Ο άνθρωπος που τόλμησε να φέρει το ξίφος της ισλαμικής κατάκτησης εντός της Αγιάς Σοφιάς είναι ο προϊστάμενος των δύο ψευτομουφτήδων Ξάνθης και Κομοτηνής - του Ιω. Φριτζαλά


Ο άνθρωπος που τόλμησε να φέρει
το ξίφος της ισλαμικής κατάκτησης
εντός της Αγιάς Σοφιάς
είναι ο προϊστάμενος
των δύο ψευτομουφτήδων
Ξάνθης και Κομοτηνής…

Του γεωστρατηγικού αναλυτή Ιωάννη Φριτζαλά

Ο άνθρωπος που τόλμησε να φέρει το ξίφος της ισλαμικής κατάκτησης εντός του σεπτού μας Ναού ονομάζεται Ali Erbaş και είναι ο πρόεδρος της Διεύθυνσης Θρησκευτικών Υποθέσεων της Τουρκίας (Diyanet Işleri Başkanlığı).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για το ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΞΙΦΟΣ, ΕΔΩ.

Εκτός από εγκάθετος του τουρκοϊσλαμισμού και πειθήνιο όργανο του Erdoğan, τυγχάνει να είναι ο προϊστάμενος των δύο ψευτομουφτήδων Ξάνθης και Κομοτηνής, Mete και Şerif.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ, ΕΔΩ.

Οι δηλώσεις του είναι ενδεικτικές των όσων επίκεινται (και) για την Θράκη, στο πλαίσιο της αναβαθμισμένης - και με σαφή ισλαμιστική κατεύθυνση - τουρκικής επιθετικής στρατηγικής:

«Η προσδοκία, που είχε γίνει βαθειά πληγή για "το έθνος" μας (δεν εννοεί αυτό που νομίζετε), τελείωσε... Οι πόρτες του τζαμιού της Αγίας Σοφίας, όπως και σε άλλα τζαμιά της χώρας, θα είναι ανοιχτές σε όλους τους υπηρέτες του Αλλάχ... Όσοι αγγίζουν τα θεμελιώδη αγαθά και τις αξίες μας ας είναι καταραμένοι». (Προφανώς οι κατάρες υπάγονται σε αυτές τις αξίες και τα αγαθά).

Είμαστε στα πρόθυρα του 7ου σταδίου (όσοι παρακολουθούν τις δημοσιεύσεις μου θα κατανοήσουν το υπονοούμενο) και το μόνο που μας απομένει, ως φορείς του χρίσματος που λάβαμε κατά το Άγιο Βάπτισμά μας, είναι να αιτηθούμε εν ειλικρινή μετανοία το έλεος του Παντοκράτορος Χριστού, και εν αντιθέσει με τους πεπλανημένους γείτονές μας, να προσευχηθούμε και για την δική τους σωτηρία!

ΠΗΓΗ: ΙΩ. ΦΡΙΤΖΑΛΑΣ, 26.7.2020. ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 26.7.2020.

ΛΕΞΕΙΣξιφος, ισλαμικη κατακτηση, Αγια Σοφια, ψευτομουφτης,  Ξανθη, Κομοτηνης, Φριτζαλας, ισλασμος, Ερμπας, Διευθυνση Θρησκευτικων Υποθεσεων της Τουρκιας, τουρκοισλαμισμος, Ερντογαν, μουφτης, Μετε, Σεριφ, Θρακη, ισλαμ, τουρκια, τζαμι, Αλλαχ, καταρα
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ