Ο ιδρυτής και πρώτος αρχηγός του ναζιστικού κόμματος Γερμανίας ήταν Γερμανός με τουρκική υπηκοότητα! - του Κλ. Σαματιάδη

Ο ιδρυτής και πρώτος αρχηγός
του ναζιστικού κόμματος Γερμανίας
ήταν Γερμανός
με τουρκική υπηκοότητα! 

Του Κλ. Σαματιάδη

 

Rudolf von Sebottendorf. Ο ιδρυτής και ο πρώτος αρχηγός του ναζιστικού κόμματος, του οποίου την ηγεσία παρέλαβε αργότερα ο Adolf Hitler. (O Χίτλερ υπήρξε δεύτερος αρχηγός, όχι ο ιδρυτής), ήταν Τούρκος υπήκοος!!!

Τον Σεπτέμβριο 1919 ιδρύει το Γερμανικό Εργατικό Κόμμα, στο οποίο εισχωρεί ο A. Hitler. Ο Rudolf von Sebottendorf εντυπωσιασμένος από τον νεαρό τότε A. Hitler του προτείνει να γίνει αρχηγός και επί κοινού μετονομάζουν το κόμμα σε Εθνικό Σοσιαλιστικό Γερμανικό Εργατικό Κόμμα (NSDAP), του οποίου η μετέπειτα ιστορία είναι γνωστή.

Η τουρκική (πρώτα οθωμανική) υπηκοότητα του δόθηκε από τα χρόνια που έζησε στην Κωνσταντινούπολη το 1911-1915, όπου συμμετείχε ενεργά στους Βαλκανικούς Πολέμους. (Άγνωστο με ποια ειδικότητα και ιδιότητα) υπέρ των οθωμανών. Αργότερα με την σύσταση του νέου τουρκικού κράτους συνέχισε να είναι υπήκοος του. Ως Γερμανός με τουρκική υπηκοότητα ήταν αυτός που υπέδειξε στον A. Hitler τα πρόσωπα της πρώτης ναζιστικής κυβέρνησης.

Ο βίος και η πολιτεία του Rudolf von Sebottendorf και τα κατορθώματά του και τα γεγονότα στα οποία ενεπλάκη είναι υπερβολικά πολύπλοκα και μακροσκελή για να αναφερθούν εν συντομία (Όποιος θέλει μπορεί να ανατρέξει στη wikipedia). Υπήρξε ιδρυτής πάμπολλων μυστικιστικών οργανώσεων (και ισλαμικών), η σπουδαιότερη ήταν η μυστική οργάνωση της Θούλης, όπου μύησε και τον A. Hitler, ο οποίος υιοθετώντας τις αρχές της εν λόγω οργάνωσης είχε σκοπό να αλλάξει την θρησκεία των εθνών της Ευρώπης με τις αρχέγονες, εάν νικούσε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για τους ΝΑΖΙ, ΕΔΩ.

Για ένα διάστημα, το 1926, υπήρξε πρόξενος της Τουρκίας στο Μεξικό.

Ήταν αυτός που συνόδεψε τον αρχηγό της αστυνομίας της Κωνσταντινούπολης το 1942 στα στρατόπεδα συγκέντρωσης της Γερμανίας για να του υποδείξει πώς πρέπει να κατασκευαστούν, όταν έρθει η ώρα και εισχωρήσει η Τουρκία στον πόλεμο στο πλευρό της Γερμανίας, όπου, σύμφωνα με τα όσα συνεννοήθηκαν τότε, σε εκείνην την περίπτωση, όλα τα στρατόπεδα θα μεταφέρονταν στην Τουρκία. Και η Τουρκία θα αναλάμβανε εργολαβικά υπέρ τρίτων να κάνει αυτό που ήξερε καλά ανέκαθεν: Την γενοκτονία.

Στην πιο πάνω φωτογραφία, ο Rudolf von Sebottendorf αριστερά και στο κέντρο o Nuri KIlligil αδερφός του αρχηγού των νεοτούρκων Enver Pasa. Η φωτογραφία 1948 τραβηγμένη στην Κωνσταντινούπολη όταν ο Rudolf von Sebottendorf (ο οποίος, εννοείται είχε δραπετεύσει στην Τουρκία) του υποδείκνυε τεχνολογία για την ίδρυση εθνικής τουρκικής βιομηχανίας προηγμένων για την εποχή όπλων. Το εγχείρημα εγκαταλείφθηκε, όταν το εν λόγω εργοστάσιο όλων, του οποίου η έδρα ήταν στην περιοχή Sutluce, βομβαρδίστηκε (1949) από ανώνυμη ξένη δύναμη και ο Nuri Killigil πέθανε μαζί με όλο το προσωπικό του εργοστασίου. Μετά από αυτό το γεγονός χάνονται τα ίχνη του Rudolf von Sebottendorf επίσημα (ανεπίσημα η Τουρκία γνώριζε φυσικά πού περιφερόταν και αρνείτο ότι ζούσε στην Τουρκία. Το αποδέχτηκε το… 1969!!!).

Πέθανε 10 Δεκεμβρίου 1965 στην περιοχή Σκούταρι Κωνσταντινουπόλεως, στο πάρκο Dogancilar, όπου τον βρήκαν σκελετωμένο από το κρύο.

Το ερώτημα είναι πώς συμβαίνει ο εμπνευστής της θεωρίας της αρίας φυλής, ο οποίος ενσωμάτωσε πρώτος στο γερμανικό πολιτικό σύστημα, με όλα τα ολέθρια επακόλουθα, ο μέντορας του A. Hitler, ήταν Τούρκος πολίτης;

Φαίνεται ότι οι βόθροι επικοινωνούν μέσω περισσοτέρων συγκοινωνούντων δοχείων από όσο είμαστε σε θέση να φανταστούμε…

ΠΗΓΗ: ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 18.11.2020.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για την γερμανική Κατοχή βλ. βιβλία του Γ. Λεκάκη:

 

«Αρχαιοκαπηλίες των Γερμανών στην Ελλάδα επί Κατοχής», εκδ. «Κάδμος», 2012.

«Ναζί: Οι βάρβαροι του 20ού αιώνα», εκδ. Κάδμος, 2013.

«Κατεστραμμένες πόλεις και χωριά στην Ελλάδα επί Κατοχής», εκδ. Κάδμος, 2014.

 - «Ντοκουμέντα Γενοκτονίας», 2016.

 - «Οι σφαγές, οι λεηλασίες και οι ιεροσυλίες των ναζί κατά της ορθόδοξης Ελλάδας», 2016.

«Οι ελληνικές απαιτήσεις ισχύουν. Ντοκουμέντο: Η απόρρητη έκθεση του γερμανικού Κοινοβουλίου για τις οφειλές προς την Ελλάδα», εκδ. «Επίκαιρα-Α. Α. Λιβάνης», 27.3.2014.

Καιρός να επιστρέψουν οι Γερμανοί ΚΑΙ τις αρχαιότητες, ΚΑΙ τα βιβλία, ΚΑΙ τους πίνακες, ΚΑΙ ΑΛΛΑ πολιτισμικά αγαθά που έκλεψαν από την Ελλάδα επί Κατοχής…


ΛΕΞΕΙΣ: ιδρυτης ναζιστικου κομματος Γερμανιας, αρχηγος ναζιστικου κομματος Γερμανιας, Γερμανος, τουρκικη υπηκοοτητα, Σαματιαδης, Rudolf von Sebottendorf, Ρουντολφ φον Σεμποττεντορφ, Ρουντολφ φον Σεμποτεντορφ, ναζι, ναζιστικο κομμα, Adolf Hitler, Χιτλερ, Τουρκος υπηκοος, 1919, Γερμανικο Εργατικο Κομμα, Εθνικο Σοσιαλιστικο Γερμανικο Εργατικο Κομμα, NSDAP, Κωνσταντινουπολη, Βαλκανικοι Πολεμοι, οθωμανοι, τουρκικο κρατος, ναζιστικη κυβερνηση, μυστικιστικες οργανωσεις, ισλαμικες οργανωσεις, μυστικη οργανωση Θουλης, Θουλη, θρησκεια, 1926, προξενος της Τουρκιας, Μεξικο, 1942, στρατοπεδο συγκεντρωσης, Γερμανια, γενοκτονια, Nuri KIlligil, νεοτουρκοι, Εμβερ πασας, Enver Pasa, τεχνολογια, Σουλτουτσε, Sutluce, βομβαρδισμος, 1949, 1969, 1965, Σκουταρι Κωνσταντινουπολεως, παρκο Ντογκαντσιλαρ, Dogancilar, κρυο, αρια φυλη
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ