Ήρθε το ExposGreece.gr! Το νέο ειδησεογραφικό site για τον κόσμο των εμπορικών εκθέσεων!

Ήρθε το ExposGreece.gr!
Το νέο ειδησεογραφικό site
για τον κόσμο
των εμπορικών εκθέσεων! 

H Verticom 2020 ανακοίνωσε την λειτουργία του διαδικτυακού portal Exposgreece.gr.

Το νέο ειδησεογραφικό site έχει ως σκοπό να καλύψει ένα κενό ενημέρωσης για τον κλάδο των εμπορικών εκθέσεων στην Ελλάδα, σε μια στιγμή που ο κλάδος ταλανίζεται από αναβολές και μεταθέσεις διοργανώσεων λόγω της πανδημίας.


Παράλληλα με την ειδησεογραφία που περιλαμβάνει νέα διοργανωτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και του ευρύτερου κλάδου των εκδηλώσεων / events, έχει αναπτύξει και μια ατζέντα διοργανώσεων, όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ανατρέξουν ώστε να ενημερωθούν για τις επερχόμενες εκδηλώσεις.

Το exposgreece.gr ευρίσκεται σε δοκιμαστική λειτουργία και τις επόμενες εβδομάδες θα γίνονται βελτιστοποιήσεις και διορθώσεις σε τεχνικά ζητήματα που πιθανώς προκύψουν, ενώ προχωρά με γρήγορους ρυθμούς και ο εμπλουτισμός των καταλόγων του οδηγού αγοράς.

Όλη η αγορά των εκδηλώσεων / events βρίσκεται στο exposgreece.gr!

Όποια εταιρεία δραστηριοποιείται στην βιομηχανία των εκδηλώσεων / events, καλείται να συμμετέχετε στην προσπάθεια για ενημέρωση της ελληνικής αγοράς, με την αποστολή των νέων της προς δημοσίευση στην ηλεκτρονική διεύθυνση: news@exposgreece.gr.

ΠΗΓΗ: Verticom 2020, mail, Μισαραλιώτου 2, 117 42 Αθήνα, τηλ. 210 9245577. ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 18.10.2020.

ΛΕΞΕΙΣ: εκθεσεις, εκδηλωσεις

Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ