Ελληνικός Ιμπεριαλισμός - του Ν. Καρπούζη


Ελληνικός Ιμπεριαλισμός


Σύμφωνα με τις τελευταίες επιστημονικές…. “έρευνες” των Σκοπιανών και Αλβανών ιστορικών, συνεπικουρούμενοι και από τους “έλληνες” (;) συναδέλφους των Εξαρχείων, ο Παύλος Μελάς (σε αντίθεση με τους Βουλγάρους απελευθερωτές) ήταν ένας αδίστακτος κατακτητής που πολέμησε για την εδραίωση του… “ελληνικού ιμπεριαλισμού” στα Βαλκάνια, ενώ ο θείος μου, Ιωάννης Βλαβιανός, από την Αμοργό ήταν… Αλβανός ή μπορεί και Τσάμης που πολέμησε στην Αλβανία ενάντια στον απελευθερωτικό στρατό του Μπενίτο Μουσολίνι με αποτέλεσμα να σκοτωθεί. 


            Όσο για την οικογενειακή φωτογραφία της οικογένειας του πατέρα μου, ο παππούς μου Νικόλαος ήταν ένας αδίστακτος σφαγέας των Τούρκων στις Παλιές Φώκαιες της Μικράς Ασίας (βλ. “ΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας", του Arnold J. Toynbee - το Ανατολικό Ζήτημα έγινε Δυτικό).
            Ας σημειωθεί ότι και στις τρεις περιπτώσεις οι οικογένειες των… Ελλήνων εγκληματιών πλήρωσαν την εθνικιστική βαρβαρότητα των γονιών τους με το ξεκλήρισμά τους, αφήνοντας στον δρόμο ορφανά.  Μια ματιά στα πρόσωπα των φωτογραφιών είναι αρκετή για να αποδείξει του λόγου το αληθές, δηλαδή, την βαρβαρότητα και την εγκληματικότητά τους.
            Και επί τη ευκαιρία θα πρέπει να σημειωθεί ότι, δυστυχώς, οι… “έλληνες” (;) επιστήμονες ιστορικοί… ερευνητές χαρακτηρίζονται από τους σημερινούς Έλληνες σωβινιστές ως… εθνομηδενιστές μη αναγνωρίζοντας την επιστημονική τους κατάρτιση και τις… επιστημονικές τους περγαμηνές…

ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑΙμπεριαλισμος, Καρπουζης, Σκοπια, Αλβανια, Σκοπιανο, Μακεδονια, Μακεδονικο, Fyrom, ΠΓΔΜ, Μελας, Βουλγαρια, Βαλκανια, Βλαβιανος, Αμοργος, Τσαμηδες, Μουσολινι, Τουρκια, Φωκαια, Μικρα Ασια, ΔΥΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ, Ανατολικο Ζητημα, σωβινισμος, εθνομηδενισμος
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ