Συνέντευξη Τύπου από μια πρύτανι και την Επιτροπή ΤΙΜΗ ΣΤΟ 21, για την ΑΛΗΘΕΙΑ του 1821

Συνέντευξη Τύπου
από μια πρύτανι
και την Επιτροπή ΤΙΜΗ ΣΤΟ 21,
για την ΑΛΗΘΕΙΑ του 1821


Συνέντευξη Τύπου για την ΤΙΜΗ ΣΤΟ 1821 θα δοθεί την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020, από την πρώτη Ελληνίδα πρύτανι, κ. Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη (κ.ά.) στην ΕΣΗΕΑ.



Όπως γράφει η ιδία η πρύτανις «τα προβλήματα προβλέπονται πολλά - οι θέσεις, εξ αιτίας του ιού, είναι μόνον 25. Θα δημιουργηθούν εύλογες δυσαρέσκειες. Δεν μπορεί να γίνει κάτι! Θα βιντεοσκοπηθούν τα όσα θα λεχθούν, και ελπίζω να μην υπάρξουν δυσκολίες για να αναρτήσουμε τις συζητήσεις, έτσι που όλες και όλοι, όπως το δικαιούστε, να πληροφορηθείτε το τι έγινε. Ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Μετά από την συνέντευξη, θα αρχίσει δουλειά στις επιτροπές. Θα βγάλουμε ένα βιβλιαράκι από την ΤΙΜΗ ΣΤΟ 21, για τους λόγους που μας ώθησαν να την δημιουργήσουμε και με κείμενα που θα επιμεληθεί ο Γιώργος Καραμπελιάς, και που θα αποδεικνύουν ότι...υπήρχε δουλεία των 400 ετών, υπήρχε λαϊκή επανάσταση, υπήρχε συνέχεια από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, του ελληνικού Έθνους. Ο,τι δηλαδή, αρνούνται οι εθνομηδενιστές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για την ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ του 1821, ΕΔΩ.

Θα έχετε υπομονή. Όλοι μας είμαστε εθελοντές. Κάνουμε λάθη, κάνουμε παραλείψεις. Κάνουμε, όμως, ό,τι μπορούμε, θυσιάζοντας πολλά άλλα, και προχωρούμε.
Δεν έχουμε να μοιράσουμε ούτε χρήματα, ούτε δώρα, ούτε καρέκλες, ούτε αξιώματα, και η κάθε μια και ο κάθε ένας μας έχει αφοσιωθεί σε έναν κοινό / υψηλό σκοπό, με όποιο τρόπο μπορεί και έστω μόνο με την υποστήριξή του.
Ο σκοπός αυτός είναι η παρεμπόδιση της παραχάραξης της Ιστορίας μας»…

ΠΗΓΗ: ΚΟΝΤΡΑ NEWS, 30.6.2020. ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 30.6.2020.


ΠΗΓΗ: ΤΙΜΗ ΣΤΟ 21, Ελληνιδα πρυτανις, Νεγρεποντη Δελιβανη, Καραμπελιας, εθνομηδενιστες, εθνομηδενισμος, Επανασταση 1821
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ