Βράβευση του Δήμου της Ηρωικής Νήσου Κάσου από τον The Economist!

Βράβευση του Δήμου
της Ηρωικής Νήσου Κάσου
από τον The Economist!

Στο πλαίσιο της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης που ξεκίνησε το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021 ο Δήμος της Ηρωικής Νήσου Κάσου απέσπασε το πρώτο βραβείο GREEN AWARDS για την προσπάθεια που έχει επιδείξει τα τελευταία χρόνια για την ανακύκληση στο νησί.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για την ΚΑΣΟ, ΕΔΩ.

Συγκεκριμένα η Κάσος δια του Δημάρχου της Μιχάλη Ερωτόκριτου και του εκπροσώπου της «ΚΑΣΙΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ» Γιάννη Φραγκούλη βραβεύτηκε για το «Πρόγραμμα Ανακύκλησης με διαλογή στην πηγή σε συνεργασία με εθελοντές ή ΜΚΟ».

Η βράβευση έγινε σε ειδική εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν η Green Awards, το Thessaloniki Metropolitan Summit 2021, ο Economist και το Power Game. Τις βραβεύσεις έκαναν ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις – Σπυρίδωνας Γεωργιάδης, ο Υπουργός, Περιβάλλοντος & Ενέργειας, κ. Κώστας Σκρέκας και ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, κ. Στέλιος Πέτσας, ο οποίος και παρέδωσε το βραβείο στον κ. Ερωτόκριτο.

Ο Δήμαρχος της Ηρωικής Νήσου Κάσου μετά από την διάκριση αυτή τόνισε μεταξύ άλλων: 

«Θεωρώ ύψιστη τιμή που ένας οικονομικός έγκριτος οργανισμός όπως το The Economist βράβευσε μεταξύ των άλλων και τον Δήμο μας για την προσπάθεια που καταβάλλει εφαρμόζοντας το Πρόγραμμα Ανακύκλησης με διαλογή στην πηγή σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση ΚΑΣΙΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ.

Είναι μια αναγνώριση των προσπαθειών που καταβάλλουμε ως Δήμος για καθαρό περιβάλλον και για τη σταθερή μας μετάβαση στο μέλλον σε πράσινο νησί.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γιάννη Φραγκούλη που μέσα σε ελάχιστο χρόνο κατέθεσε τον φάκελλο που βραβεύτηκε από την αρμόδια επιτροπή».

ΠΗΓΗ: ΔΗΜΟΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΝΗΣΟΥ  ΚΑΣΟΥ, 14.9.2021. ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 15.9.2021.

Βραβευση Δημος της Ηρωικης Νησου Κασου, Economist, 85η Διεθνης Εκθεση Θεσσαλονικης ΔΕΘ, Κασος βραβειο ανακυκλωση πρασινο νησι ανακυκληση
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ