Εξαιρετικά φωτεινό πράσινο μετέωρο εξερράγη επάνω από την Φλόριντα των ΗΠΑ - ΔΕΙΤΕ βίντεο

Εξαιρετικά φωτεινό
πράσινο μετέωρο
εξερράγη επάνω
από την Φλόριντα των ΗΠΑ


Μια φωτεινή «ουρανια πυρκαγια» εξερράγη στην Φλώριδα, στις Η.Π.Α., την 1η Απριλίου 2020, και καταγράφηκε σε φωτογραφική μηχανή.

Η Αμερικανική Εταιρεία Μετεωρολογίας έλαβε 16 αναφορές από μάρτυρες, από την Γεωργία / Τζώρτζια / Georgia.

Οι παρατηρητές ανέφεραν ότι είδαν το φωτεινό μετέωρο γύρω στις 04:30 UTC (00:30 LT). Οι 15 από τις εκθέσεις προέρχονταν από διάφορες περιοχές της Φλώριδας – πιο βόρεια από το Glen Saint Mary και πιο νότια από το Hendry - ενώ μία ήταν από το Kingsland της Γεωργίας.

Με βάση την εκτιμώμενη τροχιά του, το AMS, είπε πως η διαδρομή του ήταν από την περιοχή Dunnellon μέχρι την ακτή του Yankeetown.

Περιγράφηκε ως ένα εξαιρετικά φωτεινό και σύμφωνα με τους θεατές, ήταν πράσινου χρώματος και είχε ένα πορτοκαλί άσπρο ίχνος…

Μια παρατηρητής από την Glen Saint Mary αναφέρει λεπτομερώς την εμπειρία της, λέγοντας: «Δεν έχω δει τίποτα τόσο λαμπερό, όσο αυτό που είδα! Αν πρέπει να το περιγράψω με κάποιο τρόπο, θα έλεγα ότι έμοιαζε ακριβώς όπως μια φλόγα από ένα πυροβόλο όπλο, αλλά ήταν μεγαλύτερη. Δεν κράτησε αρκετά για να βγάλω το τηλέφωνό μου και να τραβήξω μια φωτογραφία. Ήταν καταπληκτικό και χαίρομαι που είχα την ευκαιρία να το δω», πρόσθεσε.

Ένας άλλος μάρτυρας από το Gainesville παρατήρησε ότι η φλόγα έλαμψε μια ή δύο φορές, καθώς κινήθηκε πολύ γρήγορα από αριστερά προς τα δεξιά.

Ένας άλλος θεατής από τον Longwood μοιράστηκε επίσης την εμπειρία του, λέγοντας: «Ένα τεράστιο φλας μετακινείτο στον ουρανό».

Άλλος παρατηρητής από το Hendry County σημείωσε επίσης πόσο λαμπρή ήταν η «ουράνια πυρκαγιά»: «Ήταν πολύ φωτεινό, λευκό με πράσινο. Είχε ένα λευκό πορτοκαλί ίχνος. Ήταν σαν ένας πύραυλος που πήγαινε λανθασμένα, αλλά δεν ήταν ένας πύραυλος»…

ΠΗΓΗ: TW, 2.4. 2020. ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 2.4.2020.

ΔΕΙΤΕ το:



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΑ, ΕΔΩ.

ΛΕΞΕΙΣ: ουρανια πυρκαια, Φλωριδα, ΗΠΑ, 2020, Μετεωρο, μετεωριτης, κομητης, βολιδα, Γεωργια, Τζωρτζια, φωτεινο μετεωρο, Φλοριντα, πρασινο χρωμα, πορτοκαλι,  ασπρο
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ