Κατατέθηκε ένσταση κατά της κατασκευής αιολικών εντός του… Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων, που θέλουν να κατασκευάσει γερμανική εταιρεία!!!

Κατατέθηκε ένσταση
κατά της κατασκευής αιολικών
εντός του…
Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων,
που θέλουν να κατασκευάσει
γερμανική εταιρεία!!!


Η Ελλάδα θα γίνει σιγά-σιγά ο σκουπιδοτενεκές των ανεμογεννητριών της Ευρώπης…


Η μεγαλύτερη καταστροφή των περιβάλλοντος και άγνωστων αρχαιολογικών χώρων…
Με σχέδιο και πρόγραμμα…
Αλλά αντιδρά ο λαός που τους έχει καταλάβει…
Κατατέθηκε στις 22.6.2020 στο ΠΣ Ηπείρου ένσταση κατά της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων / ΜΠΕ για την κατασκευή αιολικών στο όρος Λάκμος  / Περιστέρι, η οποία θα γίνει (αν γίνει!) εντός του…Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων!!!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για τα ΑΘΑΜΑΝΙΚΑ ΟΡΗ, ΕΔΩ.

Την ένσταση συνυπογράφουν η περιβαλλοντική οργάνωση Καλλιστώ, η Ορνιθολογική Εταιρεία και το Δίκτυο Φορέων Πολιτών για την Προστασία του Ασπροποτάμου.

Η σύνταξις και η επιστημονική τεκμηρίωση της ένστασης πραγματοποιήθηκε με κοινή προσπάθεια, συνεργασία και εθελοντική εργασία ειδικών επιστημόνων-μελών των τριών παραπάνω οργανώσεων.

Το Δίκτυο Φορέων Πολιτών για την προστασία του Ασπροποτάμου ελπίζει η κίνηση αυτή να συμβάλει στην αναστολή και ακύρωση των καταστροφικών επενδυτικών σχεδίων της…γερμανικής ΑBO-Wind, στην περιοχή του Λάκμου και να αποτρέψει τις…μπουλντόζες της καταστροφής να πλησιάσουν σε απόσταση αναπνοής τον Ασπροπόταμο, ένα από τα πιο ιδιαίτερα παρθένα μέρη της Πίνδου, του κόσμου!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για τον ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΟ-ΑΧΕΛΩΟ, ΕΔΩ.

Το Δίκτυο Φορέων Πολιτών για την προστασία του Ασπροποτάμου υποστηρίζει ενεργά κάθε προσπάθεια για την σωτηρία της ευρύτερης περιοχής της Πίνδου και της παρθένας ορεινής φύσεως της πατρίδος μας.

ΠΗΓΗ: ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 23.6.2020. ΚΟΝΤΡΑ NEWS, 27.6.2020.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για τις ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ, ΕΔΩ.


ΛΕΞΕΙΣ: ενσταση, αιολικα παρκα, Εθνικο Παρκο Τζουμερκων, ανεμογεννητρια, επενδυση, ΠΣ Ηπειρου, αιολικο παρκο, ορος Λακμος, ορος Περιστερι, Τζουμερκα, Αθαμανικα ορη, περιβαλλοντικη οργανωση Καλλιστω, Ορνιθολογικη Εταιρεια, Δικτυο Φορεων Πολιτων για την Προστασια του Ασπροποταμου, Ασπροποταμος, Αχελωος, Πινδος
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ