνωριζοντας την φυσιολογια του κυτταρου και πως συμπεριφερεται έχουμε τα λυσοσωματα και τα λευκα αιμοσφαιρια που πρεπει να ενισχυσουμε με ιχνοστοιχεια και βιοενεργεια!
Δια την οχυρωση του οργανισμου μας στους εισβολεις ιους, μικροβια, κ.α.
Σ’ αυτα τα μετρα ειναι πρωτιστη η Διατροφη με σκοπο το κτισιμο ισχυρου ανοσοποιητικου συστηματος.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ περι ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, ΕΔΩ.
Τα φυλλα της ελιας σαν χυμος - η φραπελια - δινουν μαγνησιο, ασβεστιο και ελαιοκανθαλη, ελεοπεινη, ειδικως για την αμυνα των πνευμονων και των υγιων αιμοσφαιριων. Εχουν καταπολεμησει λευχαιμιες, οπως πιστοποιειται απο πανεπιστημιο Αμερικης. Επισης καταπολεμουν χρυσιζοντα σταφυλοκοκκο - πρωτη αιτια θανατου στα νοσοκομεια ενδονοσοκομιακων λοιμωξεων - και αλλες 150 αθενειες οπως εμπολα, κλπ. απο ερευνα φαρμακευτικης εταιριας το 1986 UPJOHN.
Στην πανεπιστιμιακη ογκολογοκη κλινικη της Βουδαπεστης ειναι στο πρωτοκολλο θεραπειας των ασθενων.
Η Ιατρικη των Ιωνων Ελληνων - UNANI οπως λεγεται αυτη σημερα - αντιμετωπιζει τετοια προβληματα με επιτυχια. Διδασκεται ωε πληρης Ιατρικη επιστημη σε πληθος πανεπιστημια ανα τον κοσμο, οπως Βοστωνης Αυστραλιας, Νοτιας Αφρικης, Ινδιας, Μπαχρειν, κ.α Κανεις δεν μπορει να αμφισβητησει την δυναμη της φυσης, οταν μας διδονται τετοια εργαλεια με σωστη χρηση. Ο ιδιος ο Παστερ, ο πατερας της Μικροβιολογιας, ειχε πει: Δεν φταιει ο νοσογονος παραγων, αλλα το μεσον / milieu, ο ανθρωπος, που ειναι ευαλωτος στην εγκατασταση του!
Σημερα σε πανακριβες κλινικες στην Ελβετια εφαρμοζεται η αποτοξινωση με φυλλα ελιας και βοτανολογια, π.χ. Paracelsus Clinik.

ΑΚΟΥΣΤΕ επίσης: 
Καλεσμένη στην εκπομπή των Γ. Λεκάκη – Α. Μαζαράκη η ολιστική ιατρός, Ιφιάνασσα Καραμπάτσου. Η εκπομπή μεταδόθηκε από τον "901" τα μεσάνυχτα της 14.06.2016.
Άλλη ραδιοφωνική εκπομπήΕΔΩ.
Η Ελια εχει τεραστια δυναμη ως αιωνοβιο δενδρο 2.000 ετων με αντιοξειδωτικες ιδιοτητες βιταμινων C και E στο λαδι και στα φυλλα της, γι’ αυτο δεν καιγεται ευκολα το ξυλο της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΕΡΙ ΕΛΙΑΣ, ΕΔΩ.
Οπως ανακοινωσαν οι Κινεζοι Ιατροι, σημερα κανουν συνδιασμο κλασσικης κινεζικης βοτανολογιας με δυτικη ιατρικη για την θεραπεια ασθενων με κορονοιο. Το 2015 δοθηκε Νομπελ Ιατρικης Φυσιολογιας στην φαρμακευτικη βοτανολογο δρ. Tu You You, για την ανακαλυψη του εμβολιου της ελονοσιας με το φυτο αρτεμισια, ενα παναρχαιο βοτανο που περιγραφεται στο «Περι Υλης Ιατρικης» του Διοσκοριδου, πραγμα που εχω κανει και εγω στην μελετη μου για τα φυλλα της Ελιας.

AYTA και πολλα αλλα για την ανοσια στο βιβλιο μου «Φυλλα ελιας - μεθοδοι φυσικης ιασης Unani medicine», 5η εκδοση, 750 σελιδων.
Μορφωθείτε, μη φαρμακωθειτε!!!

ΠΗΓΗ: ΙΦ. ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΥ, 17.3.2020. ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 18.3.2020.


κορωνοιος, κορονοιος, κοροναιος, κορωναιος, Διοσκουρίδης, Διοσκοριδης
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ