«ΟΡΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»

«ΟΡΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»

Έτσι ονομάζεται η νέα ανεξάρτητη ιντερνετική οπτικοακουστική παραγωγή του Κωνσταντίνου Μαυρόπουλου.

Πρόκειται για σύντομα βίντεο διάρκειας δέκα έως τριάντα λεπτών που δημιουργούνται για να φιλοξενηθούν σε κανάλια της πλατφόρμας YOUTUBE τα οποία ενδιαφέρονται να διαθέσουν στο κοινό τους περιεχόμενο με θέμα μια σύγχρονη φιλοσοφία.

Στα βίντεο της εκπομπής «ΟΡΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ», ο Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος διαβάζει και σχολιάζει επιλεγμένα κείμενα από το φιλοσοφικό του έργο «ΤΛΩ: ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Όστρια και διατίθεται σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία σε όλη την Ελλάδα (ωστόσο μπορείτε να το παραγγείλετε και σε οποιοδήποτε άλλο βιβλιοπωλείο της επιλογής σας).

Η εκπομπή - όπως και το βιβλίο του συγγραφέα - τολμά να αποδομεί και να αναδομεί πολλές θεμελιακές αντιλήψεις του σύγχρονου πολιτισμού επάνω σε ηθικά και πνευματικά ζητήματα.

Στην εκπομπή, εκτός από τα κείμενα του Κωνσταντίνου Μαυρόπουλου, παρουσιάζονται και εκφωνούνται και τα γνωμικά που συνοδεύουν αυτά τα κείμενα, μιας και το βιβλίο «ΤΛΩ: ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ» έχει την ιδιαιτερότητα να προσαρτά 1.480 (!) παραθέματα από 640 προσωπικότητες Ελλήνων και διεθνών διανοητών στα κείμενά του!

Προς το παρόν η εκπομπή «ΟΡΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» φιλοξενείται από το κανάλι «ΑΓΩΓΗ» στο YOUTUBE, ενώ νέα βίντεο της εκπομπής προγραμματίζεται να φιλοξενηθούν στο εγγύς μέλλον και από άλλα κανάλια. Όσοι αγαπούν τη φιλοσοφία και αναζητούν πραγματικά νέα ερεθίσματα και όχι απλώς αναμασήματα παλαιότερων φιλοσοφιών, είναι σίγουρο ότι θα βρουν στην εκπομπή «ΟΡΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» ένα διαφορετικό, λίαν...αναθεωρητικό περιεχόμενο.

Παρακάτω θα βρείτε τους συνδέσμους (links) των πρώτων τεσσάρων εκπομπών που έχουν ήδη ανέβει στο YOUTUBE:

1η, 2η, 3η, 4η

Tο 2023 ο Κ. Μαυρόπουλος εδημιούργησε ένα καινούργιο κανάλι, με τον τίτλο «ΝΕΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ»Μέσα απ' αυτό το κανάλι, όπως λέει, θα παρουσιαστεί, θα διακοινωθεί και θα διδαχθεί μία πραγματικά νέα, ολοκληρωμένη και συνεκτική φιλοσοφία που αφορά την Ελλάδα και τον κόσμο. 

, 

3η ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΣΜΟΣ & ΑΘΡΗΣΚΕΙΑ.

ΔΙΚΑΙΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ - ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ - ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙA: Ένα βίντεο-βόμβα στα θεμέλια της απλοϊκής και ανορθολογικής ψευτοδημοκρατίας του δυτικού κόσμου!  Κάτι σαν...«προαναγγελία επιταφίου» για τη δημοκρατία όπως την ξέρουμε, με ταυτόχρονα «γεννητούρια» μιας άλλης, αναβαθμισμένης δημοκρατίας, όπως ΔΕΝ την ξέρουμε. 

ΠΗΓΗ: ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 8.4.2022.

ΟΡΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ιντερνετικη οπτικοακουστικη παραγωγη Μαυροπουλος, φιλοσοφια εργο ΤΛΩ ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ εκδοσεις Οστρια ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΔΙΚΑΙΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ - ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ - ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙA απλοικη ανορθολογικη ψευτοδημοκρατια δυτικος κοσμος δημοκρατια
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ