Οι Αργοναύτες έκαναν τον περίπλου της Γης: Η Βόρειος Αμερική ήταν η Χώρα της Κίρκης, και η Νότιος Αμερική η Χώρα του Άδη! - του Άγγ. Ψιμόπουλου

Οι Αργοναύτες έκαναν
τον περίπλου της Γης: 

Η Βόρειος Αμερική ήταν η Χώρα της Κίρκης,
και η Νότιος Αμερική η Χώρα του Άδη!

 

Του Άγγελου Ψιμόπουλου

 

Διάβασα το τελευταίο άρθρο που δημοσιεύθηκε στο ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, σχετικά με τα τάλαντα εκ χαλκού και τα οποία όπως διατείνεται, πολύ ορθώς, προέρχονται εξ Ομηρικής ηπείρου, δυτικά του Ατλαντικού - και σήμερα Αμερικής.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ το άρθρο περί ΟΜΗΡΙΚΗΣ, ΕΔΩ.


Θυμίζω το άρθρο μου σχετικά με την Αργοναυτική Εκστρατεία - ΔΙΑΒΑΣΤΕ το ΕΔΩ - και ότι έχω γράψει ένα βιβλίο με τίτλο «Μυστική Αποστολή Χρυσόμαλλον Δέρας».


ΑΚΟΥΣΤΕ την ραδιοφωνική εκπομπή του Γ. Λεκάκη

για τα ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΑ κατά ΟΡΦΕΑ, ΕΔΩ.


Με το βιβλίο αυτό προβαίνω σε απομυθοποίηση της Αργοναυτικής Εκστρατείας και αποδεικνύω ατράνταχτα ότι οι Αργοναύτες έκαναν τον περίπλου της Γης. Στο βιβλίο παρατίθενται 2.000 υποσημειώσεις αποδεικτικά στοιχεία. 

Εκεί στην σημερινή Βόρειο Αμερική ήταν η Χώρα της Κίρκης, δηλαδή η χώρα των κιρκοειδών [αετοί, ιέρακες, κλπ.] και γνωρίζουμε πολύ καλά το ενδιαφέρον για τους αετούς και τα φτερά αετών, τα οποία χρησιμοποιούν οι Ιθαγενείς για στολισμό τους. Ακόμη και η Κυβέρνηση των ΗΠΑ στην σφραγίδα της έχει τον αετό.

ΔΕΙΤΕ την ομιλία του Γ. Λεκάκη ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΗ Η ΑΡΓΩ;


Στην Νότιο Αμερική ήταν η Χώρα του Άδη [υγρή, σκοτεινή και ψυχρή].

Ήταν τα εκτεταμένα παρθένα δάση στις κοιλάδες του Αμαζονίου και του Ορινόκου.

Στο μέρος αυτό η βλάστηση είναι πυκνή και τα δένδρα φθάνουν σε ικανό ύψος. Ο Ήλιος δεν φωτίζει τους ανθρώπους αυτούς και έτσι παρ’ όλο ότι ζουν στον ισημερινό της Γης δεν είναι μελαψοί, όπως οι ιθαγενείς της Αφρικής.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Οι ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ στην ΧΑΒΑΗ.


Εκεί ήταν και η Μέδουσα την οποία για να σκοτώσει ο Περσέας έπρεπε να κοιτάζει στον καθρέπτη για να την βλέπει και όχι στο πρόσωπό της. Ο Περσέας έπρεπε να έχει κάποιον χάρτη, σκίτσο του Αμαζόνιου και των παραποτάμων του, για να μπορέσει να πλεύσει στην περιοχή αυτή, διαφορετικά θα χανόταν.

ΠΗΓΗ: ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 13.10.2020.

ΛΕΞΕΙΣ: Αργοναυτες, περιπλους της Γης, Βορειος Αμερικη, Κιρκη, Νοτιος Αμερικη, Αδης, Ψιμοπουλος, χαλκινα ταλαντα, χαλκος, Ομηρικη, Ατλαντικος, Αμερικη, Αργοναυτικη Εκστρατεια, Μυστικη Αποστολη Χρυσομαλλον Δερας, Χρυσομαλλο Δερας, απομυθοποιηση, περιπλους Γης, Βορεια Αμερικη, κιρκοειδη, αετος, ιεραξ, γερακι, κιρκος, αετοι, φτερα, φτερο, αετοι, Ιθαγενεις, στολισμος, Κυβερνηση ΗΠΑ, σφραγιδα, Νοτια Αμερικη, παρθενο δασος, Αμαζονιος, Ορινοκος, βλαστηση, δενδρα, ηλιος, φως, ισημερινος, μελαψος, ιθαγενης, Αφρικη, Μεδουσα, Περσεας, καθρεπτης, προσωπο, Περσευς, χαρτης

Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ