Η ηλεκτροκίνηση έφτασε στην Κάσο

Η ηλεκτροκίνηση
έφτασε στην Κάσο 

 Την Τρίτη 11 Αυγούστου ο Δήμος της Ηρωικής Ν. Κάσου και η ΚΑΣΙΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ συνδιοργάνωσαν την πρώτη συνάντηση γνωριμίας με την ηλεκτροκίνηση!


 Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο 5Χ5 της Κάσου, άρχισε με ένα καλωσόρισμα από τον πρόεδρο της ΚΑΣΙΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ κ. Μηνά Μαλανδρή και στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Κάσου κ. Μιχάλης Ερωτόκριτος έκανε ένα σύντομο χαιρετισμό, τονίζοντας ότι η Κάσος συνεχίζει σταθερά την πορεία της στη νέα εποχή προστασίας και σεβασμού του περιβάλλοντος, υποστηριζόμενη από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την Καθαρή Ενέργεια στα νησιά μας.
 Ακολούθησε η παρουσίαση του οχήματος BEEV-2 της εταιρείας BAUER ENERGY από τον αντιπρόσωπο κ. Γιώργο Φραγκάκη και αναλυτική συζήτηση με τους παρευρισκόμενους.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για το ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΕΔΩ.


 Όπως τόνισε και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών – Πειραιώς κ. Γιάννης Φραγκούλης, τέτοιου είδους εκδηλώσεις είναι εξαιρετικά σημαντικές για την Κάσο και θα πρέπει να καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια από όλους για την όσο το δυνατό συχνότερη πραγματοποίησή τους.

 

ΠΗΓΗ: «ΚΑΣΙΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ», 13.8.2020. ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 13.8.2020.


ΛΕΞΕΙΣ: κασος, ηλεκτρικο αυτοκινητο, ηλεκτρικο οχημα, ηλεκτροκινηση

Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ