ΑΥΤΟΡΡΥΘΜΙΣΗ της ΥΓΕΙΑΣ με την ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ του ΣΤΡΕΣ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΓΙΕΙΝΩΝ ΣΥΝΗΘΕΙΩΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΜΝΗΜΗΣ και ΕΥΕΞΙΑ με την ΤΕΧΝΙΚΗ της «ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΥ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ»

ΑΥΤΟΡΡΥΘΜΙΣΗ της ΥΓΕΙΑΣ
με την ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ του ΣΤΡΕΣ 

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΓΙΕΙΝΩΝ ΣΥΝΗΘΕΙΩΝ
ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΜΝΗΜΗΣ και ΕΥΕΞΙΑ
με την ΤΕΧΝΙΚΗ
της «ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΥ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ»

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

- Δρ. ΔΑΡΒΙΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, καθηγήτρια Προαγωγής Υγείας, Πρόληψης και Επιδημιολογίας.

- Δρ. ΧΡΟΥΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, καθηγητής Παιδιατρικής και Ενδοκρινολογίας.

Δώδεκα χρόνια καθηγητές και ιδρυτές του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Η Επιστήμη του στρες και η προαγωγή της Υγείας» της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. www.stressmaster.med.uoa.gr.

Πρόεδροι (Δαρβίρη Χ. Πρόεδρος και Χρούσος Γ. επί τιμή Πρόεδρος), της Επιστημονικής Εταιρείας Ελέγχου του στρες και Προαγωγής της Υγείας www.stresssociety.gr.


Το πρόγραμμά τους είναι πιο επίκαιρο από ποτέ, αφού εστιάζει στο στρες (οικογενειακό, εργασιακό, κοινωνικό) και τον τρόπο ζωής, παράγοντες που επιβαρύνουν την παχυσαρκία, την υπέρταση, τα καρδιαγγειακά, το σπλαχνικό λίπος, την υπνική άπνοια και την χρόνια αναπνευστική ανεπάρκεια, δηλαδή τις ασθένειες που προτιμάει ο κορωνοϊός. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα με αποτέλεσμα την καλύτερη πρόληψη των ιώσεων (οι οποίες σύμφωνα με τον ΠΟΥ θα είναι οι νόσοι του 21ου αιώνα) συμπεριλαμβανομένου του κορωνοϊού. Θα επηρεάσει το PTSD (Post-traumatic stress disorder) το μετατραυματικό στρες του lockdown. Τα νοσήματα που έρχονται πρώτα στην προτίμηση του κορωνοϊού είναι η παχυσαρκία, η υπέρταση, ο διαβήτης και τα καρδιαγγειακά, νοσήματα που έχουν να κάνουν με το στρες και τον τρόπο ζωής.


Γιατί ένα πρόγραμμα διαχείρισης του στρες και αλλαγής του τρόπου ζωής στην Ελλάδα;


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για τον ΠΥΘΑΓΟΡΑ, ΕΔΩ.

ΔΕΙΤΕ όλο το πρόγραμμα : Επιστημονική Εταιρεία «Ελέγχου του στρες και προαγωγής της υγείας». www.stresssociety, στο μέσον της σελίδας γράφει με κόκκινα (ΝΕΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΥ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ... κάνετε κλικ να ανοίξει και διαβάστε το).

Αρχίζει 1η Νοεμβρίου 2021: Τηλέφωνο 6982.482.951.


ΠΗΓΗ: ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 12.10.2021, εφημ. KONTRA NEWS, 18.10.2021.


ΑΥΤΟΡΡΥΘΜΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΡΕΣ, ΥΓΙΕΙΝΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΕΥΕΞΙΑ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΔΑΡΒΙΡΗ Προαγωγη Υγειας, Προληψη Επιδημιολογια, ΧΡΟΥΣΟΣ παιδιατρικη Ενδοκρινολογια, Επιστημη στρες Υγιεια Ιατρικη σχολη στρεςς οικογενειακο, εργασιακο, κοινωνικο τροπος ζωης, παχυσαρκια, υπερταση, καρδιαγγειακα νοσηματα, σπλαχνικο λιπος, υπνικη απνοια χρονια αναπνευστικη ανεπαρκεια, ασθενειες κορωνοιος, ανοσοποιητικο συστημα ιωση ΠΟΥ νοσοι 21ος αιωνας κορονοιος, PTSD Post traumatic stress disorder μετατραυματικο στρες λοκνταουν, εγκλεισμος, lockdown, νοσηματα διαβητης
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ