Αν δεν σου αρέσει το υπάρχον ελληνικό Εθνικό Σύνταγμα, δεν είσαι Έλληνας, θα αφαιρείται η ιθαγένεια και υπηκοότητα και άντε να ζήσεις στον… «παράδεισο» της επιλογής σου χωρίς δικαίωμα επιστροφής… - του Ν. Καρπούζη


Αν  δεν σου αρέσει
το υπάρχον ελληνικό
Εθνικό Σύνταγμα,
δεν είσαι Έλληνας,
θα αφαιρείται η ιθαγένεια
και υπηκοότητα
και άντε να ζήσεις
στον… «παράδεισο»
της επιλογής σου
χωρίς δικαίωμα επιστροφής…


Με αφορμή μια ανάρτηση στο Facebook ενός κυβερνητικού… “επιτελάρχη” που χρησιμοποιεί τα… “δικαιώματα” του για να προωθεί τις εθνομηδενιστικές του απόψεις (βλ. επισυναπτόμενο), εκφράζω την άποψή μου για το θέμα των… “δημοκρατικών δικαιωμάτων” αυτών των παρατρεχάμενων, που μέχρι χθες δεν είχαν να βάλουν βρακί στον κώλο τους και ξαφνικά, με κάποιες κωλοτούμπες, βρέθηκαν σε κυβερνητικά πόστα εκτελώντας τις… άνωθεν εντολές προκειμένου να αφανίσουν από τον χάρτη την χώρα που προώθησε όσο καμμιά άλλη τις επιστήμες, την σκέψη, τις τέχνες και τις οποίες εξακολουθεί να τις υπηρετεί μέχρι σήμερα με απαράμιλλη ευσυνειδησία…


Επί τέλους, κάποτε θα πρέπει να πάψει να υπάρχει αυτή η «δημοκρατική θολούρα» πίσω από την οποία κρύβονται διάφοροι τύποι (από χρόνια τώρα τους ονομάζω «έλληνες της ταυτότητας και τού διαβατηρίου») για να εκφράζουν απόψεις (;) εκ διαμέτρου αντίθετες με την εθνική υπόσταση της πατρίδας μας. Γι’ αυτό, θα πρέπει να συγκεκριμενοποιηθούν, συνταγματικά, οι προϋποθέσεις για να χαρακτηρίζεται κάποιος Έλληνας. Η Δημοκρατία και τα εξ αυτής απορρέοντα δικαιώματα αναφέρονται μονάχα σε τρέχοντα πολιτικά καθημερινά θέματα και όχι σε συνταγματικά που αφορούν την δόμηση τού Ελληνικού Έθνους διότι κανένας δεν έχει το δικαίωμα, εν ονόματι αυτής της… «θολούρας» να γκρεμίζει τα πάτρια για τα οποία χιλιάδες Έλληνες έπεσαν μαχόμενοι υπερασπίζοντάς τα, γιατί δεν πρέπει να ξεχνιέται ότι η Πατρίδα μας είναι θεμελιωμένη πάνω σε συγκεκριμένες αρχές, αξίες και ιδανικά.
Τέτοιες απόψεις είχαν και έχουν οι εκάστοτε δωσίλογοι οι οποίοι θα πρέπει να δικάζονται και ανάλογα με τον βαθμό της προδοσίας των να τιμωρούνται και να είναι κατάπτυστοι ή και να εξοστρακίζονται σε φίλες προς αυτούς χώρες χωρίς το δικαίωμα της επίκλησης των δημοκρατικών δικαιωμάτων τους των οποίων την έννοια διαστρέβλωσαν κινούμενοι από μια… πεμπτοφαλαγγίτικη ιδιοτέλεια.

Έτσι, αν: «Κύριε, δεν σου αρέσει το υπάρχον ελληνικό Εθνικό Σύνταγμα, δεν είσαι Έλληνας (θα αφαιρείται η ιθαγένεια και υπηκοότητα) και άντε να ζήσεις στον… «παράδεισο» της επιλογής σου χωρίς δικαίωμα επιστροφής στα χώματα που ποτέ δεν τα δέχτηκες ως… πάτρια».

ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ: ΜΠΑΛΑΦΑΣ, ΚΑΡΠΟΥΖΗΣ, ΣΚΟΠΙΑ, ΣΚΟΠΙΑΝΟ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ, ΠΓΔΜ, FYROM
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ