Από το 2016 έχουν κονιορτοποιηθεί πλήρως: Η «ινδοευρωπαϊκή θεωρία» ότι δήθεν οι Έλληνες προέρχονται από την λεγόμενη «κοιτίδα των Ινδοευρωπαίων» κάπου από την Ασία! Η «θεωρία Evans» ότι, δήθεν, οι Κρήτες προέρχονται από την ΒΑ. Αφρική. Η «θεωρία Φαλμεράιερ» ότι δήθεν οι Πελοποννήσιοι είναι σλαύοι… Του Στ. Π. Παπαμαρινόπουλου - βίντεο

Από το 2016
έχουν κονιορτοποιηθεί πλήρως:

- Η «ινδοευρωπαϊκή θεωρία» ότι δήθεν
οι Έλληνες προέρχονται από την λεγόμενη
«κοιτίδα των Ινδοευρωπαίων»
κάπου από την Ασία!
- Η «θεωρία Evans» ότι, δήθεν,
οι Κρήτες προέρχονται από την ΒΑ. Αφρική
- Η «θεωρία Φαλμεράιερ» ότι δήθεν
οι Πελοποννήσιοι είναι σλαύοι…

καθηγητού Πανεπιστημίου Πατρών

Από το 2016 έχει κονιορτοποιηθεί πλήρως:

- Η «ινδοευρωπαϊκή θεωρία» ότι, δήθεν, οι Έλληνες προέρχονται από την λεγόμενη «κοιτίδα των ινδοευρωπαίων», που βρίσκεται κάπου στην κεντρική Ασία

- Η «θεωρία Evans» ότι, δήθεν, οι Κρήτες προέρχονται από την Βόρειο-Ανατολική Αφρική

- Η «θεωρία Φαλμεράιερ» ότι δήθεν οι Πελοποννήσιοι είναι σλαύοι…

Στο πιο κάτω βίντεο, μεταξύ άλλων, αναφέρω την χαριστική βολή την οποία δέχτηκε η «ινδοευρωπαϊκή θεωρία» από μία ομάδα γενετιστών, η οποία έδειξε (Science, 2018) ότι δεν υπάρχουν γενετικά ίχνη στην Ευρώπη των δύο λαών, οι οποίοι στην Ασία έκαναν ευρεία χρήση του αλόγου πολύ νωρίς, ενώ θα έπρεπε δια του αλόγου να έχουν μετακινηθεί προς την Ευρώπη αυτοί οι λεγόμενοι «ινδοευρωπαίοι», όπως απαιτεί η «θεωρία της Στέπας» δηλαδή της διαπρεπούς αρχαιολόγου Gibourtas.

ΔΕΙΤΕ το ΕΔΩ.



Στον τόμο του 2016 υπάρχουν μελέτες για το DNA των Ελλήνων (σελίδα 285). Το άρθρο το έγραψε ο καθηγητής Κώστας Τριανταφυλλίδης, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Ο ίδιος έγραψε και το βιβλίο «The Genetic origins of the Greeks» (εκδόσεις Κυριακίδης, 2018).
Το βιβλίο αυτό τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική του εκδοχή επικαιροποιείται πάντοτε με βάση τις νεώτερες έρευνες, οι οποίες δημοσιεύονται συνεχώς στα επιστημονικά περιοδικά διεθνούς κυκλοφορίας, όπως τα «Νature», «Science», κλπ. για την γενετική των Ελλήνων. Έτσι στην επόμενη έκδοση ο αναγνώστης βρίσκει ό,τι καινούργιο έχει δημοσιευθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ το ΕΔΩ.

Επίσης στον ίδιο τόμο του διεθνούς συνεδρίου της αρχαίας Ολυμπίας θα βρείτε και την δημοσίευση του καθηγητή Ηλία Μαριολάκου, ο οποίος ερωτά σε ποιά γλώσσα μεταφέρθηκε ο περίφημος μύθος, που διέσωσε ο Οβίδιος, για την οργή του ποταμού Αχελώου μέσα στις χιλιετίες, από τους εντόπιους στους υποτιθέμενους νεοφερμένους «ινδοευρωπαίους» Έλληνες; O Αχελώος κατέστησε, νήσους, τις Εχινάδες νύμφες του, διότι ενώ τιμούσαν τους άλλους θεούς δεν τιμούσαν τον ίδιο. Στην σελίδα 311 θα βρείτε τους τέσσερις γεωγραφικούς επάλληλους χάρτες, σε διαφορετικούς χρόνους, οι οποίοι δείχνουν το Μεγάλο Ιόνιο στον χρόνο τα τελευταία 18.000 χρόνια. Οι αποθέσεις του Αχελώου ήταν γήλοφοι ύψους 120-140 μ. και λόγω της τήξης του τελευταίου παγετώνα έγιναν νήσοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ το ΕΔΩ.

Με άλλα λόγια οι «νεοφερμένοι» δεν ήλθαν από κάπου. Ήταν πάντοτε εδώ και η γλώσσα στην οποία μεταφέρθηκε μέσα στον χρόνο δεν είναι αυτή των λεγομένων «προ-Ελλήνων», δηλαδή κάποιων «μη Ελλήνων», αλλά των πρωτο-Ελλήνων, η οποία εξελίχθηκε φυσικά στον ιόνιο, χερσαίο, αιγαιακό και περιαιγαιακό χώρο, σε διάφορες διαλέκτους, μία εκ των οποίων ήταν και εκείνη των αρχαίων Μακεδόνων.

Αποδεικνύεται ότι οι σημερινοί Έλληνες και οι Ελληνίδες δεν είναι απλώς απόγονοι των Ελλήνων της κλασσικής Ελλάδας, αλλά είναι απόγονοι των προϊστορικών Ελλήνων, 5.000 χρόνια πίσω. Έχουν δε 70% τον ίδιο DNA με εκείνους.
Παπαμαρινοπουλος, 2016, ινδοευρωπαική θεωρια, Ελληνες, ινδοευρωπαιοι, Ασια, Εβανς, Κρητες, 18.000 χρονια πριν Κρητη, Αφρικη, Φαλμεραιερ, Πελοποννησιοι, σλαυοι, Πελοποννησιος, σλαυος, Πελοποννησος, 2018, γενετικη, αλογο, θεωρια Στεπας, στεππα, στεπα, DNA, Ελλαδα, Τριανταφυλλιδης, 2018, Μαριολακος, γλωσσα, μυθος, μυθολογια, Οβιδιος, οργη, ποταμος, Αχελωος, νησοι, Εχιναδες, νυμφη, χαρτης, Ιονιο πελαγος, παγετωνας, νησια, προΕλληνες, πρωτοΕλληνες, Αιγαιο, διαλεκτος, Μακεδονες, Μακεδονια, Ελληνιδες, προιστορια
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ