ΟΧΙ ανεμογεννήτριες στην ΑΜΟΡΓΟ!

ΟΧΙ ανεμογεννήτριες
στην ΑΜΟΡΓΟ!

Την Κυριακή 13 Ιουνίου 2021 στις 20:30 στην κεντρική πλατεία (Λόζα) στην Χώρα της Αμοργού, ο σύλλογος για το Περιβάλλον και τον Πολιτισμό «Νήσος Αμοργός» σε συνεργασία με την Τοπική Επιτροπή της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο «Βιομηχανικά Αιολικά και Φωτοβολταϊκά στην Αμοργό, το νησί μας στις πλέον απειλούμενες περιοχές της Ευρώπης» (σύμφωνα με την Europa Nostra και το Ινστιτούτο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, καθώς η Αμοργός και άλλα τέσσερα νησιά του Νοτίου Αιγαίου αποτελούν έναν από τους 7 υπό απειλή τόπους κληρονομιάς της Ευρώπης για το 2021).


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για την ΑΜΟΡΓΟ, ΕΔΩ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για τις ΑΝΕΜΟΓΓΕΝΗΤΡΙΕΣ, ΕΔΩ.


Η εκδήλωση γίνεται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού και θα την χαιρετήσει η Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, κ. Λυδία Καρρά.

ΠΗΓΗ: Κίνηση για την προστασία των νησίδων του Αιγαίου, ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 10.6.2021.

ΟΧΙ ανεμογεννητριες στην ΑΜΟΡΓΟ, Λοζα, Χωρα Αμοργου, Περιβαλλον, Βιομηχανικα Αιολικα και Φωτοβολταικα Αμοργος, νησι, απειλουμενες περιοχες, Ευρωπη, Europa Nostra, νησια, Νοτιο Αιγαιο, απειλουμενοι τοποι κληρονομιας της Ευρωπης, 2021, νησιδες, ανεμογεννητρια

Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ