Μόλις το 0,37% των ασθενών με κορωνοϊό πέθαναν μετά την μόλυνση με τον ιό στο βαρειά πληττόμενο Heinsberg της Γερμανίας!


Μόλις το 0,37% των ασθενών
με κορωνοϊό πέθαναν
μετά την μόλυνση με τον ιό
στο βαρειά πληττόμενο
Heinsberg της Γερμανίας!
Η περιοχή του Heinsberg στην Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία (NRW) της Γερμανίας είναι μία από τις περιοχές της Γερμανίας που πλήττονται περισσότερο από τον κορωνοϊό.

Ταυτόχρονα, παρέχει στους ερευνητές σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τον ιό. Μια νέα μελέτη διαπίστωσε χαμηλότερη θνησιμότητα για την περιοχή από άλλες πηγές.


Ο κορωνοϊός (ιός corona όπως τον λένε στην Γερμανία) πιθανότατα δεν είναι τόσο θανάσιμος, όσο φοβούνται:
Ενώ το αμερικανικό πανεπιστήμιο Johns Hopkins αναφέρει ποσοστό θνησιμότητας σχεδόν 2% για την Γερμανία, το αποτέλεσμα μιας διεξαγόμενης μελέτης στην περιοχή Heinsberg στην Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία δείχνει ότι το 15% του πληθυσμού στο Heinsberg είχε ήδη μολυνθεί και ήταν πλέον άνοσο, αλλά και η λεγόμενη θνησιμότητα του Sars CoV-2 είναι σημαντικά χαμηλότερη: Η ομάδα υπό την ηγεσία του ιολόγου Hendrik Streeck, από το Πανεπιστήμιο της Βόννης, διαπίστωσε ότι μόνο 0,37% των ασθενών με Covid-19 είχαν πεθάνει μετά την μόλυνση με τον ιό.

Ο Covid-19 φαίνεται να είναι λιγότερο επικίνδυνος από τον φόβο, λέει.

ΠΗΓΗ: εφημ. Die Welt, 10.4.2020. Απόδοση: Κ. Γ. ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 10.4.2020.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για τον ΚΟΡΟΝΟΪΟ, ΕΔΩ.


ΛΕΞΕΙΣασθενης, κορωνοιος, μολυνση, ιος, Χαινσμπεργκ, Γερμανια, Βορεια Ρηνανια Βεστφαλια, κορονοιος, θνησιμοτητα, Χοπκινς, Σαρς, ιολογος Στρικ, Βοννη
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ