Πού ακούστηκε να παραγκωνίζεται η λαϊκή θέληση; - Του Ν. Καρπούζη


Πού ακούστηκε
να παραγκωνίζεται
η λαϊκή θέληση;


Δεν είναι η πρώτη φορά που ομάδα συμπατριωτών μας εκφράζει ανοιχτά την αντίθεσή της στην Συμφωνία των Πρεσπών.
Δυστυχώς, όπως απεδείχθη, οι διάφοροι κυβερνητικοί και συστημικοί παράγοντες γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια τις εκκλήσεις αυτές, ακολουθώντας τον δρόμο του αφανισμού της αγαπημένης μας πατρίδας για την σύσταση της οποίας χιλιάδες παιδιά της, μέσα στην πολύχρονη Ιστορία της, θυσίασαν τα πάντα για το στήσιμο αυτό.


Πού ακούστηκε; Να παραγκωνίζεται η λαϊκή θέληση που απαιτεί ένα Δημοψήφισμα και να ενεργούν οι πολιτικάντηδες, ερήμην του Λαού, σαν πελαργοί που έχοντας κρύψει το κεφάλι τους μέσα στο χώμα αδιαφορούν εγκληματικά για το πού οδηγούν την πατρίδα μας;
Πού ακούστηκε, ένα Λαός με Ιστορία χιλιάδων ετών, πολιτισμού και περγαμηνές αγωνιστικότητας να περιμένει τ’ αποτελέσματα ενός σικέ παιχνιδιού που διεξάγεται στην δήθεν γειτονική Βουλή από 80 καλοπληρωμένους… κομπάρσους;
Όμως τα γεγονότα και η ζωή βοούν: «Μέχρι εδώ, Εφιάλτες, και μη παρέκει». Ο Ελληνικός Λαός, για μια ακόμα φορά είναι έτοιμος να σηκώσει τον Σταυρό του.
Ο Ελληνικός Λαός είναι αποφασισμένος να παρακάμψει το πολιτικό έκτρωμα που λέγεται… «Αντιπροσωπευτική Κοινοβουλευτική Δημοκρατία» την οποία επί χρόνια μεθόδευσαν κατά το δοκούν οι… «συστημικοί» προκειμένου να ντύσουν τις προδοτικές τους ενέργειες με μια νομιμοφανή χλαμύδα δίνοντας έτσι ένα τέλος στην ασυδοσία.
Αν αυτοί οι Εφιάλτες είχαν το θράσος πριν από μερικές εβδομάδες να παρουσιάσουν μια λίστα 320 υπογραφών ατόμων, τάχα… «υψηλού πνευματικού επιπέδου», γιατί αρνούνται να λάβουν υπ’ όψιν τους τις εκατοντάδες χιλιάδες του Λαού, ο οποίος καθημερινά εκφράζει την αντίθεσή του στην σκευωρία στην οποία τον έχουν εμπλέξει; Οι χιλιάδες επιστήμονες, άνθρωποι των Τεχνών και των Γραμμάτων που έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους στο… Προικοσύμφωνο των Πρεσπών και οι οποίοι κερδίζουν τίμια το ψωμί τους, χωρίς… «επιδοτήσεις», δεν μετράνε;
Αγαπητέ συμπατριώτη. Μέχρι χθες οι… κομματάρχες είχαν το θράσος να εκτελούν και να σου σερβίρουν τις κατά παραγγελία συνταγές που τους υπαγόρευαν.  Σήμερα, ήλθε η ώρα να τους δώσεις, εσύ, να γευτούν την δική σου… συνταγή, την συνταγή τού τσαρουχιού, στέλνοντάς τους, όχι στα σπίτια τους, αλλά εκεί από όπου ήλθαν, δηλαδή, στον… διάβολο.
Είναι καιρός να πάψει η… συλλογή υπογραφών και εκκλήσεων και να συγκεντρωθούμε όλοι στο… δια ταύτα, δηλαδή στην δραστηριοποίηση.

ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ:  Συμφωνια Πρεσπων, Μακεδονια, Μακεδονικο, Σκοπια, Σκοπιανο, ΠΓΔΜ, FYROM, Καρπουζης
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ