Η παράνομη μετανάστευση, στρατηγικό όπλο του Ερντογάν και η αποτροπή του - του Δαμ. Βασιλειάδη


Η παράνομη μετανάστευση,
στρατηγικό όπλο του Ερντογάν
και η αποτροπή του

εκπαιδευτικού, συγγραφέα


Ήδη ο κίνδυνος να εποικιστεί η Ελλάδα σε πρώτη φάση από παράνομους μετανάστες από μουσουλμανικές χώρες από όλες τις χώρες της Ασίας και της Αφρικής είναι προ των πυλών, με αποτέλεσμα την κατάλυση της εθνικής ανεξαρτησίας και εδαφικής ακεραιότητας της χώρας μας, όση απέμεινε κι αυτή.
Στην Ελλάδα επικρατεί πλήρης σύγχυση στην κατανόηση του προβλήματος και των μέτρων που πρέπει να παρθούν για την σωτηρία της χώρας κυριολεκτικά. Οι ασφυκτικές απειλές και πιέσεις που δέχεται από την Τουρκία δεν αφήνουν κανένα περιθώριο εφησυχασμού και σπασμωδικών ενεργειών που δεν οδήγησαν και δεν οδηγούν στην αποφυγή του θανάσιμου κινδύνου, που υφίσταται η χώρα μας.


Όμως για να λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα θα πρέπει να μελετήσουμε και προβλέψουμε τι επιδιώκει με όλην αυτήν την στρατηγική της έντασης και της επιθετικότητας ο Ερντογάν.
Στα πλαίσια της ανασύστασης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, την οποία ο ίδιος ο Ερντογάν και η ιθύνουσα τάξη της Τουρκίας οραματίζεται, ή Ελλάδα αποτελεί τον ουσιαστικό του φραγμό και γι’ αυτό θα επενδύσει όλες τους τις δυνάμεις για να καταλύσει το ελληνικό κράτος ή κατακτήσει εκείνες τις περιοχές που τον διευκολύνουν στην υλοποίηση του στρατηγικού του σχεδίου. Και αυτές οι περιοχές είναι η Κύπρος, το Αιγαίο και η Θράκη, σε περίπτωση που δεν μπορέσει να καθυποτάξει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο την Ελλάδα ολόκληρη και την υπαγάγει στον νέο-Οθωμανισμό, όπως συνηγορούν και συμπράττουν και τα εντός της Ελλάδας ήδη γνωστά κέντρα υποταγής στον νέο Οθωμανό Σουλτάνο.
Για να πετύχει αυτό το σχέδιο χρησιμοποιεί ένα στρατηγικό όπλο που λέγεται παράνομη μετανάστευση. Ο Ερντογάν γνωρίζει πολύ καλά ότι η απόπειρα ενός θερμού επεισοδίου ή μιας ανοιχτής σύγκρουσης με την Ελλάδα, έχοντας ανοιχτά μέτωπα παντού και κυρίως στην Μέση Ανατολή θα απαιτήσει μεγάλες απώλειες σε Τούρκους στρατιώτες, που μπορεί να δημιουργήσει εντός της Τουρκίας ανεξέλεγκτες καταστάσεις και να κοστίσει και την εξουσία του. Αυτό το βλέπουμε να υλοποιείται εν μέρει και στην επίθεσή του κατά της Συρίας, όπου ήδη έχει χάσει αρκετούς στρατιώτες, ένας φόρος αίματος Τούρκων πολιτών, που θέλει πάση θυσία να αποφύγει. Επιδιώκει λοιπόν έναν πόλεμο τρόπον τινά «δι’ αντιπροσπώπων». Γι’ αυτό επιστράτευσε στο μέτωπο κατά την Συρίας τόσο τους αντικαθεστωτικούς Σύρους όσο και τους Τζιχαντιστές απ’ όλην την υφήλιο για να μην έχει στην πρώτη γραμμή και σε απώλειες Τούρκους στρατιώτες. Επιπλέον θέλει να τους εγκαταστήσει στα σύνορα με την Συρία, όμως επί συριακού εδάφους, ως ανάχωμα προς τους Κούρδους της περιοχής.
Στην Ελλάδα το σχέδιό του είναι παρόμοιο γιατί επιπλέον θεωρεί ότι είναι ο αδύναμος κρίκος. Επιστρατεύει παράνομους μουσουλμάνους μετανάστες απ’ όλες τις χώρες της Ασίας και της Αφρικής για να τους εποικίσει με κάθε τρόπο και μέσο στην Ελλάδα, ώστε σε μια στρατιωτική αναμέτρηση να έχει στην πρώτη γραμμή αυτόν τον στρατό των παράνομων μουσουλμάνων μεταναστών, που βασικά θα τους χρησιμοποιήσει ως αναλώσιμο υλικό, μιας και δεν θα είναι τούρκικης καταγωγής. Για τον Ερντογάν δεν έχει καμία σημασία πόσοι θα αναλωθούν, ο αριθμός δεν παίζει κανέναν ρόλο, όσο μεγάλος κι αν είναι, όσο αυτοί δεν θα είναι Τούρκοι πολίτες. Οπότε υπολογίζει ότι δεν θα έχει καμία επίπτωση η θυσία τους σε μια στρατιωτική αναμέτρηση με την Ελλάδα. Επί πλέον οι παράνομοι μουσουλμάνοι μετανάστες στο εσωτερικό της Ελλάδας θα αποτελέσουν την δική του πέμπτη φάλαγγα για την αποσταθεροποίηση και αποδυνάμωση του εσωτερικού μετώπου, γιατί ως Μουσουλμάνοι είναι ευεπίφοροι να υπακούσουν στις εντολές του Χαλίφη, είτε μέσω της ισλαμικής θρησκείας είτε μέσω οικονομικών ανταλλαγμάτων είτε και τα δυο μαζί, είτε για άλλους λόγους. Μια προβοκάτσια μπορεί να αποτελέσει την θρυαλίδα για να ξεκινήσει το κακό. Οπότε με το γνωστό σύνθημα «ο θεός είναι μεγάλος» και σφάξτε τους άπιστους η Ελλάδα μπορεί να γίνει παρανάλωμα του πυρός.
Συνεπώς ο Ερντογάν επιδιώκει μέσα από την παράνομη μετανάστευση να δημιουργήσει ένα δεύτερο μέτωπο, πίσω από τις ελληνικές γραμμές, ώστε σε μια πολεμική αναμέτρηση με την Ελλάδα, να χρησιμοποιήσει και μετωπικά και στα μετώπισθεν παράνομους μετανάστες από διάφορες – αδιάφορο - μουσουλμανικές χώρες , για να έχει η Τουρκία τις λιγότερες, ει δυνατόν απώλειες.
Πρωταρχικός στρατηγικός του στόχος ωστόσο στην στρατηγική αυτή είναι τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και η Θράκη, τα οποία επιδιώκει να εποικίσει με παράνομους μουσουλμάνους μετανάστες, ώστε η «ειρηνική» ή πολεμική τους κατάληψη να είναι ευκολότατη, είτε γιατί οι Έλληνες κάτοικοί του θα αναγκαστούν λόγω των αφόρητων συνθηκών να τα εγκαταλείψουν, είτε να αποτελέσουν στην ίδια τους την χώρα μειονότητα μπροστά στον όγκο των λαθροεισβολέων.
Πρέπει να ευσταθεί η ανάλυση που απηχεί και αυτό που είχε πει ο πρώην πρόεδρος της Τουρκίας Τουργκούτ Οζάλ, που είχε κάνει κάποτε την εκτίμηση ότι δεν χρειάζεται πόλεμος εναντίον της Ελλάδας, αφού μπορούν να την αλώσουν μερικά εκατομμύρια μουσουλμάνων που θα προωθηθούν σταδιακά στη χώρα μας. Είναι οφθαλμοφανές ότι αυτό το σχέδιο προωθείται συστηματικά και οργανωμένα από την Τουρκία, έως ότου φτάσει η στιγμή, αν δεν πετύχει, να χρειαστεί και στρατιωτική αναμέτρηση με την Ελλάδα, όταν οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για τους Τούρκους από πάσης πλευράς.
Η Ελλάδα υφίσταται πανθολογουμένως μια ασύμμετρη απειλή και με αυτήν την έννοια βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ώστε να μην ισχύουν στην περίπτωση αυτή οι διεθνείς της δεσμεύσεις, που αφορούν το μεταναστευτικό.
Με δεδομένο το γεγονός ότι η γερμανοκρατούμενη Ευρώπη ενισχύει την Τουρκία, όπως ανέκαθεν έπραττε, και η τυχόν συμπαράσταση των άλλων «άσπονδων φίλων και συμμάχων μας» και πέραν του Ατλαντικού, είναι μόνο φραστική, χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο, επιβάλλεται να προβεί η Ελλάδα στα ακόλουθα μέτρα εδώ και τώρα πριν είναι αργά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για το ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ, ΕΔΩ.

Πρώτον, κάθε αλλοεθνής που μπαίνει παράνομα στην Ελλάδα, παρ’ όλη την προσπάθεια αποτροπής, είτε είναι οικονομικός ή πολιτικός πρόσφυγας θα συλλαμβάνεται και θα οδηγείται κατευθείαν και χωρίς καμία άλλη διαδικασία σε κλειστά κέντρα φιλοξενίας σε ερημικά νησιά, μακράν των ακριτικών μας νήσων, ώστε ο άμεσος και παντοειδής κίνδυνος για τα νησιά αυτά να μηδενιστεί. Κατά συνέπεια δεν αποτελούν λύση ούτε τα χοτ σποτ στα νησιά, ούτε η μεταφορά τους στην ενδοχώρα, είτε σε κλειστά ή ανοιχτά κέντρα, αλλά μόνο σε ερημικά νησιά, όπου η διαμονή τους θα εξασφαλίζεται από τις διεθνείς προδιαγραφές για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Αν υπάρχουν άλλες λύσεις που να παρέχουν την ασφάλεια των μέτρων που προαναφέραμε τότε μπορεί να μελετηθούν. Το θέμα είναι να εξασφαλιστούν οι ανωτέρω εγγυήσεις. Οπωσδήποτε όμως δεν μπορεί να αποτελούν λύση ούτε τα χοτ σποτ ούτε τα κλειστά κέντρα φιλοξενίας στα νησιά, ούτε η μεταφορά των παράνομων μεταναστών στην ενδοχώρα. Σε καμία περίπτωση. Οποιαδήποτε άλλη λύση θα αποτελεί πρόσκληση για τον παράδεισο που θα βρουν στην Ελλάδα. Σκοπός είναι και πρέπει να είναι η αποτροπή, για να μην θεωρηθεί η Ελλάδα ελκυστικός προορισμός για τον κάθε αλλοδαπό.
Με τον τρόπο αυτόν αφαιρείται από τις ΜΚΟ ο ύποπτος ρόλος τους, εκτός εξαιρέσεων και ελαττώνεται τα μέγιστα ο ρόλος των διακινητών και όλων εκείνων των οργανισμών, ιδρυμάτων και κρατών, που προωθούν τους παράνομους μετανάστες στην Ελλάδα, όποιοι κι αν είναι αυτοί. Η όποια διαδικασία θα πρέπει να εκτελείται στα νησιά αυτά των κλειστών κέντρων φιλοξενίας με τελικό σκοπό την προώθησή τους στις χώρες προέλευσης του κάθε παράνομου μετανάστη.

Δεύτερον, κανένα δικαίωμα ασύλου, παρά μόνο διαδικασία απέλασης. Ούτως ή άλλως οι πολιτικά διωκόμενοι παράνομοι μετανάστες είναι ελάχιστοι, γιατί και αυτοί που προέρχονται από την εμπόλεμη ζώνη στα σύνορα Τουρκίας – Συρίας είναι οι πλείστοι αντικαθεστωτικοί και τζιχαντιστές που πολεμούν στο πλευρό της Τουρκίας και αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους εξαιτίας της προέλασης του συριακού στρατού. Αν κάποιοι μπορούν να θεωρηθούν πρόσφυγες είναι οι Κούρδοι, που όμως πολεμούν για την πατρίδας τους και δεν φεύγουν ως πολιτικοί πρόσφυγες για να γλυτώσουν.

Τρίτον, όλοι οι παράνομοι μετανάστες που ζουν στην Ελλάδα θα πρέπει να συλληφθούν και να κλειστούν κι αυτοί στα κέντρα αυτά. Αλλιώς η αλλοίωση του ελληνικού πληθυσμού είναι προ των θυρών. Εκτός αυτού το πολιτιστικό επίπεδο όλων των παράνομων μεταναστών είναι πολύ χαμηλό και η ταξική τους συνείδηση ανύπαρκτη, ώστε ο κίνδυνος της παραβατικότητας και για αυτόν τον λόγο και για άλλους πολλούς είναι τεράστιος. Η Ελλάδα αν εποικιστεί με παράνομους μετανάστες οδηγείται στην βαρβαρότητα και στην αφάνεια.

Τέταρτον, σε όσους Έλληνες απασχολούν παράνομους μετανάστες ή και τους νοικιάζουν κατοικίες θα πρέπει να προσάγονται στην δικαιοσύνη.

Πέμπτον, θα πρέπει η κυβέρνηση της Ελλάδας να απευθυνθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση για να δείξει την συμπαράστασή της έμπρακτα και όχι μόνο φραστικά, τόσο στην οικονομική ενίσχυση για την οικονομική της επιβάρυνση, όσο και για την δράση της στην απέλαση των παράνομων μεταναστών, εξαναγκάζοντας τις χώρες προέλευσης να τους δεχτούν πίσω. Καταργούνται όλες οι διατάξεις που εγκλωβίζουν τους παράνομους μετανάστες στην Ελλάδα.

Έκτον, η Ελλάδα θα πρέπει να φροντίσει να ανυψώσει το φρόνημα του ελληνικού λαού, καταπολεμώντας αποφασιστικά όλην την ανθελληνική προπαγάνδα από κόμματα, οργανώσεις και πρόσωπα που καλλιεργούν την ηττοπάθεια και την ενδοτικότητα στον κύριο εχθρό εξ Ανατολών.

Έβδομον, η κυβέρνηση θα πρέπει να φροντίσει για την επαρκή ενίσχυση των ενόπλων δυνάμεων, ώστε κάθε επιβουλάτορας να σκεφτεί ότι το κόστος της απονενοημένης τους προσπάθειας θα είναι μεγαλύτερο από το κέρδος και εν πάση περιπτώσει δεν θα πετύχει τον στόχο της.

Όγδοον, θα πρέπει η Ελλάδα και η Κύπρος να φροντίσει να δημιουργήσει συμμαχίες με όλες τις χώρες με τις οποίες η Τουρκία βρίσκεται σε αντίθεση συμφερόντων. Μία απ’ αυτές στην Ευρώπη, είναι πιθανόν η Γαλλία που θέλει να παίξει ηγεμονικό ρόλο στην Ευρώπη, αντί για την Γερμανία. Επιπλέον να δημιουργηθεί μια πιο στενή και βαθιά συμμαχία με τις χώρες της Ανατολικής Μεσογείου και με όλες τις άλλες χώρες, όπως η Ρωσία και η Κίνα, που παίζουν σημαντικό ρόλο στο γεωστρατηγικό περιβάλλον.

ΠΗΓΗ: ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 3 Μαρτίου 2018.


ΛΕΞΕΙΣπαρανομη μεταναστευση, Ερντογαν, Βασιλειαδης, εποικισμος, μεταναστευτικο, προσφυγικο
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ