Περί της επαπειλούμενης μαζικής εισβολής στην χώρα μας… «ΦΙΛΟΣ Ο ΠΛΑΤΩΝ, ΦΙΛΤΕΡΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ» - του Χρ. Γούδη


Περί της επαπειλούμενης μαζικής εισβολής στην χώρα μας…

«ΦΙΛΟΣ Ο ΠΛΑΤΩΝ,
ΦΙΛΤΕΡΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ»




Στην πιο κρίσιμη στιγμή της επαπειλούμενης μαζικής εισβολής λαθρο-υποκείμενων στον Έβρο και στα νησιά μας, των υποκινούμενων από τους χωριατότουρκους τύπου Ερντογάν, Τσαβούσογλου και του κάθε όπου γης τσογλάνογλου, το μεσημέρι της Κυριακής (1ης Μαρτίου 2020), βγήκε ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA με εικόνες που, όπως ισχυρίσθηκαν τα δημοσιογραφικά του σαΐνια, μόλις είχαν πάρει από τον Έβρο, και μας έδειχναν την κατάρρευση αυτών που νομίζαμε σύνορά μας και το πέρασμα απειράριθμων λαθρο-εισβολέων στην πατρίδα μας.

Αντέδρασα άμεσα και έντονα αποστέλλοντας μηνύματα SMS σε παλιούς και καλούς πολιτικούς φίλους (κατ’ ευθείαν σε Μάκη Βορίδη, Άδωνι Γεωργιάδη, Πλεύρη, και εμμέσως προς Σαμαρά). Ήταν μια προσωπική μου επικοινωνία για την οποία ενημέρωσα προσωπικούς μου φίλους, για να πιέσουν και αυτοί όπως μπορούσαν στο να αποφευχθεί αυτό που εκείνη τη στιγμή έμοιαζε με άλωση της χώρας από τους αλλοφύλους.

Η επικοινωνία μου διέρρευσε στον Τύπο, αν και δεν ήταν αυτή η επιδίωξή μου, αλλά στα όσα πάντα λέω ακολουθώ την αρχή που διδάχτηκα από τον Μάκη Βορίδη: «να φροντίζεις ό,τι λες ιδιωτικά να μπορείς και να τα επαναλάβεις δημοσίως». Και χάρηκα ιδιαίτερα γιατί, αν και η κατάσταση δεν ήταν αυτή που βλέπαμε, μια και όπως αποδείχτηκε αργότερα το τηλεοπτικό υλικό δεν είχε καμμία σχέση με τα δρώμενα στον Έβρο (μπράβο στους ψευτοδημοσιογράφους των ψεύτικων ειδήσεων!!!), ότι υπέδειξα στους πολιτικούς μου φίλους να φροντίσουν να γίνει για να μην προδοθεί η πατρίδα, έγινε άμεσα κυβερνητική πράξη, άρχισαν δηλαδή οι πυροβολισμοί, καθ’ όλο το μήκος των χερσαίων και θαλασσίων συνόρων μας, από τον Έβρο έως το Καστελλόριζο, προειδοποιητικοί στην αρχή και στα πλαίσια εκτεταμένων ασκήσεων με πραγματικά πυρά τις επόμενες μέρες.

Βέβαια στο μήνυμά μου η μπάλλα πήρε κάπως άσχημα και τον Μητσοτάκη, αλλά για έναν άνθρωπο που τον ψήφισα για να διώξει τους «λαθρομετανάστες», όπως ο ίδιος τους έλεγε προεκλογικά, και μόλις πήρε την εξουσία άρχισε να μας μιλάει για το πόσο χαίρεται που θα ζήσουμε σε μια πολυπολιτισμική Ελλάδα, κάποια λεκτική απαξίωση ίσως του χρειαζότανε, για να μάθει ότι το να πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες έχει κι αυτό το κόστος του.


Επί του παρόντος ένα μεγάλο ειλικρινές «εύγε» στις ένοπλες δυνάμεις, τις δυνάμεις ασφαλείας, και τον ελληνικό λαό των παραμεθόριων περιοχών μας, στον Έβρο και τα νησιά μας, γιατί επί τέλους μας κάνανε να νιώσουμε ότι ακόμα υπάρχει Ελλάδα, και είναι ολοζώντανη.

ΠΗΓΗ: ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 3.3.2020.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για το ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ, ΕΔΩ.

(*) Ο Χρ. Γούδης είναι αστροφυσικός, ποιητής και συγγραφεύς, μεταφραστής ξένης λογοτεχνίας, πολιτικός στοχαστής. Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1947. Καθηγητής Αστροφυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών (1981), Διευθυντής του Ινστιτούτου Αστρονομίας και Αστροφυσικής (2001), Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (2003), κ.ά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κείμενα του ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΟΥΔΗ, ΕΔΩ.


ΛΕΞΕΙΣεισβολη, λαθρομεταναστης, Εβρος, τουρκοι, Ερντογαν, Τσαβουσογλου, 1 Μαρτιου 2020, τηλεοπτικος σταθμος ΑΛΦΑ, δημοσιογραφοι, συνορα, Βοριδης, Γεωργιαδης, Πλευρης, Σαμαρας, Μητσοτακης, λαθρομεταναστες, προεκλογικα, πολυπολιτισμικη Ελλαδα, ενοπλες δυναμεις, μεταναστευτικο, προσφυγικο
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ