12ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αμοργού - 18ο Συνέδριο ΥΠΕΡΙΑ για τον Πολιτισμό και τον Τουρισμό, 2021

12ο Διεθνές Φεστιβάλ
Κινηματογράφου Αμοργού
18ο Συνέδριο ΥΠΕΡΙΑ
για τον Πολιτισμό και τον Τουρισμό

 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Αμοργού, ο Δήμος Αμοργού και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνδιοργανώνουν το 12ο Φεστιβάλ Τουριστικών ταινιών μικρού μήκους Αμοργού, από 4-9 Νοεμβρίου 2021,όπου συμμετέχουν και διαγωνίζονται ταινίες Τουριστικού περιεχομένου από όλο τον κόσμο. Έχει αναγνωριστεί διεθνώς και είναι επίσημο μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τουριστικών Φεστιβάλ CIFFT, που εδρεύει στη Βιέννη. Η εκπροσώπηση της Αμοργού στο εξωτερικό μέσω του Φεστιβάλ και της CIFFT, συμβάλλει στην παγκόσμια προβολή του νησιού μας, των Κυκλάδων, και της Ελλάδας γενικότερα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για την ΑΜΟΡΓΟ, ΕΔΩ.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν η 4η Ακαδημία κινηματογράφου και το 18ο Συνέδριο για τον Πολιτισμό και τον Τουρισμό, ΥΠΕΡΙΑ 2021, με θέματα την ΥΓΕΙΑ, τη ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ, το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, και τη Διατήρηση & Προστασία της Φυσικής & Πολιτιστικής μας Κληρονομιάς.

Θα γίνουν αναφορές στην Αμοργιανή και Μεσογειακή διατροφή, στις άρρηκτα συνδεδεμένες με τις καλλιέργειες, τις ξερολιθιές, την υγεία και το ευ ζην - ΔΕΙΤΕ την ομιλία του Γ. Λεκάκη για το ΕΥ ΖΗΝ στην ΑΡΧΑΙΑ ΑΜΟΡΓΟ.

Υποστηρίζεται από το Κέντρο Ελληνικού Κινηματογράφου. Τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, του ΕΟΤ, του Υπουργείου Πολιτισμού και της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής.

ΠΗΓΗ: ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 27.10.2021, εφημ. ΚΟΝΤΡΑ NEWS, 3.11.2021.

12o Διεθνες Φεστιβαλ Κινηματογραφου Αμοργου - 18o Συνεδριο ΥΠΕΡΙΑ για τον Πολιτισμο και τον Τουρισμο, Αμοργος, Δημος Αμοργου Φεστιβαλ Τουριστικων ταινιων μικρου μηκους Τουριστικη ταινια μικρου μηκους Τουριστικο Φεστιβαλ CIFFT, Βιεννη Κυκλαδες, 4η Ακαδημια κινηματογραφου Πολιτισμος Τουρισμος ΥΓΕΙΑ, ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, Φυσικη Πολιτιστικη Κληρονομια Αμοργιανη Μεσογειακη διατροφη, καλλιεργεια ξερολιθια, ευ ζην, Κινηματογραφος

Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ